cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » „Осветена“ ли е наистина иконата в мерцедес за 1 милион лева?

„Осветена“ ли е наистина иконата в мерцедес за 1 милион лева?

Наскоро НСО се сдоби с три нови лимузини Мерцедес, всяка от които струва по 1 милион лева. Тези пари са платени от данъкоплатците, пенсионерите, болните и т.н., за да може президентът да се вози в бронирани автомобили с „осветени“ икони, които да го „пазят“ от любовта на народа. Трите лимузини бяха осветени лично от Белоградчишкия епископ Поликарп, за да пазят важните лица от зли сили и беди. Цената на услугата обикновено е между 100 и 200 лв.

Кой взима пари в замяна на „Божията закрила“?

  1. Така наречената „църква“ в този си вид не може да бъде медиатор между хората и Бога, тъй като тя самата не е чиста. Мнозина от свещениците са бивши служители на ДС, хомосексуалисти, зависими хора и обикновени търговци. Както знаете, Христос е изгонил търговците от храма с думите: „… вие превърнахте дома Ми в разбойнически вертеп!“
  2. По наши наблюдения, силата, която всички наричаме Бог, рано или късно наказва всеки, който дръзне да се възползва с користни цели от нейната мощ.
  3. Президентът Радев продаде биоданните на българите (ДНК честотите), като лично позволи изграждането на генетични лаборатории, където се краде ДНК честотата на хората, и центрове за спътниково наблюдение и контрол (проектът Триморие). ДНК честотата е т.нар. „светлина в човека“.
  4. Той чрез своето служебно правителство въведе дискриминационните зелени сертификати по време на ПЛАНдемията. Това българският народ и Господ Бог никога няма да му простят.
  5. Пак негово служебно правителство подписа скандален антибългарски договор с газовата турска компания “БОТАШ”, за който целокупният български народ ще плати милиарди, а няма да получи нищо срещу тях.
  6. За корупцията в президентството или така наречения “път на Копринката”, други медии достатъчно писаха.

Президентът се надява, че „осветените икони“ ще го пазят от справедливия Божи гняв. С това той прилича на съпругата си Десислава, която се надява, че едновременно може да нарушава Закона за движение по пътищата, като колата й навлиза в забранени улици, за да си купува скъпи дрехи и бижута, охранявана от НСО, и Господ да я пази от аневризми и други болести, само защото с парите на народа е отишла на екскурзия до Испания и е извървяла Via Dolorosa.

Пишете в коментари какво е вашето мнение. Мислите ли, че едно „освещаване“ на икона може да замаже очите на Бог?

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading