cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Искаме ли да чуем това, което не искаме да чуем?

Искаме ли да чуем това, което не искаме да чуем?

„Истината е като лъв – няма нужда да я защитаваш. Пусни я на свобода, тя сама ще се защити“.

YouTube player

Втората част с продължението е тук.

YouTube player

От интервютата на д-р Невена Станчева в “Алфа ТВ” възникнаха повече въпроси, отколкото отговори. Какво следва да се направи, за да се изяснят нещата?

  1. За да работят тези системи за контрол и управление, налага ли се да бъде повишавана електропроводимостта на човешкото тяло? Ако да, как се повишава тази електропроводимост – чрез инжектирането на графен-оксид, на други нано-вещества, или по друг начин?
  2. Да се назначат експертизи, които да покажат дали действително молекулата на ДНК излъчва биофотони и биофонони. На каква честота е това излъчване? В България има достатъчно лаборатории и научни институти, които могат да дадат еднозначен отговор на този въпрос.
  3. Това електромагнитно излъчване може ли да бъде прихванато с високоскоростен интернет като 5G? Да се проучи има ли патенти за такива технологии? За военна технология ли става въпрос?
  4. Да се назначи експертиза, която да установи дали в „тестовете за ковид“ има нано-устройства (нано-фони, нано-кристали, или други), които да копират ДНК честотата и да я изпращат в съответната база данни?
  5. Могат ли да се предизвикат симптоми на вирусно заболяване с нано-частици, вместо с вирус? Може ли да се „хаква“ ДНК с нано-частици?
  6. Какво представлява системата Умен град и Интернет на телата?
  7. За да работят тези системи за контрол и управление, налага ли се да се повишава електропроводимостта на средата чрез пръскане на нано-аерозоли в атмосферата? Кой е разрешил пръскането? Кой плаща? Защо не е проведено независимо изследване в България как това се отразява на здравето на хората и на околната среда?

И още по темата тук:

YouTube player

На всички тези въпроси може да бъде даден еднозначен отговор. В България има достатъчно компетентни учени, които могат да се заемат с изследването на тези въпроси (дори да не им е поставена официална задача). От нас зависи дали и този път истината ще бъде заметена под килима, както винаги, или този път ще имаме смелостта да я погледнем в очите.

„Има много хора, които не искат да чуят това, което не искат да чуят.“

Иначе, няколко души пратихме по този повод Отворено писмо до Народното Събрание. Ето го тук.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре