cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Издирваме арабски престъпници

Издирваме арабски престъпници

download-4-6680296

На 6 март вечерта, арабски нашественици са закачали 14 годишно българско момиче и след като трима нейни приятели са я защитили, шайка от 24 арабски боклуци са ги пребили и четиримата. Трима са били момичето, другите две момчета са бити всяко от по пет-шест изрода, а третото от цели единадесет страхливци. Ако пришълците бяха само пет-шест, щяха да видят звезди по пладне от тези смели момчета, но нашите трима герои са нямали никакъв шанс срещу тази измет от цели двадесет и четири побойника. Освен това са откраднали и телефона на едно от нашите момчета. Случката е на булевард “Витоша” N: 65, пред магазин “Furla”, в центъра на столицата София на европейската държава България. Изродите сами са се разобличили, като са заснели видео и са го публикували в мрежата да се похвалят. Вижте го тук.

Първо бяхме качили видеото в YouTube, но веднага го изтриха. Затова сега е в канала ни в Rumble. За да помогнем на полицаите да ги открият, даваме никнеймовете на малоумниците, които са си ги изписали във видеото: krdo_x1, @xx xx505, @6m2 x, @ze r, @muhamed55213, @xx7m2x x и @5ma6. Дори да са си закрили вече профилите, е елементарна задача да се намерят от киберсектора на ГДБОП примерно. Издирваме ги и ние, за да свършим работата на полицията и правораздавателните органи.😎🇧🇬

Защото полицаите няма да свършат работа. Те обикновено са заети да бият невинни българи на политическите демонстрации, но се правят на разсеяни, за безчинствата на “емигрантите” – нашественици. Както беше в случая с протеста срещу ръководството на БФС:

Или на протестите срещу премиера Бойко Борисов:

YouTube player

Но ги няма никакви в центъра на столицата, за да защитят българите, когато злодействат “Шенгенските мигранти”. Които ние данъкоплатците настаняваме в жилища, храним и поим със собствените си пари, и си ги отглеждаме за да правят престъпления. А имаме хиляди българи бездомници, милиони мизерстващи пенсионери и работещи бедни. За тях държавата не прави нищо.


Всички свидетели на случката, са добре дошли да напишат какво са видели или да пратят видео и снимки. Търсим и адресите на престъпниците.

Две патриотични организации – „Младежи за България” и Клуб “Родолюбие и отечествознание”, свикват протест пред Министерството на Вътрешните Работи на 10 март 2024 г., неделя от 18:30 часа.

Елате всички, на които е скъпа БългАрия!🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Да защитим българските деца и бъдещето на Родината!😎🇧🇬

Ето и как протече протестното шествие:

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре