cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Прокуратурата подхваща правителството на академик Денков заради Шенген

Прокуратурата подхваща правителството на академик Денков заради Шенген

judgement scale and gavel in judge office

Някои областни полицейски дирекции и някои районни прокуратури си вършат съвестно работата. Изказваме похвала и благодарност на ОД на МВР – Област Бургас и Районната прокуратура в града, които са разгледали много внимателно нашето отворено писмо, в което обвиняваме правителството на премиера Денков в конституционни нарушения. То беше пратено на много полицейски дирекции и управления в страната. Получихме входящи номера, някои отговориха, че писмото е сведено за информация на оперативки на ръководния състав.

Но ето, че бургазлии са предприели и действия, като са сигнализирали Районната прокуратура. Тя също е разгледала преписката и е предприела правилното действие. Прехвърля я за образуване на проверка в Софийска Градска Прокуратура, която е натоварена с отговорностите да разследва висши държавни служители и управленци, включително министрите. Става дума за държавна измяна и нарушение на Конституцията при сключването на споразумението с Австрия да ни връща нелегални емигранти, които изобщо нямат място не само в България, но и в Европа. По тоя повод бяхме писали и до опозиционните партийни групи в Народното събрание едно подобно отворено писмо.

От Народното събрание, обаче нямаме никакъв отговор. Затова изпратихме писмото и до 28-те областни управи и до всички над 265 общини в страната, за да ги предупредим какво ги чака при наплива на нелегалните емигранти, които Европа ще ни изсипе.

Но ето, че поне една полиция в страната е взела присърце проблема, а и прокуратурата е откликнала. Ето и писмото на районния прокурор Ангел Василев в оригинал.

А ето и сигналът по който са предприели производството, който им е изпратен на тях и на другите полицейски дирекции в България:


До
Директорите и личния състав на
СДВР и ОДМВР в страната

С И Г Н А Л
От
Национален Сбор за Съпротива
„Свети Георги Победоносец“
Радио и телевизия „Истина и Свобода“

ОТНОСНО: Заплаха за националната сигурност

Уважаеми служители на МВР,
Както през време на ПЛАНдемията, така и сега, в създалата се отново взривоопасна обстановка за нашия народ и нашата Родина, се налага пак да Ви обърнем внимание на поредните тревожни факти.
В продължение на два месеца се придържахме абсолютно коректно към установените законови правила на кореспонденцията между народа и държавните институции. В резултат на официалните отговори, които получихме или които не получихме в законоустановения срок, се затвърди съмнението, че народът ни е в реална опасност, но не от гражданска война, както някои политици ни заблуждават публично, а буквално от външно нашествие. Вече е категорично ясно, че назначените за управници на тази територия – за тях и за господарите им, но за нас – земя, напоена с кръвта на дедите ни/ви, никакви протести или референдуми не биха ги притеснили, нито са ги притеснявали.
Критична точка на опасност за националната сигурност в страната се достигна още в началото на 2024 г., когато стана ясно, че правителството на т.н. академик Денков, противозаконно е влязло в съглашение с представители на държавата Австрия за връщане на т.н. мигранти в България. След обстойни искания от наша страна за предоставяне по Закона за достъп до обществена информация на документ на Министерски съвет, който по конституционно установения ред да обосновава предприемането на такива стъпки, както и от Народното събрание, което пак по конституционно установените правила трябва да ги узакони, се оказа, че нито една от двете институции има необходимите актове, даващи право на правителството за извършеното действие.
Още през месец януари, от шест организации бе входирано до опозиционните партии и до президента Отворено писмо, рег. № ПГ-49-428-00-18/25.01.2024 г., подкрепено и с над 120 имена и подписи на българи, в което ясно и категорично бе доказано грубото нарушение на върховния закон на Република България, чрез своеволното поведение на правителството. Въпреки посочените от вносителите искания до опозиционните партии в парламента за конкретни действия от тях срещу произвола на правителството, до момента реакция няма. Което би означавало, че не са реална опозиция, меко казано.
След като вече е факт връщането на „мигранти“, за Вас, служителите на МВР, предполагаме е ясно, че не е далече момента, когато може да се окажете „фронтова линия“ между вкараните от предателите на род и Родина нашественици и българския народ. Крайно време е тия хора да бъдат назовавани публично с истинското им название – НАШЕСТВЕНИЦИ, ЗАЩОТО 99% ОТ ТЯХ СА РЕАЛНИ НАРУШИТЕЛИ НА ГРАНИЦАТА и вие не по-малко от нас знаете това, особено след като в преследвания на нелегално влезлите в страната, загинаха Ваши колеги.
В потвърждение на изложението ни, предоставяме на Вашето внимание регистрационните номера на заявленията по ЗДОИ и на отговорите от съответните институции. (приложение)
ПРАВИТЕЛСТВОТО ИЗВЪРШИ ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА! ПРЕСТЪПИ РАЗПОРЕДБИТЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА: ЧЛ. 1 (3) , ЧЛ. 105 (3), (4) ТОВА ОБСТОЯТЕЛСТВО ПОДЛАГА НА ОПАСНОСТ ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НЕ САМО НА РЕДОВИТЕ БЪЛГАРИ, НО И НА ВАС.
В парламентарната република, каквата е България, Законодателният орган е Народното събрание. Министерски съвет изпълнява неговите Решения, обнародвани в Държавен вестник. По силата на чл. 105 (3), (4) от Конституцията изпълнителният орган, министерски съвет, предоставя на НС за обсъждане и подлагане на гласуване свои решения или актове. Едва след тяхното приемане чрез гласуване и обнародването им в ДВ, МС има право да действа. По отношение на Съглашението от 29.12.2023 г. между България и Австрия за връщане на нашественици, цитираната разпоредба на Конституцията не е спазена от правителството. Освен това, МС грубо е погазил съществуващо вече Решение на 44-то НС, обнародвано в ДВ бр.63 от 31 Юли 2018г , в което законодателят „задължава МС да не подписва двустранни споразумения за обратно приемане на мигранти“. При изискана от нас информация от НС за негови Решения, свързани с етапите на приемане на държавата ни в Шенген, в които да са упоменати обстоятелства, налагащи връщане на „мигранти“, се оказва, че в народното събрание НЕ СА налични такива за периода от 2007 г. до момента.
Изводи:

  • НАЛИЦЕ Е РУШЕНЕ НА КОНСТИТУЦИОННИЯ РЕД В ПАРЛАМЕНТАРНАТА НИ РЕПУБЛИКА И ПРИСВОЯВАНЕ ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА НАРОДНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ!
  • НАЛИЦЕ Е РЕАЛНА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ , съгласно Чл. 2 от Закона за управление и функциониране на системата за защита на националната сигурност: „Национална сигурност е динамично състояние на обществото и държавата, при което са защитени териториалната цялост, суверенитетът и конституционно установеният ред на страната, когато са гарантирани демократичното функциониране на институциите и основните права и свободи на гражданите, в резултат на което нацията запазва и увеличава своето благосъстояние и се развива, както и когато страната успешно защитава националните си интереси и реализира националните си приоритети.“
    УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ, нито един завоевател, превземал чужда територия, унищожавайки населението и армията й, не се е отнасял добронамерено към властелина и администрацията му, освен ако не е преценявал, че те ще са нужни за затвърждаване на властта му в завладяната територия. В днешно време сме свидетели на завоалирано протичащи процеси на целенасочено мащабно внедряване в континента Европа на коренно различни на европейските народи етноси – различни и по религия, и по културни параметри, но и по генетични дадености, които по неотменимата сила на природните закони определят и светогледа на индивида, и светоотразяването, и отношението към живота въобще – природа, животински свят, човеци. Видно е наличието на добре обмислен план за претопяване на коренното население на континента Европа – ЧРЕЗ ТИХО НАШЕСТВИЕ В НЕГО, ПРЕДСТАВЯНО ПРЕД ЖЕРТВЕНИТЕ НАРОДИ КАТО СПАСЯВАНЕ НА БЕЖАНЦИ. За целта бяха нарочно създадени съответните условия/причини, а именно – войните в държави като Афганистан, Сирия, Ирак и подобни, за да бъдат тласнати милиони, предимно млади мъже, към Европа. Не е тайна, че сред тях са внедрени и готови, не само добре обучени, но и вече с боен стаж, добре прикривани бойни единици….за превземане на територия отвътре.
    В заключение: Бившият директор на граничната агенция на ЕС „Фронтекс“- от 2015 до 2022 г., Фабрис Леджери, признава какво се крие зад политиката на Еврокомисията за миграцията. В интервю за френската медия JDD съобщава, че по изискване към него от страна на европейският комисар по вътрешните работи, Илва Йохансон, задачата му е да допуска мигрантите в Европа, защото те „идват с любов“ и ще помогнат да се замени застаряващото население на континента. Ексшефът на „Фронтекс“: Казаха ми да пускам мигрантите, защото идват с любов, а Европа е застаряващ континент – МИГNews – Новините без цензура (mignews.info)
    Уважаеми, служители на МВР, с настоящия сигнал отправяме призив да направите трудния, но неизбежен избор за Вас: или да следвате заветите на предците, подарили ни чрез саможертвата си възможността да се раждаме българи, живеещи в мир, или да бъдете служители на предатели, но без гаранция да запазите живота си. Някога нашите герои казаха – Нито крачка назад! Зад нас е България! Нека не забравяме, че така, както ни е дадена свободна воля, така всеки носи персоналната отговорност за резултата от избора си. Резултатът от избора на нашите предци е нашето съществуване днес – техните продължители на българския род, живеещи на отвоювана и бранена с чест, достойнство и саможертва Божия земя.

Приложение:

  1. До НС – писмо с вх. № ЗДОИ-49-41-10/25.01.2024
  2. Отговор – препратено с писмо рег.№ ЗДОИ– 49-41-10/06.02.2024 г. по компетентност до Министерски съвет
  3. Искане по ЗДОИ – на 07.02.2024 г. от сдружение „Български Родителски Централен Комитет – БРЦК“ до г-н Денков и г-жа Габриел: оставено без отговор в законоустановения срок.
  4. До НС – писмо с вх.. № ЗДОИ-49-41-19/15.02.2024 г.
  5. Отговор – рег.№ ЗДОИ-49-41-19/26.02.2024 г
  6. До МС – писмо с вх.№ 03.07 – 31/12.02.2024
  7. Отговор – рег.№ 03.07-31/22.02.2024 – два от въпросите са препратени по компетентност до МВР

За контакти:
НСС „Свети Георги Победоносец“
РТВ „Истина и Свобода“


Още по темата за нарушението на Конституцията от правителството на академик Денков – тук.

Силно се надяваме сега Софийската Градска Прокуратура да образува проверка и да привлече към наказателна отговорност бившия министър-председател и виновните министри за нарушение на Конституцията и държавна измяна.

Ще следим случая отблизо и ще ви запознаваме с развитието му.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

One thought on “Прокуратурата подхваща правителството на академик Денков заради Шенген

  1. Шапка свалям за смелостта и упоритостта на тези хора които се борят за Справедливост и Свобода на словото и суверена. … Българския Народ

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading