cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Полковник Николай Марков е обвинен в шпионаж

Полковник Николай Марков е обвинен в шпионаж

Той беше уволнен със скандал от НСО. Официално, защото отказал да прави лицеви опори, разпоредени от прекия му началник за наказание. Истината така и не се разбра.

Интересното е, че след уволнението си, той получи неограничен достъп, до абсолютно всички електронни и хартиени медии в страната, сякаш някой задкулисен играч му осигуряваше присъствието там с вълшебната си пръчица.

Но още по-странното е друго, от 11 години насам, не е ясно какво точно работи и от какво се издържа полковникът. Когато нахалните (или по-умните), журналисти го питаха затова, той отговаряше с половин уста, че имал “консултантска дейност” по националната сигурност.

Е, ние по-запознатите, се досещахме какво точно означава това, същото като “консултантската дейност” на Стефан Гамизов примерно, само че, плащачът е друг. Кой точно, се разбра, когато Путин разпореди нахлуване в Украйна и започна братоубийствената война, тогава маските на такива като полковник Марков паднаха и стана съвсем явно, кой, какъв е.

А той толкова се самозабрави и се възгордя, че се сметна за недосегаем. И направо си призна или реши да се похвали, че получавал “секретни сведения от службите и армията”, които по секретен канал предавал в Москва и оттам получавал разпореждания. Такива глупаци в световната история на шпионажа с лопата да ги ринеш. Но този път, този умник си намери майстора.

Боян Расате от името на БНО го даде в прокуратурата за държавна измяна. Ето и пълният текст на публикацията му в неговия Телеграм канал.

https://t.me/boyan_rassate/317

ШПИОНАЖ В ПОЛЗА НА ВРАЖЕСКА ДЪРЖАВА

Миналата седмица подвизаващия се в медиите полковник Николай Марков разпространи текст, в който признава, че получава сведения касаещи Националната сигурност на България, след което ги изпращал директно “…ЗА СВЕДЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ” в Москва.

В тази връзка вчера сезирах няколко служби и институции, в това число Прокуратурата, агенцията по “Национална сигурност”, структури на ЕС и НАТО, посолства.
Искаме и чакаме гадината да бъде арестувана!

🇺🇦 ШПИГУНСТВО НА КОРИСТЬ ВОРОЖОЇ ДЕРЖАВИ
Минулого тижня так званий  полковник Микола Марков поширив текст, в якому зізнався, що отримав інформацію, що стосується національної безпеки Болгарії, після чого відправив її безпосередньо «…ДЛЯ ІНФОРМУВАННЯ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ» до Москви.

З цього приводу вчора я звернувся до кількох установ та інституцій, у тому числі до прокуратури, агенства «Національна безпека», структур ЄС та НАТО, посольств.
Ми хочемо і чекаємо, щоб сволота була арештована!

Радио и Телевизия “Истина и Свобода” ще следи действията на ДАНС и прокуратурата изкъсо, за да разберем, дали ще си свършат работата, за която получават милиарди, от парите на данъкоплатците…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

нагоре