cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Подновяваме битката против СЗО

Подновяваме битката против СЗО

Както всички информирани хора знаят, СЗО подготвя нови Международни здравни регулации и ПЛАНдемично споразумение. Този документ, ако бъде приет и подписан, ще позволи на СЗО директно да командва здравната политика на 196 държави в света.
За последната ПЛАНдемия препоръките на СЗО не бяха задължителни за държавите членки и въпреки това бяхме свидетели на нечуван терор и нарушаване на гражданските права. Хората бяха заставяни да се „тестват“ и „ваксинират“ въпреки, че не желаеха това, а в много случаи това навреди на здравето им.

СЗО ще наруши собствените си правила

На 27 май 2024 се очаква да се състои Асамблеята на СЗО, на която ще се гласуват новите изменения на Здравните регулации. Според правилата на самата СЗО, за да бъдат приети тези промени, те трябва да се представят за обсъждане 4 месеца преди самата Асамблея. Това означава, че ако до 27 януари всички предложения не бъдат представени писмено, те не могат да бъдат гласувани на събранието на 27 май.
От видеото става ясно, че СЗО смята да наруши собствените си правила и да представи готовите текстове на измененията директно за гласуване на Асамблеята, без да бъде спазен задължителният 4-месечен срок за запознаване на обществеността и обсъждане. Това се прави поради страх, че ако хората разберат предварително какви изменения се подготвят от СЗО, ще ги отхвърлят автоматично.
Имайте предвид, че „Световната здравна организация“ нито е „световна“, нито е „здравна“. СЗО е частна огранизация, ПРЕСТЪПНА сбирщина от лица, които не са били демократично избрани, нито им е делегирана власт от народите да се разпореждат с нашето здраве, биометричните ни данни, да ни вменяват „задължителен ваксинационен статус“, „здравни паспорти“, QR кодове, сертификати и т.н. А, както видяхте, те успяха да потъпчат гражданските права на хората по целия свят.
СЗО се разпорежда със здравето на хората така, както Световната метеорологична организация се разпорежда да се разръскват токсични химикали чрез кемтрейлс по целия свят, независимо, че нямат съгласието на гражданите за това. Всичко това се прави чрез подписани тайни споразумения с част от правителствата на тъмно.

Гледайте видеото и го изпратете на адвокати, здравни работници и всички ваши познати. Този път номерът, който СЗО подготвя, няма да мине!

Бележка на редакцията

Ако сте забравили, преди година и половина адвокат Нина Ламбова и организацията БАДЖ, събраха над 30 000 подписа на българи, искащи страната ни да напусне СЗО. За тази престъпна организация управлявана от терорист и масов убиец – Тедрос Адханом Гейбрейесус, сме писали многократно. Подписката беше внесена в Народното събрание, но както винаги депутатите се направиха, че не я виждат.

Но сега тази битка трябва да продължи. Защото Сатанинската Заразителна Организация се опитва да натрапи ПЛАНдемично споразумение, което да й дава правата да обявява когато и каквито си иска пландемии и да налага силово всякакви ограничителни мерки и действия на държавите участници, които ще трябва безропотно да ги прилагат. Тогава маските, ПСР тестовете, затварянията на градовете с КПП-та, насилствените инжектирания и зелените сертификати от предните години, ще ни се видят детска приказка.

Затова, до ден-два ще внесем ултиматуми до Министерски съвет и Народното събрание да НЕ подписват никакви споразумения със СЗО и ще подновим битката, България да напусне тази престъпна сатанинска организация. Следете сайта, ще публикуваме тук исканията, които ще пратим. Вече са публикувани тук:

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре