cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Искаме ли да чуем това, което не искаме да чуем?

Искаме ли да чуем това, което не искаме да чуем?

„Истината е като лъв – няма нужда да я защитаваш. Пусни я на свобода, тя сама ще се защити“.

YouTube player

Втората част с продължението е тук.

YouTube player

От интервютата на д-р Невена Станчева в “Алфа ТВ” възникнаха повече въпроси, отколкото отговори. Какво следва да се направи, за да се изяснят нещата?

  1. За да работят тези системи за контрол и управление, налага ли се да бъде повишавана електропроводимостта на човешкото тяло? Ако да, как се повишава тази електропроводимост – чрез инжектирането на графен-оксид, на други нано-вещества, или по друг начин?
  2. Да се назначат експертизи, които да покажат дали действително молекулата на ДНК излъчва биофотони и биофонони. На каква честота е това излъчване? В България има достатъчно лаборатории и научни институти, които могат да дадат еднозначен отговор на този въпрос.
  3. Това електромагнитно излъчване може ли да бъде прихванато с високоскоростен интернет като 5G? Да се проучи има ли патенти за такива технологии? За военна технология ли става въпрос?
  4. Да се назначи експертиза, която да установи дали в „тестовете за ковид“ има нано-устройства (нано-фони, нано-кристали, или други), които да копират ДНК честотата и да я изпращат в съответната база данни?
  5. Могат ли да се предизвикат симптоми на вирусно заболяване с нано-частици, вместо с вирус? Може ли да се „хаква“ ДНК с нано-частици?
  6. Какво представлява системата Умен град и Интернет на телата?
  7. За да работят тези системи за контрол и управление, налага ли се да се повишава електропроводимостта на средата чрез пръскане на нано-аерозоли в атмосферата? Кой е разрешил пръскането? Кой плаща? Защо не е проведено независимо изследване в България как това се отразява на здравето на хората и на околната среда?

И още по темата тук:

YouTube player

На всички тези въпроси може да бъде даден еднозначен отговор. В България има достатъчно компетентни учени, които могат да се заемат с изследването на тези въпроси (дори да не им е поставена официална задача). От нас зависи дали и този път истината ще бъде заметена под килима, както винаги, или този път ще имаме смелостта да я погледнем в очите.

„Има много хора, които не искат да чуят това, което не искат да чуят.“

Иначе, няколко души пратихме по този повод Отворено писмо до Народното Събрание. Ето го тук.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading