cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Благодарим за безплатната реклама!

Благодарим за безплатната реклама!

Тъкмо се чудехме, защо сайтът ни днес получи взривообразно увеличение на трафика. Обикновено в слаб ден го четат 200 души дневно, в силен – 600, значи средно по 400 на ден. И изведнъж, днес са 1000. После разбрахме защо, защото в “Капитал” е излязла основополагаща статия срещу наша скромност – “Как се сготвя кмет”. За сравнение, за 5 часа тя има 2115 четения, а за ден вероятно ще събере над 10 000. Хубавото в цялата им писаница е, че не са ни объркали името на сайта, макар и да не дават хиперлинкове към нас. За сметка на това са ни цитирали обилно.

Без да искат, са направили ефекта на огледалото, половината им читатели са се заинтригували що за “конспиративен сайт” сме, който пише против инжекциите, срещу ПЛАНдемията, в защита на наличните пари и против електронните такива, срещу банките, против световната глобал-сатанистка олигархия и междувременно сваля любимите им кметове от ПП – ДБ, подавайки сигнали срещу тях в ОИК.

И тези техни любопитни читатели са ни потърсили в търсачките и съответно са ни намерили. Не е лош резултат – от близо 2000 чели тях, 1000 са ни посетили и нас. Половината от тях да започнат да ни следят и току виж, направим посещаемостта, която има “Капитал”. А може и да ги надминем.

Другото нещо, което трябва да отбележим, че те старателно крият статията ни, която толкова силно ги е раздразнила, (по-скоро шефа им Прокопиев), макар че, я цитират. Нито й пишат името, нито дават препратка към нея. Да ви обясним защо. Има две причини. Първата е, че там обясняваме как ще махнем и секретаря на Столична Община, която е съдружничка на Иво Прокопиев и явно му е много ценна.

Втората причина, защото статията директно атакува самия Иво Прокопиев и целия му червен комунистическо – десарски род. Каквито впрочем са всички до един “евроатлантици”, “западняци” и соросоиди, както сме писали нееднократно. Затова даваме отново статията тук, та да видите, какво точно толкова го е вбесило.

И “капиталци”, продължавайте да пишете срещу нас, само ни вдигате акциите и трафика към сайта.

Благодарим за безплатната реклама!


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре