cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Срещу пъклените планове на СЗО

Срещу пъклените планове на СЗО

Както написахме в предходен материал, СЗО се готви да натрапи подписването на ПЛАНдемичен пакт на 27 май 2024 г., с който да се постави над националните власти на 196 държави в света. При неговото евентуално приемане и подписване, Сатанинската Заразителна Организация ще има правата да обявява когато и каквито си иска пландемии и да налага силово всякакви ограничителни мерки и действия на държавите участници, които ще трябва безропотно да ги прилагат. Тогава маските, ПСР тестовете, затварянията на градовете с КПП-та, насилствените инжектирания и зелените сертификати от предните години, ще ни се видят детска приказка.

Затова, няколко граждански организации, неформални групи и отделни хора, внесохме на 26 януари 2024 г., – петък, този документ в Министерски съвет и Народното събрание, както и в Министерството на здравеопазването, през държавната Система за Сигурно Електронно Връчване, с цифров електронен подпис, за да принудим нашите управляващи да се откажат от намеренията си да участват в това престъпление срещу човечеството, като цяло и срещу българския народ в частност.

Освен това, изпратихме подобно искане на английски език, в Съвета на Европа, Европейската Комисия, Европейския Парламент и в СЗО, за да им заявим ясно, че деспотичните им планове няма да се осъществят. Можете да го видите тук и да се включите и в световната акция срещу СЗО.

Публикуваме текста на документа и приканваме всички българи в страната и чужбина, всички групи и организации борещи се срещу световния заговор ПЛАНдемия от 2020 година насам, да се присъединят към нашите искания в следващите седмици оставащи до 27 май 2024 г.


До

Министерски съвет

До

Народното събрание

Копие:

Министерство на здравеопазването

Град София

И С К А Н Е

Относно: Отказ от подписване на каквито и да било споразумения, пактове, договори и други подобни официални документи със Световната Здравна Организация и прекратяване на членството на Република България в нея.

Уважаеми господа министри и народни представители,

От години насам Световната Здравна Организация се опитва и успява  да изземе суверенните права на държавите в целия свят върху вътрешната им политика и здравеопазването и да се самоналожи като някакъв всевластен световен орган, еднолично определящ състояния на пандемии и прокарването на насилнически, диктаторски и дискриминационни мерки по този повод, които мерки нямат нищо общо със здравеопазването, а водят до тоталитарни диктатури.

В момента СЗО подготвя ново пандемично (по-точно ПЛАНдемично) споразумение, което според тях трябва да бъде подписано на 27 май 2024 г. В него се залагат нови антидемократични постановки, водещи до ликвидиране на свободата и демокрацията като такива, потъпкване правата на човека и гражданските свободи и силово налагане на псевдоздравни политики, които да отнемат суверенитета на националните държави. Ако това бъде прието и подписано, 196 държави ще се превърнат в колонии на една частна организация, в която са си купили влияние световните фармацевтични фирми, банки, зловредни НПО-та и съмнителни бизнесмени, като Бил Гейтс например.

Напомняме ви, че целенасочено и злоумишлено подготвяната години наред и проведена насилнически световна акция  – ПЛАНдемия в периода 13 март 2020 г. – 1 април 2022 г., не беше нищо друго, освен огромен заговор за провеждане на световен демоцид. Доказателствата са следните:

  1. Никога и никъде в света, от нито един научно-изследователски център, научна лаборатория, екип изследователи или отделен учен, лекар или лаборант, не е бил открит и изолиран и пречистен вирус на SARS-CoV-2, така наречения „вирусен изолат“, съгласно четирите постулата на Кох.  Коронавирус (SARS-CoV-2), който да причини болестта Covid 19 просто не съществува! Имаме доказателства, официални отговори и документи по този въпрос на 168  (сто шестдесет и осем) научни институции, здравни учреждения, лаборатории и официални държавни здравни органи от 32 страни в света, включително и от България. Освен това, въпреки нашите писмени настоявания, в България не беше направена диференциална диагноза между „вирусното заболяване“ ковид, химическия пневмонит и нано-токсикозата, чиито симптоми се припокриват.
  2. Система и метод за тестване на COVID-19, (System and Method for Testing for COVID-19) са разработени и патентовани на 13.10.2015 година от Ричард Ротшилд, тоест 5 години преди да избухне ПЛАНдемията, преди изобщо да „има открит такъв вирус“, и да бъде наименован COVID-19, което се случва през 2020 г.
  3. През 2017 и 2018 г., 2 години преди избухването на ПЛАНдемията, 6 962 400 тестови комплекти за ковид-19 са разпространени из целия свят, включително и в България. Това е обявено на сайта на WHITS (World Integrated Trade Solution) на Световната банка – международен търговски център, където се регистрират покупко-продажби, свързани със Световната банка, клонове на ООН, Центрове за международен бизнес и т.н.
  4. PCR тестовете НЕ могат да диагностицират заболяване. Изобретателят на процеса – Кари Мълис, го е казал публично: „Откритието ми не може да разпознава коронавируси. Използват PCR-теста ми, за мерзки и нехуманни цели!.“ Освен това,  PCR тестовете увреждат фасцикулите на обонятелния нерв, което има тежки последици за човешкото здраве и живот, защото чрез многократно увреждане на обонятелния нерв с назални тампони, честотата на вирусни и бактериални инфекции бързо се повишава. Отделно от това, самите тампони за PCR тест се „стерилизират“ с етиленоксид, добре известно вещество, причиняващо рак. Тоест, ПСР „тестовете“ увреждат имунитета, намаляват продължителността на живота и разболяват хората, на които се прилагат насилствено.
  5. Най-важното е, че с „ПСР тестовете“ просто се краде човешко ДНК и се правят ДНК профили на хората, което нарушава няколко международни конвенции, Конституцията на България и други закони и поднормативни актове. Президентът на Франция Емануел Макрон официално отказа да се подложи на ПСР тест в Русия с обяснението, че не иска да оставя своя ДНК в чужда държава. В САЩ се води разследване защо и как Китай е откраднал ДНК данните на милиони американци с китайски тестове за ковид. В този смисъл масовото „тестване за ковид“ с тестове чуждо производство е заплаха за националната сигурност на България, тъй като генетичен материал на българите попада в незнайно чии ръце.
  6. Принудата за носене на маски за лице,  е злонамерено издевателство, защото маските създават затворен цикъл между устата и носа, тоест между изходящия и входящия въздух, и хората са подложени на постоянно нападение с вируси, бактерии и гъбички, от които тялото се опитва да се отърве, и хронично задушава мозъка ни. Отделно, маските НЕ предпазват от „вируса“, тъй като „вирус“ няма, а дори да го имаше,  измисленият коронавирус, по официални данни е между 0.05 и 0.2 микрона тоест между 5 и 20 пъти по-малък от процепите в маската и спокойно би ги преминавал. От друга страна, дългосрочното носене на маска може да предизвика следните последствия: унищожаване на неврони; объркване и неспособност за взимане на адекватни решения; световъртеж; силно главоболие; депресия и параноя; панически атаки; сърдечна аритмия и претоварване на сърцето; отслабване на волевите качества; тежко летаргични състояния и апатия; унищожаване на центровете на паметта в мозъка; драстично недоокисляване на кръвта; драстично клетъчно недоокисляване; мозъчни инфекции; ракови заболявания, поради ниски нива на кислород в тялото; белодробни бактериални инфекции; плеврит; бактериална пневмония; тежък остър респираторен синдром.
  7. Честни учени, изследователи и лекари, откриха във всички „ваксини“ срещу ковид отровни и опасни вещества като: графенов оксид, хром, мед, желязо, ванадий, алуминий, хлор, фосфат, силикон, сяра, титан, паразита Trypanosoma Cruzi и други подобни съставки. Цитираме само две – едното е на доктор Робърт Янг, а другото на професор – доктор Пабло Кампра – доктор на химическите и бакалавър на биологическите науки от Университета в Алмерия – Испания.
  8.  „Ваксините“ причиняват мозъчни увреждания, миокардит, инфаркт, парализи, автоимунни заболявания, безплодие и много други вредни ефекти, болести, инвалидизирания и смърт. Ето и поредното научно изследване доказващо че: “Шиповият протеин на ваксината прониква в ядрата на клетките, подтиска механизма за възстановяване на ДНК на човешкото тяло, причинявайки експлозия от рак, имунодефицит, автоимунни заболявания и ускорено стареене.” Авторите на статията са Hui Jiang и Ya-Fang Mei от Wenner Department of Molecular Biological Sciences, Gren Institute, Stockholm University, SE-10691 Stockholm, Sweden, and Department of Clinical Microbiology, Virusology, Umeå University, SE-90185 Умео, Швеция, съответно. Ето и оригиналното им изследване на английски тук.
  9. Отделно – фирмите производители на „ваксини“ в цял свят, включително в България, законодателно са освободени от отговорност за вредите, щетите и смъртните случаи причинени от тях на хора имали неблагоразумието да се „ваксинират“. Това е категорично доказателство, че „ваксините“ не предпазват от заразяване, а целенасочено са направени да разболяват, осакатяват и убиват, безнаказано за създателите им и персонално лицата в България, отговорни за прокарването и извършването на “ваксинацията“ следва да отговарят за това.
  10. Безумните мерки, за „борба с пандемията“, които СЗО налагаше, а българските управляващи безропотно и лакейнически прилагаха, за затваряния на градове, забрана за достъп на хората до парковете и градините, планините и морското крайбрежие, „спазването на дистанции“, движението по разчертани на подовете на магазините стрелки, заграждането с бариери и пропускателния режим в пазарите на открито, забраната за сядането на пейките и прочие издевателства, не бяха никакви медицински мерки. Напротив, това бяха антимедицински мерки, нарочно увреждащи здравето на хората – лишавайки ги от слънце, чист въздух и достъп до природата – лечителка, затварящи ги в домашен арест, подлагайки ги на стрес с дезинформация по масмедиите, насаждайки масови психози и други.
  11. Особено срамен и позорен акт беше налагането на „зелените сертификати“ – ярък пример за дискриминация, сегрегация и принуда за инжектиране с отровни препарати, неприлаган никога в историята дори и от най-тираничните режими, включително азиатските деспотии, съветския болшевизъм и германския  нацизъм.
  12. Видно е, че цялата лъжа за коронавируса е разпоредена в документи на СЗО в техни  заповеди, указания, инструкции, които управляващите в България стриктно изпълняваха против волята на българския народ. СЗО е частна организация, финансирана основно от Бил Гейтс и големи фармацевтични компании,  което е конфликт на интереси, председателят на СЗО Тедрос Адханом Гебрейесус е признат терорист, масов убиец и организатор на геноцид над амхарската народност в Етиопия, без медицинско образование. Без медицинско, а изобщо и без каквото и да било висше образование е и Бил Гейтс, крупен акционер във фармацевтични компании и особено в такива произвеждащи ваксини и е пряко отговорен за дейността на фондацията си „Бил и Мелинда Гейтс“, чийто кампании за масови ваксинации в Азия, Африка и Латинска Америка завършват винаги с катастрофални резултати с хиляди починали, осакатени и инвалидизирани деца, или безплодни млади жени и импотентни младежи. Същият човекомразец в много свои официални и публични изявления открито говори за намаляване на населението на земята с 10-15%. В САЩ има официална подписка с вече над милион включили се за даването му на съд за престъпления срещу човечеството.
  13. В редица официални документи на „Римския клуб“, „Тристранната комисия“, фондация „Рокфелер“, клуб „Билдерберг“, ООН, Европейския съюз, Световната банка и други организации, съвсем ясно е казано, че трябва да се намали световното население и ПЛАНдемията, създадена изкуствено, беше грижливо планирана в продължение на десетки години с цел масова психоза, насилствено затваряне на държавите и градовете, потъпкване на свободите и правата на хората, финансово разоряване на малките и средни предприемачи, масови убийства чрез инжектиране с отровни препарати и вкарването на населението на земята в електронен концлагер, чрез кражбата на биометричните им данни, което Конституцията и законите на Република България забраняват.
  14. Въведената като инструмент на ПЛАНдемичната диктатура – „извънредна епидемична обстановка“ в чл. 63 на ЗЗ, през 2020 г., наруши грубо не само Конституцията и законите на страната, но и международните конвенции приети и ратифицирани от Народното събрание. Този законодателен абсурд, взривява основата на демокрацията, доколкото прехвърля напълно противоконституционно неотменими правомощия на Народното събрание на Министерския съвет и още по-лошо, на Министъра на здравеопазването, който със заповед, която дори не е нормативен акт и даже не се публикува в „Държавен вестник“, получи правото да отменя и ограничава принудително неотменими човешки права и граждански свободи. И три години виждахме безконтролното прилагане на репресивни мерки по псевдомедицински причини от страна на едно – единствено длъжностно лице, по явно външни указания от СЗО. Заповедите на четирима поредни министри на здравеопазването от 13 март 2020 г. досега за затваряния на търговски, културни, спортни, административни и други обекти, блокади на градове и селища, носене на маски, принудителни  ПСР и антигенни тестове, насилствено инжектиране с отровни субстанции, за чието увреждащо действие никой не носи отговорност, „зелени сертификати“, въвеждане на изолатори в училищата, домашни арести под формата на „карантини“ и принудителни затваряния по домовете, всякакви ограничения на личния живот, стопанската дейност, туризма, културата, спорта, възпрепятстването на свободното придвижване в рамките на страната и извън нея, доведоха до съсипване на цели сектори на икономиката, повишаване на безработицата, масово разоряване на предприемачи, увреждане психичното и физическото здраве на децата и спад в образователното им ниво, създаване на разделение и вътрешни конфликти в българската нация. Докараха до бум на смъртността, поради лишаване на хората от медицинска помощ за обикновените заболявания, депресии, самоубийства, увеличаване на семейните конфликти и битовата престъпност, страх и хаос.  Всичко това беше извършено в противоречие с Конституцията главно, но не само на  чл. чл.  4, 5, 6, 7, 13, 14, 16, 17, 19, 23, 28, 29, 30, 32, 35, 37, 38, 40, 41, 48, 52, 53, 54, 56, 57, 117, 118,  както и много закони и международни конвенции като КЗПЧОС, Всеобщата декларация за правата на човека на ООН, Международния пакт за икономически социални и културни права, Конвенцията за защита на правата на човека и на човешкото достойнство във връзка с прилагането на постиженията на биологията и медицината: Конвенция за правата на човека и биомедицината и много други.

Уважаеми господа министри и народни представители,

Въз основата на гореизброените факти и аргументи и представените доказателства, от само себе си се оформя изводът, че всичко това не беше случайно, нямаше никакви медицински причини да се случи, целите бяха определено политически и злонамерени,  действаше се под диктата на външни вражески сили във вреда на българската нация.

Всичко гореописано осъществява състав на престъпления по НК, а именно:  национално предателство, държавна измяна, участие в противодържавен заговор, прокарване на политика на геноцид, престъпление срещу човечеството, престъпно разхищаване на парите на данъкоплатците за справяне с измислени и дори създавани нарочно проблеми, незаконно облагодетелстване на лица и стопански субекти, престъпления срещу стопанството и ред други състави на Наказателния Кодекс.

Напомняме, че съгласно чл. 31 (7)  от Конституцията: „Не се погасяват по давност наказателното преследване и изпълнението на наказанието за престъпления против мира и човечеството.“

В САЩ, Италия, Швейцария и България, както и в други страни се водят в момента дела, прокурорски разследвания и проверки срещу различни виновници за ПЛАНдемията, например в Италия срещу Роберто Сперанца и Никола Магрини, бивши министър и заместник-министър на здравеопазването, в Швейцария срещу Ален Берсет, бивш министър на здравеопазването, доскоро и президент на конфедерацията, в САЩ срещу фирмата „Пфайзър“, която беше принудена от съда да признае, че е скрила в официалните си документи, че във „ваксините“ й се съдържа отровният графенов оксид и т.н.

В България никой не е забравен и нищо не е забравено, нито е простено. Помним всички отговорни длъжностни лица, от министрите и министър-председателят въвели пландемичната диктатура по външно разпореждане на 13 март 2020г., до президента и служебното му правителство натрапили насилствено „зелените сертификати“, както и всички министри, директори на РЗИ, главния държавен здравен инспектор и всички останали чиновници и служители, помагачи и съучастници в това грандиозно престъпление срещу българския народ и човечеството като цяло. Те рано или късно ще понесат цялата политическа, морална, административна и наказателна отговорност за престъпните си деяния.

Напомняме, че в Народното събрание е внесена подписка с имената на над 30 000 българи искащи страната ни да напусне СЗО, по която очакваме да има произнасяне.

Във връзка с гореизложеното изискваме:

  1. Да бъдат преустановени всякакви ПСР тестове, инжектирания и изисквания за носене на маски и други подобни, които в момента са в сила или се предвижда да бъдат въвеждани.
  2. Да се унищожат всички ПСР тестове и да се преустанови вносът и употребата им.
  3. Да бъдат бракувани незабавно всички отровни инжекции, лъжливо наричани „ваксини“ срещу несъществуващия вирус SARS-CoV-2, както и да бъдат разтрогнати договорите за закупуването им и да не се внасят повече такива.
  4. Отказ от подписване на каквито и да било документи и споразумения с престъпната СЗО, неучастие на български представители в работата й.
  5. Незабавно напускане на Република България на Световната Здравна Организация.

Очакваме отговор в законоустановения срок, след което ще предприемем всички конституционни политически, управленски и съдебни мерки срещу виновните длъжностни лица в България, съучастници в престъпния световен заговор за планетарен геноцид.

24.1.2024 г.

Град София

Подписали:

Национален Сбор за Съпротива “Свети Георги Победоносец”

Национално Движение “Крумови Закони”

“Godlessera” Медия

Радио и Телевизия “Истина и Свобода” Медия

Chistasuvest.bg Медия

bgprevedi Медия


“Вашето писмо е регистрирано с входящ № ПГ-49-428-00-20/26.01.2024 г. С уважение, отдел “Приемна” на Народното събрание.”

Оказа се, че Министерският съвет от своя страна е препратил исканията по компетентност на Министерството на здравеопазването с писмо номер № 152/24 от 26.01.2024 г.

“Писмото изпратено ни за сведение, е регистрирано под номер 94-279/26.01.2024 в Министерство на здравеопазването.”


Ако някой желае да се присъедини към исканията ни, може да изтегли документа отдолу. Разбира се, можете да добавите или промените нещо и да го изпратите от свое име или от името на вашата организация.

Документът е във формат docx за WORD, добавете вашите данни в него – две имена и адрес за кореспонденция или данните на вашата организация и го изпратете от свое име на Министерския съвет и Народното събрание на хартия, по пощата. Или по електронна поща. Адресите са отдолу.

Министерски съвет

Деловодство: MS_register@government.bg,

телефони 02/940-21-40 02/940-27-73,

адрес: бул. „Княз Александър Дондуков“ №1, 1594 София, България.

Народно Събрание

София 1169. Пл. „Княз Александър I“ №1:
централа: тел. 00359 2 939 39 факс: 00359 2 981 31 31
e-mail: infocenter@parliament.bg

Не забравяйте, че ако сега не се преборим с глобалистите – психопати – човекомразци, те ще ни докарат до това бъдеще, което ни готвят чрез СЗО, вижте видеото отдолу:

Времето ни за действия тече и изтича на 27 май 2024 г. Включете се в битката сега!

Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на адресите дадени отдолу:

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

2 thoughts on “Срещу пъклените планове на СЗО

  1. Добра работа варналии!👍 Още трима от София ни писаха в Телеграм, че са го пратили електронно и имат входящи номера. Единият даже се е престарал, пратил го е и на президента и на 200 народни представители индивидуално!😁 Лавината вече тръгва!😎🇧🇬

  2. 12 човека отВарна вече сме изпратили писмото до МС и НС

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading