cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Костадин Костадинов невежа ли е или контролирана “опозиция”

Костадин Костадинов невежа ли е или контролирана “опозиция”

Автори: Серафим Стефанов и Боян Илиев

Привържениците на Възраждане дълго спорят помежду си дали Костадин е невежа и заблуден или е платена/контролирана опозиция, заради неговите противоречиви твърдения, че няма кемтрейлс, че СЗО е безобидна организация и нарочно не иска да каже, че с тестовете за ковид се крадат ДНК профилите на хората.

Много време преди Еманюел Макрон да откаже тест за ковид, при посещение при президента Путин в Москва, за да не остави свое ДНК в Русия, две дами от Варна предупреждават Костадин Костадинов, че с тестовете за ковид ще се краде ДНК. Още през месец февруари 2020 (месец преди да се обяви „извънредното положение“) Невена Станчева и Дарина Йорданова отиват в офиса на Възраждане във Варна и казват на Костадин Костадинов, че с тестовете за ковид ще се краде ДНК. Така че той отлично го знае още от самото начало. И въпреки всичко, продължава да се показва по телевизиите и да се хвали как се бил „тествал“ за ковид.

Костадинов обаче открито се обявява против маските и против “ваксините”, за да събере поддръжници, но умишлено не казва нито дума за тестовете. По този начин българите биват заблуждавани, че целта на ковид измамата са “ваксините”, а не тестовете. Хората си мислят наивно, че тестовете са безобидни. За да не се инжектират, много българи предпочетоха да се подложат на тест за ковид, неподозирайки, че именно тестовете са целта на ковид-измамата. Именно с тестовете се краде ДНК резонантната честота на човека за последващ дигитален контрол над населението чрез системите Умен град и Интернет на нещата/телата, както писахме в поредица от статии. Вижте тук.

Следва пореден опит да му отворят очите. На един от ранните протести на партия “Възраждане” срещу безумните пландемични “мерки” във Варна, още през зимата на 2020 г., пред входа на Морската градина, Невена и Дарина още веднъж питат Костадин, защо се тества и защо не иска да каже на българите, че с тестовете се краде ДНК профила на човека?

Костадинов им отговаря, пред няколко свидетели от протестиращите, че на него вече му е взета ДНК при криминалната му регистрация. Тоест не му пука, че българите ще бъдат заблуждавани да се тестват и че по този начин на много хора ще им бъде открадната уникалната ДНК честота, което е голямото престъпление по редица международни конвенции, Конституцията и законите на България.

Другият му гаф относно СЗО. Костадин Костадинов беше наясно, че „извънредното положение“ и всички „мерки“ по време на ковид-измамата бяха прокарани в България по „препоръки“ (разбирай заповеди) на СЗО.

Но въпреки всичко се преструва на невежа и заблуждава българите, че СЗО е „една безобидна организация“. Коцето много добре знае, че СЗО е финансирана от Бил Гейтс и фармамафията произвеждаща отровните инжекции и че СЗО има за цел да се сключи ПЛАНдемично споразумение, чрез което да се отнеме суверенитета на всички 196 държави в света. Костадинов никак не е глупав, дори напротив – той е много интелигентен. Изказванията му, че “СЗО е безобидна организация” са напълно умишлени и имат за цел да заблудят колкото се може повече българи – привърженици на Възраждане.

„…В началото на годината имаше много хора, които ме убеждаваха, че на 1 март щяло да се подпише Глобално споразумение, което щяло да задължава България да изпълнява разпорежданията на СЗО… Обясних на хората, че няма такова нещо…“

Костадин Костадинов

Е, ние кога още бихме камбаната, че партия “Възраждане” и лично Костадин Костадинов, НЕ ПОДКРЕПИХА по никакъв начин организираната подписка за напускане на СЗО от организацията БАДЖ? А ето го и самото видео на Костадин Костадинов по тези въпроси.

Е, дали този човек е антиглобалист и се бори наистина с ПЛАНдемията и новия световен ред? С това негово видео се разрази грандиозен скандал. Много хора се отказаха да гласуват за “Възраждане” на онези избори, както бяха решили първоначално.

Относно кемтрейлс. Костадин Костадинов е запознат с всички патенти за „посаждане на облаци“ чрез алуминиеви нано-частици. Лично Иван Герасимов от “Възраждане” му е показвал всички патенти, програми за геоинжинеринг и т.н. Пръсканията с кемтрейлс са факт, а не „теории на конспирацията“, както Коцето твърди. Костадинов не е нито тъп, нито заблуден. Той нарочно и целенасочено мами своите привърженици, че „няма кемтрейлс“.

YouTube player

И един опит на д-р Пламен Пасков да намали щетите от приказките на Костадин Костадинов.

За останалите тъмни и неясни постъпки и действия на “антиглобалиста” Костадин Костадинов, които го компрометират като “патриот и антиглобалист” сме писали подробно още преди две години тук. А най-големият му недостатък е прекаленото му его и авторитаризъм.

15. Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители:

16. по плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репей?

17. Тъй, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошо дърво дава лоши плодове:

18. не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове.”

Матей 7:15-18

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре