cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Какво предстои?

Какво предстои?

Да обясним на враговете, (приятелите, съратниците и сподвижниците знаят), какво предстои. Започваме със соросоидната групировка около “Капитал” – на Иво Прокопиев – резидента на Сорос и главен изпълнител на глобал-сатинистките планове в България.

Неуважаеми – другарю Прокопиев, с баща и майка долнопробни съветски слуги и национални предатели, по линия на ДС, ако си мислите, че ще ви се размине, много грешите. Първо ще изгърмят пионките ви, както изгърмя – кмета на “Илинден”. Вярно, не по най-правилния начин, но ще се постараем да си получи заслуженото и за това, за което трябва. Да се сеща германският хирург, какво имаме предвид.

Следва другият закононарушител – кмета на “Слатина”. Жалко, че е болен, желаем му бързо оздравявяне и дълъг живот, но той не трябва да е кмет. Защото потъпка закона и то с наглост, която го докара до болничното легло. Да се покае за греховете си, да признае прегрешенията си и да напусне сам поста, който заема противозаконно и ще оздравее, Бог е Всемилостив и Всеопрощаващ, ако разкаянието му бъде искрено. Молим се за него!

Предстои свалянето на още няколко районни кмета в София, като започнем от тоя на “Оборище” и “Искър” и свършим със знаете кого….

След това ще махнем секретаря на Столична Община – другата соросоидка – съдружничка на Прокопиев, знаете коя, заради арогантността й и чувството й за безнаказаност. Да, да и заради простотията й, както и тази на кмета на общината, които се оправдаваха, че дали поръчката на кмета на “Слатина”, защото бил “успешен кмет”. Такива неща като ЗОП, конкурси, честна конкуренция, за тях явно не съществуват, има “наши и ваши”. Ами, ще се постараем заради това престъпление по служба по 282 от НК да полежите на топло и двамата.

После ще отстраним и недоразумението Васил Терзиев, той и без това вече съжалява, че се е съгласил да става кмет. Мислеше си, че ще е изпран и в чисто бяло, и кметуването му ще е в цветя и рози. Не, наивник, може да е много несправедливо, но ти ще го отнесеш заради престъпленията на целия ти род българоубийци, безродници, национални предатели, държавни изменници, отцеругатели, майкопродавци и родоотстъпници, като започнем от двамата ти дядовци и завършим с чичовците ти и майка ти и баща ти. Лошо е наистина и ти не си виновен за престъпленията им, но провидението им го връща на тях чрез теб. Затова по-добре си подай сам оставката. В противен случай ще те махнем и теб, както сме обещали, колкото и да те подкрепя посолството и задокеанските сили на глобал-сатанистите. Много фирми си направил в цял свят, омръзна ни да подаваме сигнали за част от тях, но ще продължаваме, докато те махнем като кмета Бранчевски или не си подадеш сам оставката.

Да не забравим и оня варненския, дето засега го спасяват депесарите. Иначе щеше да е вече пътник и във Варна да има нови избори. Там и за заместник-кмета му, “Йориста”, сме се постарали да изгърми.

Сега, да не си мислите, че само ПП-ДБ са виновни, а ГЕРБ, ДПС, БСП, ИТН, “Възраждане”, са целите в бяло? Не, това е само началото, имаме си план и го следваме. Ще дойде ред след соросоидите и на всички други антибългари, като – путиноиди, ердоганисти, сърбомани, гъркомани и прочие антибългарски елементи, които ще си получат заслуженото. Работим по въпросите, нещата стават бавно, но стават. Вярвайте ни! И се присъединете в битката за България!

А специално за путиноидите, да им припомним, че любимият им кагебист-евреин-масон Путин е завършил школата за “Млади Световни Лидери” на “Световния Икономически Форум” на Клаус Шваб през 1999 г., заедно с агентката на ЩАЗИ – Ангела Меркел и двамата заедно унищожават Европа според плановете на господарите им.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите и да търсим общи решения .


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре