cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Защо масоните събират детско ДНК?

Защо масоните събират детско ДНК?

Вижте това видео. Долу ще обясним за какво става въпрос. Има голяма уловка, относно човешкото ДНК.

Масони в щата Джорджия – САЩ събират детско ДНК за „чипиране“. Самото събиране на излъчването на ДНК е „чипирането“.

Както си спомняте, министър ДНКов принуди всички ученици да плюят в кесийки, уж за да се „тестват за опасния вирус ковид“, но всъщност по този начин се записва излъчването на тяхното индивидуално ДНК. Тази информация се изпраща дистанционно в базата данни, затова „тестовете“ бяха изхвърляни. Това е свръхмодерна технология, с която българите не бяха запознати, и затова позволиха на децата им да се вземе ДНК.

На видеото ще видите как се свалят биометрични данни на децата от щата Джорджия, като лъжат родителите, че тази информация ще се използва само, ако детето им бъде отвлечено и че ще го търсят по миризмата му. Програмата е БЕЗПЛАТНА и се предоставя от местната масонска ложа. Истината е, че човек може да бъде проследяван и дигитално контролиран единствено чрез неговото електромагнитно излъчване на ниво ДНК. Повече по темата в предните ни статии.

Както виждате от клипа, програмата се нарича GA CHIP. Първата дума означава щата Джорджия, а втората дума НЕ означава „чип“. На децата НЕ се поставят никакви чипове за проследяване. Проследяването става единствено по ДНК излъчването. Съкращението CHIP идва от Child Identification Program – програма за идентификация на деца. Както „ваксините“ само се наричаха „ваксини“, но всъщност са отровни инжекции създадени с генно-увреждащи и генно-модифициращи цели.

Скоро ще обясним с каква технология могат да проследяват човек по неговото ДНК и защо това е опасно.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading