cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Годината на Зеления дървен дракон

Годината на Зеления дървен дракон

На 10.02.2024 започва годината на Зеления дървен дракон според китайския зодиак. Характерно за Дракона е, че дава възможности за успех и израстване на всички зодии, но за да бъде той благоразположен към вас, трябва да почетете присъствието му по някакъв начин.
Предлагаме ви простичък ритуал, с който да зарdдавате Зеления дървен дракон и едновременно с това да подготвите подсъзнанието си за успех.
Направете от дърво малка фигурка на дракон. Важно е вие сами да сте издялкали фигурката. Боядисайте я в зелено. Може да използвате зелени акрилни бои, спрей за дърво или дори лак за нокти. Нарисувайте му весели очи, люспи и каквото вие искате. Носете винаги фигурката на дракона в себе си.
Преди да тръгнете за важна делова среща, изпит или друго важно събитие за вас, наум кажете следното: „Уважаеми Зелен дракон, изпращам те напред за да подготвиш почвата за моя успех!“ Визуализирайте как Зеленият дракон отива преди вас на мястото, където трябва да бъдете и там той прави всичко, което е необходимо за вашия успех.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading