cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Плановете на Клаус Шваб

Плановете на Клаус Шваб

photo_2022-03-26_00-36-17-3901277

Преди Коледа на 2024 г., едни германски видео майстори направиха четири прекрасни видеоклипчета за Клаус Шваб, които осмиваха всичките глобал-сатанистки идеи и планове за 15-минутните им градове, фалшивата ПЛАНдемия, електронния концлагер, храненето ни с буболечки, “въглеродните отпечатъци” и изобщо новия комунизъм, пробутван ни от шайката задкулисни управници криещи се зад куклите си на конци Клаус Шваб, Джордж Сорос, Бил Гейтс, Владимир Путин, Си Дзинпин, Еманюел Макрон, Джо Байдън, Олаф Шолц и стотици други като тях.

За съжаление е на английски и ще го разберат само соросоидите в България и много ще ги заболи. А специално за путиноидите, които не знаят английски, нито руски, а и с българския се оправят трудно, се чудим на какъв език да го преведем, та да вдянат какво ги чака, но в края на краищата решихме да е на български. Има по-голям шанс да разберат за какво иде реч, защото те, които обичат Русия и Путин нямат хал-хабер от руски език, нито са ходили в Русия, дори на екскурзия, нито познават историята й, но убедено се изказват по всички руски теми. Докато го преведем на български, специално за путиноидите, ето им едно четиво за любимия им “антиглобалист” Путин, ученикът на Клаус Шваб, да видят какви ги той върши в Русия.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts to your email.

Дайте отговор

нагоре