cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Смешниците от “Възраждане”

Смешниците от “Възраждане”

Тяхният най-голям проблем се оказаха не ДПС и ГЕРБ, (които всъщност ги създадоха), а партия “Величие”, срещу която работят непрекъснато и охулват при всяка възможност.

И ето, днес пак вдигнаха шум, че “Величие” не подкрепили с гласовете си кандидатката на “Възраждане” за председател на временната комисия за изготвяне на правилник за работата на Народното събрание, а “гласували заедно с ГЕРБ и ДПС”. Смешното е, че и в групата на “Възраждане” двама депутати също не подкрепиха своята кандидатка Цвета Рангелова, като гласуваха против нея, явно и те разбират, че тя не става за тая работа.

Полковник Марков ясно им го обясни, защо са гласували за другата кандидатура.

Но “възродителите”, както винаги, прикриват празнотата и безсмислието си с лъжи, манипулации и измами. Да им напомним, че те като патерица на ГЕРБ и ДПС, винаги гласуват с тях и ги подкрепят във всичките им мръсотии.

Забележете, че винаги са гласували с ДПС и ГЕРБ, а често пъти са излизали от залата, за да могат създателите и господарите им, да прокарат или отхвърлят нещо, като падне кворума с любезното съдействие на “възродителите”. И ето едно доказателство за това от Красимир Каракачанов, старият-нов председател на ВМРО, чийто заместник в организацията дълго време беше именно Костадин Костадинов. Но после Костя Копейкин напусна и обиколи доста други партии, докато направи своя с любезното съдействие на ДПС и ГЕРБ.

YouTube player

Да напомним, че “Възраждане” излъгаха, при промените в Конституцията, че ще поискат в нея да се запише, правото на използване на налични пари. Нито вкараха официално такова предложение писмено, нито го поискаха от трибуната, нито го предложиха в комисия. Само дрънкаха в Ютюб и драскаха във фейсбук, патетични слова в защита на наличните пари и се правеха на антиглобалисти. Много пъти сме разобличавали лъжите на това зловредно ГМО политическо образувание. Припомнете си например тук.

Припомнете си и как излъгаха, че ще се откажат от партийната субсидия, а си я вземаха, как се правеха на антиваксъри, а се “ваксинираха”, как “защитават българския лев”, а спестяванията им са в евро, как нямало кемтрейлс, а СЗО била “безобидна и бедна организация” и вземете най-накрая да прогледнете, че са поредните фалшиви “спасители”, чиято основна цел е да отвратят хората от родолюбието и да направят патриотизма мръсна дума.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите и да търсим общи решения .


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре