cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Какво представлява графен-оксидът?

Какво представлява графен-оксидът?

Графен оксидът е дълга молекула с дебелина само един атом. Затова действа като бръснач за кръвоносните съдове. Веднъж попаднала в тялото, молекулата на графен оксида се движи по кръвоносната система и когато кръвта циркулира по-бързо (например по време на спорт), графен оксидът нарязва вътрешната стена на капилярите.

Затова зачестиха случаите, при които “ваксинираните” спортисти колабират на терена. Вижте видео по темата в тази статия.

Фирмите-производители на “ваксини” дълго време пазеха в тайна, че във ваксините се съдържа графен-оксид, като се позоваваха на „търговската тайна“. В последствие съдът в Ню Йорк задължи Файзер да публикуват всички вещества, които се съдържат във ваксините и от доклада на Файзер стана ясно, че във ваксините наистина се съдържа токсичния за човека графен оксид.


Графен оксидът се използва за да се изгради тънка мрежа нано-интерфейс в човешкото тяло с цел впоследствие човекът да бъде свързан с мрежата Brain-computer interface (казано по друг начин Internet of Bodies, Интернет на телата), управлявана от Суперкомпютър. Технологията се основава на това, че микро-тубичките от графен оксид се самосглобяват когато попаднат на температура около 36,6 градуса Целзий и по този начин се създава тънка интерфейсна мрежа в тялото на “ваксинирания”. Повече по темата вижте в статията долу.

Както вече писахме в Истина и свобода: специалистите са разделени по въпроса дали нано-частиците графен оксид могат да бъдат елиминирани от тялото на ваксинирания индивид. Едната група от лекари е на мнение, че веднъж попаднали в организма, нано-частиците никога не могат да бъдат изхвърлени, а другата част от медиците смятат, че чрез различни протоколи нано-частиците могат да бъдат елиминирани от тялото. Публикували сме най-разпространения протокол за изчистване на организма от графен оксид.
В Това видео австрийският химик д-р Андреас Ноак обяснява какво представлява графен-оксидът и защо нарязва като бръснач за кръвоносните съдове.

На следващия ден след като беше излъчено видеото, полицията влиза в дома на Андреа Ноак и той е убит.

Списъкът на убитите от графен оксида в инжекциите в България непрекъснато расте.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading