cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Европейска подписка срещу СЗО

Европейска подписка срещу СЗО

images-2-2

Гражданска инициатива за оттегляне от СЗО и искане на прозрачност и информирано съгласие за гражданите

Гражданската инициатива, която е инструмент на Европейското законодателство, позволява на гражданите да задължат ЕК и ЕП да приемат законодателство в съответствие с целите на инициативите. До момента има 7 успешни инициативи и през месец юли 2023 се учреди 8-мата гражданска инициатива.

За първи път България участва със свой представител – д-р Георги Тодоров, член на БАДЖ и активист срещу Ковид истерията и принудата на гражданите да се включат в експеримента „ваксинация срещу Ковид-19“.

Новата гражданска инициатива се нарича „Доверие и Свобода“. Нейната цел е да събере над 1 млн. подписа от гражданите на ЕС, за да задължи Европейския парламент да създаде инструмент с който ще има прозрачност в процесите по приемане на европейски регламенти, актове за изпълнение, европейски политики и регистрация на лобистки политики в ЕП. Да се забрани провеждането на срещи и вземане на решения при закрити врати и приемане на законодателство, което не е преминало през предварителния контрол на европейските граждани.
В учредяването на тази инициатива се включиха граждани от седем европейски държави : България, Белгия, Полша, Португалия, Германия, Чехия, Хърватия.
Тя бе одобрена от Еврокомисията като съответстваща на законодателството на съюза.

В РАМКИТЕ НА 5 МЕСЕЦА ТРЯБВА ДА СЪБЕРЕМ НАД 1 МИЛИОН ПОДПИСА от граждани на Евросъюза до 28 май 2024 г.

Можете да се включите в Гражданската Инициатива „Доверие и Свобода“ като попълните онлайн формата. В Инициативата могат да се включат всички български граждани, независимо къде живеят в момента – в България или в чужбина.

Следвайте линка и попълнете данните, които се изискват >>>

Организаторите се нуждаят и от финансова помощ, за да разгласят инициативата си. Нека който може да се отзове. Ето и техния призив за финансова помощ:

Благодарим на всички, които се отзовават с физическа и финансова помощ!
д-р Георги Тодоров BG88CECB97904054692301
ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА
BIC: CECBBGSF
БАДЖ – BG77TBIB931010A06YPQ01
BIC: TBIBBGSF
А това е каналът им в Телегрaм


Не забравяйте, че ако сега не се преборим с глобалистите – психопати – човекомразци, те ще ни докарат до това бъдеще, което ни готвят чрез СЗО, вижте видеото отдолу:

Призоваваме всички българи в страната и чужбина да се присъединят към подписката, трябва да съберем 1 000 000 подписа в Евросъюза до 28.5.2024 г.

Времето ни за действия тече и изтича на 28 май 2024 г. Включете се в битката сега!

Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на адресите дадени отдолу:

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts to your email.

Дайте отговор

нагоре