cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » София отвръща на удара

София отвръща на удара

“Българите нападали арабите и ги посичали; тези последните се боели повече от българите, отколкото от ромеите.”

Михаил Сирийски – византийски хронист

Ние българите сме бойци и ще спечелим поредната обявена ни война, така както канасюбиги Тервел разби 32 000-ната арабска войска пред вратите на Цариград в 717-718 г. и изхвърли тази паплач в Мраморно море, което почервеня от кръвта и почерня от труповете на арабските нашественици. Това накара Арабският халифат да свали обсадата на столицата на Византийската империя и Европа беше спасена от източните варвари. Това трябва да им го припомним на тези натресени ни сега нашественици от Азия и Африка. Сега времената са други и методите на борба са различни, но заплахата е същата, а победата пак ще бъде наша.

Няма нужда да си пророк, за да предскажеш какво ще се случи, когато ни натресат нежеланите пришълци от Шенгенска Европа. Беше ясно, че ние ще ги издържаме със своите пари, а те ще безчинстват, ще вършат престъпления и хулигански прояви и ще се опитват да завладеят свещената българска земя. Ще се затворят в криминални гета, ще се организират в банди и ще ни докарат до ръба на гражданската война. Защото БългАрия е борбена, тя не е нито Франция, нито Германия, нито Швеция – страни, които отдавна се предадоха на нашествениците без бой, с традиционната си “толерантност” и “мултикултурализъм”. Затова ние от НСС “Свети Георги Победоносец” и РТВ “Истина и Свобода” започнахме кампания срещу Шенгенското предателство на правителството на сглобката, още преди два месеца.

Изпратихме Отворено писмо на Народното събрание и на всички областни управители и кметове на общини в цяла България, в което обяснихме, че е нарушена Конституцията, че наводняването ни с нелегални мигранти е престъпление срещу националната сигурност и изобщо българският данъкоплатец не е длъжен да издържа със свои пари безделници, търсещи лесен живот, сред които има и престъпници, и екстремисти, и терористи. А в същото време има милиони работещи бедни, мизерстващи пенсионери и хиляди български бездомници, за които държавата е мащеха. Освен това изпратихме и Сигнално писмо на всички 28 Областни Дирекции на МВР в страната, за да ги предупредим, какво ги чака, защото те са на предната линия и полицаите първи ще пострадат от криминалните типове, с които Европа ще ни наводни. Можете да го видите тук:

Powered By EmbedPress

Отделно, разбрахме чрез наше запитване до парламента, че Народното събрание е било заобиколено от правителството, в нарушение на Конституцията, защото не е съгласувало с народните представители Шенгенските си договорености с Австрия.

За съжаление, докато се разправяхме административно с управляващите, Европа започна да ни връща престъпниците, от които иска да се отърве, със специални самолети извършващи тайни полети, за което писахме тук.

Беше въпрос на време да се случи това:

Така стана, че този побой на 6 март в центъра на София, над 14 годишно българско момиче и три момчета – нейни връстници, които се опитаха да я защитят от 24 развилнели се араби, взриви София. Едно от момчетата е било наръгано в гърба със стъкло, вероятно от счупена бутилка, което си е опит за убийство.

На 8 март, български непълнолетни младежи (под 16 години) отмъстиха, като пребиха четирима пакистански студенти, британски поданици, поради същата причина – опит да закачат българки.

Полицията, както винаги излъга и опита да замаже положението с опашати лъжи. Случаят от 6 март бил “битов инцидент”, “пострадалите и нападателите се познавали” и даже “едва ли не, били приятели.” Дори имаше и един гнусен намек, че момичето било предишно гадже на един от нападателите и затова избухнал скандалът. Ако това е вярно, този арабин трябва веднага да бъде прибран за педофилия. Защото тя е на 14 години, а полицията обяви, че заловила египтянин и сириец на 25 и 20 години съответно.

А впрочем, да попитаме, другите 22-ма нападатели, защо не бяха заловени? Втори въпрос, за какъв “битов инцидент” говорят, като наглите побойници сами са заснели видео от нападението си и са го качили в Тик-Ток с красноречивото заглавие “квартал Ал Залам” изписано на арабски. В превод – “квартал на злото”, както те са наименовали центъра на града, в който явно се опитват да налагат своя ислямистки “ред”. Още малко ще поискат да ни наложат и шериата. И полицията има наглостта да нарече пребиването на пакистанците от българите – “престъпление от омраза”, а побоят над беззащитните 14 годишни български деца от двадесет и четири араби с опит за убийство – битов инцидент! Тези тъпи милиционерски номера изобщо няма да им минат, не сме 1988 година, а 2024!

Нещо повече, полицията първите два дни го усукваше, че не разследвала случая, защото нямало жалба при тях от пострадалите. Чак когато независимите медии като нашата, публикувахме видеото и призива за протест пред сградата на министерството, се задействаха и започнаха показни демонстративни проверки на нашествениците в центъра на София, но едва на 9 и 10 март.

А младежите отмъстители – пребили пакистанците, бяха изкарани едва ли не криминално проявени, че и били откраднали телефон или телефони на жертвите си, така и не се разбра от противоречивите полицейски изявления. Ясно е, че тези съшити с бели конци версии ще се спукат като балон в прокуратурата или съда.

Междувременно, на 8 март се сбиха за пореден път пришълците в общежитието в Овча купел, заради жена, както винаги. Този път те се саморазправяха помежду си, но с тояги и метални пръти. А когато полицията се яви със закъснение, диваците избягаха с оръжията си на улицата и застрашиха мирните български граждани преминаващи по булевард “Монтевидео”.

Е, след всичко гореописано, се очакваше отговор от будните българи в София. И вчера, на 10 март го дадохме. Похвалното е, че този път не националистическите партии и не футболните агитки бяха инициаторите. Организираха се самите младежи от гимназиите и университетите.

Две тяхни организации – “Младежи за България” и Клуб “Родолюбие и Отечествознание”, водени от Борислав и Калин, свикаха протест пред Министерството на Вътрешните Работи на 10 март 2024 г., неделя от 18:30 часа. Долу виждате плакати от протеста.

На това естествено се отзоваха, както националистическите партии БНС и младежкото ВМРО, така и футболните агитки на “Левски” и “Славия”, много ученици, родителските сдружения като РОД, БРЦК и БРОД, НСС “Свети Георги Победоносец”, “Мегдан български” и десетки други, с които бяхме заедно по време на тригодишните протести срещу ПЛАНдемията. Хубавото е, че се отзоваха хора и организации, които имат драстични политически и идеологически различия и дори нетърпимост едни към други, и леви и десни, и националисти и путинофили, и пенсионери и младежи, и предприемачи и работници, и млади и стари. За пръв път София беше единна срещу общия враг. Вижте само две видеа от събитието.

YouTube player

На нашествениците и техните соросоидни поддръжници им заявяваме:

Тук е България и тя е на българите! България е бяла, европейска и християнска и ще остане завинаги такава! Ще пребъде во веки-веков!

Очакваме и другите български градове да са включат в битката, за да спасим Отечеството си.

“България на българите, пришълците вън!”

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading