cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Цифровизацията си върви, докато си играете хорá и правите “походи за мир”….

Цифровизацията си върви, докато си играете хорá и правите “походи за мир”….

dsk
izdignaha-balgarskoto-zname-pilona-960

Докато заспалият български народец издига знамена на Рожен, подготвя “референдуми за запазване на лева”, играе “хора за суверенитет”, ходи на “походи за мир” и на протести по пусти улици и площади пред празни сгради, планът на глобалистите се изпълнява с пълна сила.

Във всички банки (български, руски, американски, английски, германски, украински…) са въведени платформи за дигитални разплащания. Цифровите валути ще бъдат на основата на биометрични данни.

Затова се взеха ДНК данните на всички хора с “тестове за ковид“.

От 28.08.2023 се спира тегленето на пари в брой от ПОС-терминалите. Засега само на банка ДСК, скоро на всички банки. В същото време, ударно в цяла България махат банкоматите.

%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5

Да го повторим: “Не така обаче стоят нещата с банкоматите в страната, които намаляват с всяка година от 2018 г., когато у нас е имало 5604 банкомата. През миналата година са останали едва 4977. Само за три години – от 2020 до 2022 г., са премахнати 423 банкомата, а за последните 10 г. те са с над 870 по-малко.

Сега забраняват да теглите пари на ПОС терминали, в същото време постепенно махат банкоматите, в Народното Събрание гласуват заплатите да се превеждат само по банков път, след това ще задължат всички търговци да имат ПОС терминали, за да приемат електронни плащания с банкови карти, после ще забранят изцяло тегленето на пари в брой, дори и на касите в банките.

%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%b0

Накрая изобщо ще забранят и изземат наличните пари и ще въведат цифровите пари. А дали ще се наричат лев или евро е без значение, защото няма разлика. И в двата случая няма да имате пари, защото те ще са виртуални единици и нули, които ще са под техен контрол и ще ви ги отпускат милостиво, ако слушкате и ще ви ги спират, когато и както си решат и поискат.

А вие си правете референдуми за запазване на лева. И да му запазите името, ако е само електронен, капанът вече е щракнал…

Спите ли още?

Или ще ходите на походи за “мир и неутралитет”, ще правите “референдуми за запазване на лева” и ще играете “хора за суверенитет”?

Бележка на редакцията:

“Кучетата си лаят, керванът си върви.” Преди дни ви запознахме с изграждането на електронния концлагер в Русия чрез въведената цифрова рубла.

Тия дни ще пуснем и преведено образователно филмче от американската съпротива, разкриваща подготвената за внедряване система за цифров долар в Щатите, която е същата.

Британското филмче от тамошната съпротива за цифровите пари, можете да видите тук.

YouTube player

Както виждате и в България с бързи стъпки напредват в цифровизацията, с която ще ви изземат наличните банкноти и монети и ще ви вкарат в дигиталния концлагер, в който ще имаш достъп до собствените си пари само, ако слушкаш и имаш зелен сертификат. За щастие, все още може да го предотвратим. В предна статия казахме това:

Следете ни в сайта, защото скоро ще обявим атаката към Народното събрание срещу електронните плащания, които са незаконни и ограбват едновременно и потребителите и търговците и производителите, и работниците и работодателите, с огромните банкови такси, които всъщност представляват – принуда, незаконно обогатяване, злоупотреба с власт и монополно положение, и няколко други състава на Наказателния кодекс. И се включете в битката, скоро ще ви кажем как. Бъдете на линия за действия!”

Вече започнахме! Вижте тук и се включете в битката!

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading