cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Председателката на партия “Величие”

Председателката на партия “Величие”

Това на видеото е председателката на партия “Величие”, която скоро ще отстъпи поста си на полковник Николай Марков. Ето какво казва за нея блогъра Благослав Михайлов.

Председателят на ПП „Величие“ Албена Пекова е призовавала възрастни хора да си продават апартаментите, за да инвестират в Исторически парк. Това твърди в своя публикация в социалната мрежа Facebook блогърът и общественик Благослав Михайлов.

Той разказва, че във видеото, с което Искра.бг също разполага, Албена Пекова се преструва на случайна жена, която си е продала апартамента, за да инвестира в Исторически парк и бива интервюирана от един финансов консултат (от Тогедър). И обяснява някакви неща от сорта „Много е сбъркано мисленето, че човек трябва на всяка цена да има апартамент, вместо да направи инвестиция за бъдещето на децата си“. Под това се има предвид инвестиция в Исторически парк.

„Разбира се, тази жена не беше случайна и 100% не си е продала апартамента, за да инвестира в Исторически парк. Тогава ако човек ѝ отвореше профила, щеше да види, че тя е минала през целия схемаджийски пайплайн, Хербалайф, МЛМ-и, и така нататък. Сега съвсем случайно същата жена е председател на политическия проект на Ивелин Михайлов“, написа още Михайлов. И допълни:

„Въпросното видео е отпреди години и разбира се отдавна е премахнато от Ютуб. Но аз тогава го бях свалил и наскоро го намерих на компютъра ми. Като го гледам умирам от криндж, но и от възмущение, защото тези хора са измамили супер много хора. И не по начина, по който политиците ни лъжат и крадат от държавната хазна, а по съвсем директен начин, при който ти взимат всичките пари и ти съсипват живота.“

„Тези хора представляват едно морално дъно и ако преди съм имал съмнения за моралния характер на полковник Николай Марков, то вече и той се разобличи. Защото няма как да не знае кои са тези хора, щом приема да членува в техния проект. И очевидно няма никакъв проблем с измамите им“, категоричен е Благослав Михайлов. 

Между другото… Символът на ПП „Величие“ е феникс, а нали знаете какво прави фениксът? ВЪЗРАЖДА се. Да се бяха нарекли просто „Възраждане 2.0“ поне да е ясно, посочва още той в своя пост в социалната мрежа Facebook


Самата Албена си беше сложила в профила във фейсбук навремето тази снимка.

Naughty – на български палава, лоша, пакостлива, осъдителна, неприлична, нередна, цинична. Въобще отлично се е самоохарактеризирала.

А ние да припомним, че първи разобличихме схемата на схемите измислена от схемаджиите.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts to your email.

Дайте отговор

нагоре