cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Кой е Нейтън Улф? Още разкрития за педофилския остров. Работата е много по-сериозна!

Кой е Нейтън Улф? Още разкрития за педофилския остров. Работата е много по-сериозна!

occult-devil-satan

Невероятни разкрития за връзките на педофилите Джефри Епщайн и Гислейн Максуел с фирми и био-лаборатории, свързани с появата на пЛандемията.

Джефри Епщайн е сред основните спомоществуватели на Нейтън Улф. Нейтън Улф има няколко фирми и организации, които изследват и разработват нови вируси и пЛандемии.
Нейтън Улф е спонсориран от ЦРУ, Гугъл, Бил Гейтс и министерството на отбраната на САЩ. Нейтън Улф и Гислейн Максуел, (суъчастничката на Епщайн, осъдена на 20 години затвор), заедно участват в няколко проекта за изследването на нови вируси.
През 2011 (8 години преди старта на пЛандемията) Нейтън Улф написва книгата „Вирусна буря: в навечерието на пЛандемичната ера“.

Вижте видеото отдолу:

Ще следим темата, защото педофилията, педерастията и другите полови перверзии са отличителен белег на цялата пасмина от извратеняци, самообявили се за световен “елит” – глобалистките политици, банкери и “интелектуалци”, които водят война с човечеството и нормалността. Вижте първата статия по въпроса тук:

Ето и едно резюме на теорията на изследователя Климов за дегенерацията и дегенератите, разкриваща корените на проблемите.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading