cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Защо изобщо приемаме чуждестранни пришълци?

Защо изобщо приемаме чуждестранни пришълци?

След изстъпленията на нелегалните арабски пришълци в София на 6 март 2024 г., когато 24 нагли побойника нападнаха 14 годишно българско момиче и пребиха и него и притеклите се на помощ да го защитят три български момчета, в София ври и кипи.

Защото това не беше никакъв “битов инцидент”, както излъгаха високопоставени полицейски служители, а нагъл опит за убийство, едно от момчетата беше наръгано в гърба със стъкло, вероятно счупена бутилка. Освен това, престъплението беше извършено по расистки и верски подбуди, престъпниците заснеха видео, в което се хвалеха как въвеждат ислямисткия си “ред” в София, чиято централна част са кръстили квартал “Ал Залам” или преведено на български “квартал на злото”. Тоест те презират приелата ги страна, защото е бяла и християнска и определено се опитват да налагат своите верски и расови виждания, чрез престъпления.

Затова София въстана срещу наглите нашественици и се обедини срещу общия враг. Вече отразихме първото протестно събиране пред Министерството на Вътрешните работи и провелото се шествие на 10 март, както и второто на 12 март, провело се в квартал “Овча купел” пред общежитията на тези варвари.

Но събитията тепърва предстоят, защото докато има пришълци, ще има и проблеми. Целта е да не ги допускаме изобщо на българска земя, а настанилите се вече тук напълно незаконно, да ги изпратим по живо, по здраво, там откъдето са пристигнали. Затова започваме кампания изобщо срещу самата политика на приемане на всякакви пришълци – нашественици, откъдето и да било. Това трябва да спре веднъж – завинаги и ще стане, като притиснем управляващите. Затова изпратихме първо запитване по Закона за достъп до обществена информация до Държавната Агенция за Бежанците – ДАБ, да ги питаме, каква всъщност политика водят и защо? Ето го тук:


До Държавна Агенция за бежанците

З А Я В Л Е Н И Е
По Закона за достъп до обществена информация
От РТВ “ИС”

Относно: Цялостната държавна политика за приемане на имигранти/бежанци.

Уважаеми господа,

На основание ЗДОИ изискваме следната информация:

  1. Защо изобщо страната ни приема нелегални или легални имигранти/бежанци, след като не граничи с нито една държава, в която да има военен конфликт, гражданска война или други бедствия? Войните в Сирия и Палестина, не ни засягат по никакъв начин, защото между тях и България е разположена Република Турция, която е сигурна страна с демократично управление и пазарна икономика и досега е приела и се грижи за над 5 000 000 бежанци от гражданската война в Сирия. Съответно, нито по Женевските конвенции, нито по прословутия Дъблински регламент, ние нямаме задължение да приемаме на наша територия бежанци от военни конфликти.
  2. Защо се допускат на българска територия и нелегално пристигащи от африкански и азиатски страни, в които няма, нито военни, нито граждански конфликти и чийто граждани по никакъв начин не могат да бъдат наречени бежанци, а представляват нелегални икономически имигранти?
  3. На какви законови основания осъществяваме такъв прием, по каква международна Конвенция/Директива/Регламент, допускаме хора от трети страни на българска територия? Моля за точно позоваване на съответния акт/актове.
  4. Колко общо чуждестранни граждани от азиатски и африкански страни се намират в момента в България, независимо от статута им на търсещи/получили убежище или временна закрила?
  5. Колко от тях са настанени в центровете към ДАБ и колко са извън тях?
  6. Колко лица са екстрадирани от страната през 2023 г. поради отказ за предоставяне на убежище/закрила или по други причини?
  7. В кои обиталища/центрове в страната са настанени и продължава настаняването на пристигащите лица от трети страни, съгласно направеното съвместно съглашение от 29.12.2023 г. между България, Румъния и Австрия?
  8. Предприети ли са процедури за екстрадиция спрямо лицата, извършили престъпните деяния на 6 март в гр. София, взривили българската общественост?
  9. Каква е общата сума за издръжка, настаняване, социални и други помощи и всякакви други разходи на горецитираните категории чужденци за 2023 г.?

Питането е изпратено по държавната Система за Сигурно Електронно Връчване с цифров електронен подпис и моля да получа отговор на него по същата.
13.03.2024 г.
Гр. София

С уважение:

Радио и Телевизия “Истина и свобода”


Като получим отговора ще действаме спрямо обстоятелствата. А дотогава ще разпалваме съпротивата в София и страната, за да принудим тези нагли неканени гости да си натискат парцалите и да се държат прилично, а бездействащата досега полиция да си върши работата, за която й плащаме с данъците си.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading