cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » “На западния фронт, нещо ново”

“На западния фронт, нещо ново”

all-quiet_2022_tanksarecomming-1536x1024

След като благодарение на световния заговор ПЛАНдемия, станаха ясни мракобесните намерения на задкулисно управляващите глобал-сатанисти, като тяхно противодействие се зароди световно съпротивително движение под формата на Световни Походи на Свободата, провеждани отвреме – навреме и в България. Парадоксално, те възникнаха в Германия и Португалия – двете страни понесли най-големи щети от пландемията – с най-високи проценти на инжектирани, съответно – над 72% и над 87%, поне по официални данни. Но точно там беше и най-яростната съпротива. Германци и португалци станаха координатори в световен мащаб на протестите и съпротивата срещу зелените сертификати, затварянията, насилствената “ваксинация” и до момента имат активни Телеграм канали, в които се съгласуват действията на борците за свобода от повече от 100 страни в света. Постепенно, след първоначалния шок, се събудиха и прогледнаха все по-големи маси от хора по цял свят и се включиха в организирания отпор. В момента в много държави в света – от Англия, през Германия и Швейцария, до САЩ и Австралия има съдебни процеси на пострадали от отровните инжекции с графен оксид, нагло представяни за “ваксини”. Дори официални институции признаха вредните им последствия, а вече и повече или по-малко известни политици се включват в битката. В Щатите това е Робърт Кенеди – младши, който дори е независим кандидат за президент. Разбира се пландемията нанесе големи поражения и инжектираните измират с хиляди. Официални статистики показват увеличена смъртност в Англия, Германия, Австралия, Португалия и изобщо във всички страни, където насилственото инжектиране беше масово. България с нейните едва 12% реално инжектирани, (официалната статистика показва над 32%, но това е лъжа), се радва на най-ниска смъртност в цяла Европа. За да обяснят и оправдаят масовите измирания, при това на млади и здрави хора, на запад измислиха нова болест – “Синдром на внезапната смърт”, каквато разбира се не съществува, но е изобретена за да прикрива “ваксините”-убийци.

За съжаление и у нас умират хора, които са били достатъчно глупави, страхливи или заблудени, за да си сложат смъртоносната инжекция. Някои имена проникват даже в официалните медии.

В момента ПЛАНдемията беше оставена на заден план, макар, че медиите продължават да ни пробутват лъжи, за “заразени и починали”, просто за да поддържат огъня. Но като цяло плановете на глобалистите в момента са насочени към изграждането на световен електронен концлагер и се осъществяват методично и неотклонно. Съответно се появи и съпротива срещу тези планове. Ето например 551 учени и експерти от 42 държави, подписаха отворено писмо, в което предупреждават за опасностите за сигурността и свободата на хората в интернет по повод споразумението между Европейския парламент и Съвета на Европейския съюз относно електронния портфейл за самоличност на ЕС, който включва цифрови версии на всички лични карти, шофьорски книжки, свидетелства за завършена степен на образование и медицински документи. И разбира се, ще включва прословутия “зелен сертификат”, без който няма да ви пускат да пътувате. Скоро, ще се опитат да го наложат официално.

Освен това си върви и разработката на електронните валути – юанът, вече е готов и се тества в Китай, в Путинова Русия, Държавната дума прие на 13 юли тази година закон за електронната рубла и тя вече се тества експериментално. Европейският съюз готви електронно евро. В Щатите отдавна е готов електронния долар, но не смеят да го въведат официално. Защото там има силна съпротива срещу него. Дори един от кандидат – президентите – губернаторът на Флорида – Рон де Сантис обяви, че ще забрани със закон електронния долар, ако стане президент.

Aĸo aз cъм пpeзидeнт, oщe в пъpвия дeн щe пpeĸpaтя пpoeĸтитe зa цифpoв дoлap. Kpaй! Toвa нямa дa ce cлyчи в тaзи cтpaнa.“, зaяви ĸaтeгopичнo гyбepнaтopът пo вpeмe нa cъбитиeтo, нa ĸoeтo yчacтвaxa шecтимa дpyги ĸaндидaти oт Peпyблиĸaнcĸaтa пapтия.

И в Европа има смели политици, румънският евродепутат Кристиян Терес, водещ активна борба срещу пландемичните безумия, поиска оставката на Урсула фон дер Лайен от президентския пост на ЕК, защото е забъркана в корупция с многомилиардните договори за “ваксини”.

YouTube player

С една дума, за разлика от тоталитарните източни деспотии – Китай и Русия, където плановете на глобалистите ударно и безпроблемно се прокарват, то на Запад, остатъците от свобода и демокрация пречат на техните планове. И е радостно, че все повече политици, интелектуалци и предприемачи се противопоставят. Включително и у нас.

Този световен процес на събуждане и съпротива, трябва да се развива и усилва и това е нашата задача и в България.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading