cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » За кого точно и за какво, работи Костадин Костадинов?

За кого точно и за какво, работи Костадин Костадинов?

download-5230578
15. Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители:
16. по плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репей?
17. Тъй, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошо дърво дава лоши плодове:
18. не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове.”
Матей 7:15-18
И ние го писахме в “Греховете на партия “Възраждане”, и други го писаха, даже и сайта “Български времена” го написа:

“Но да се върнем на Костадинов, който вече започва да се ориентира, че е добре да обещава това, което масите искат да чуят и съответно да говори срещу пландемията и ваксините, но удобно пропускайки да сезира компетентните органи, да спомене някои съществени аргументи чрез големите медии и да изиска информация на парламентарен контрол, като например:

  • Научни доказателства за наличието на изолат на SARS-COV-2 на територията на България. Според искания по законите за достъп до информация, не само в България, а и в много други държави, изолат липсва. Това се споменава бегло от П. Пасков и Г. Тодоров, които не са част от партията.
  • Съответните документи, които доказват, че препаратите срещу Ковид-19 са в експериментална фаза. Само каза това, което мнозина вече знаеха, тъй като електоратът му се предполага, че е доста по-умен от останалите и директно губи голяма част от него, ако си премълчи за експерименталките.
  • Въпреки множеството възможности да се сезира прокуратурата от началото на пландемията, партията не е подала нито един сигнал, което е много удобно за самата прокуратура. Добре, че има будни граждани, които го направиха и вече преписката е изпратена в София по подсъдност, но ако не се даде гласност ще бъде потулена.

Сигнали в прокуратурата могат да се подадат също и за предстоящата енергийна криза примерно, но не само.”

Естествено Костадинов и партия “Възраждане” не направиха нищо от горното. Добре, че тези две неформални сдружения го направиха. И го правят от две години насам. Те участваха, заедно с други 12 неформални организации във всички протести на Костадинов в София, обявени от него срещу ПЛАНдемията – на 14 май, 2020 г., през ноември 2021г., и на двата му такива през януари 2022 г. При това не му искаха нищо, нито пари, нито съдействие, нито депутатски места. Просто го подкрепяха, защото и той се обяви срещу маските, затварянията и зелените сертификати. 
(Но като говорим за партии, единствената регистрирана и утвърдена партия, която изначално се противопостави и последователно и неотклонно се бореше срещу коронабесието и пландемичното безумие от самото начало, беше Български Национален Съюз – Нова Демокрация. Скоро ще пуснем видео от една тяхна акция в магазин “Лидл” още от 2020 г.)
За благодарност, той забрани на ръководството си в София, изобщо да се свързват с тези неформални движения, забрани даже да ги канят на протести, никога не им даде думата на техните представители на своите митинги и изобщо се правеше, че не ги забелязва. Груба грешка, някои от тези хора дори гласуваха за неговата партия. 
Запомнете това видео, колкото и да е размазано и с ниско качество, то направи България световно известна на 12 януари 2022 г. Тогава при 5000 участници в щурма на Народното Събрание, Костадинов и “Възраждане”, бяха докарали от страната с автобуси 1700 души, около 300 ентусиасти от цялата страна дойдоха с личен или обществен транспорт, без някой да ги организира. Бойците срещу ПЛАНдемията от София – организирано или индивидуално, дойдоха и се включиха в протеста спонтанно и бяха над 3000 души.
А сега вижте какви ги говори кандидатът за депутат от партия “Възраждане” Димо Дренчев, брат на организационния секретар на партията и бивш депутат – Николай Дренчев, който пък е дясната ръка на Костадин Костадинов.
Е, на кого и на какво да вярваме? 

„…В началото на годината имаше много хора, които ме убеждаваха, че на 1 март щяло да се подпише Глобално споразумение, което щяло да задължава България да изпълнява разпорежданията на СЗО… Обясних на хората, че няма такова нещо…“

Костадин Костадинов

“Последната изцепка на Костадинов е да ни обяснява, че геонженерството не съществува, а СЗО са безобидно НПО и нищо не зависело от тях, че даже и беднички били на всичкото отгоре. Средствата им за 2 години са само 5,824,324,000$.” пишат от “Български времена” 
Е, ние кога още бихме камбаната, че партия “Възраждане” и лично Костадин Костадинов, НЕ ПОДКРЕПИХА по никакъв начин организираната подписка за напускане на СЗО от организацията БАДЖ?
А ето го и самото видео на Костадин Костадинов по тези въпроси.
Е, дали този човек е антиглобалист и се бори наистина с ПЛАНдемията и новия световен ред?
С това негово видео се разрази грандиозен скандал. Много хора се отказаха да гласуват за “Възраждане”, както бяха решили първоначално. Звезделина Каравелова реши да замаже положението, с едно свое видео, но постигна обратен ефект.
Всъщност, тя потвърди съмненията, стана ясно, че партията им, само на думи се бори със световния заговор чийто много важен елемент е точно пръскането на отрови в небесата.
А сега препечатваме пълния текст на една публикация от блога на Костадин Костадинов, защото има общообразователно значение за възгледите му, преди и сега. Открийте сами разликите. Не сме му искали съгласие да я препечатаме, правим го за да не изчезне от блога му. Ако ни се разсърди, ще му кажем, че просто му правим предизборна реклама, като разпространяваме умните му мисли. Пари няма да му искаме.
———————————————————————————————————————

НОВОТО СРЕДНОВЕКОВИЕ

Костадин Костадинов

10922336_10152922867092025_4962465274031819506_o-1716588
Има една добре известна приказка, че колкото по-малко знае един човек, толкова по-компетентно се изказва по всякакви въпроси и теми. Едва ли има място на света, където това да важи с по-голяма сила, от българското интернет-пространство. Тук се вихрят едни от най-големите умове, които е раждала човешката цивилизация. Те разбират от всичко – от медицина, история, газови проучвания, ядрена физика, молекулярна химия, геополитика и каквото друго се сетите. Всичко това щеше да е много забавно, ако не живеехме във време, в което всеки с достъп до интернет и достатъчно ентусиазъм може да наводни буквално с каквото си поиска огромни територии от информационното пространство.

Българите не са славяни, те не са и българи, те са траки. Нали знаете най-старото злато в света, открито във Варна, и направено преди 6000 години? Е, ние българите, т. е., ние траките, сме го направили. История славянобългарска не е такава – истинското ѝ име е История славнобългарска. Нищо че на първата страница ясно си пише – това не е от значение. Чували ли сте за кемтрейлс? Но как може – това са самолети, които пръскат населението с отрови, за да се разболява и да печелят фармацевтичните компании. Като казах фармацевтика – специалистите в интернет отдавна са доказали, че ваксините и въобще лекарствата са вредни и всичко може да се лекува само с ракиени компреси и чай от липов цвят. А чесънът също така лекува рак, щях да забравя този важен факт. Добивът на газ води до отравяне на земята, водата, въздуха и предизвиква земетресения. Не само на шистов, но и на какъвто и да е газ. Храната по магазините е ГМО, от която дебелеем и се разболяваме от рак. Това последното не трябва да ни притеснява, разбира се, защото както вече стана ясно чесънът лекува рака. На последно място климатът се контролира и с ХААРП американците докарват урагани, суши и цунамита по целия свят. Малко напоследък ураганите помляха и американските щати, но то е заради лошите познания на американците по география. Ей го на, оня ден президентът на САЩ Доналд Тръмп се похвали, че говорил с президента на Американските Вирджински острови, които всъщност са американска колония, и той вероятно е говорил с назначения от него самия губернатор. Но при такава голяма държава е нормално да се обърка човек.

Всичко това води своето начало от Меката на всички откачалници в света – Съединените американски щати. Там има секта (амишите), която отказва достиженията на техническия прогрес и всичко свързано с него – електричество, ток, течаща вода, коли, телефони, компютри, телевизия и т. н. Само преди няколко години, след дебати продължили повече от 10 години, на амишките семейства се разреши да имат телефони, но само такива с кабел, и то ако са в колиба на поне 500 м от къщата! Пак от тук произлиза и сектата на Свидетелите на Йехова, която отрича кръвопреливането и е „доказала“, че то е вредно и води до смъртта на болните пациенти. Йеховистите освен това отричат и болничната помощ като цяло, защото ако някой се разболее, това е или изпитание, или наказание. А те и в двата случая идват от Господ, следователно трябва да се стискат зъбите и да не се търси помощ, защото иначе божеството ще се разсърди още повече. Едно модерно разклонение на йеховистите представлява сектата на антиваксърите (хора, отричащи ваксините). Те са малко по-либерални в сравнение със сектата-майка, но като цяло са остро настроени срещу ваксинациите и лекарствата.

Къде е проблема във всичко това? Проблемът е, че във времето на всеобщата информационна свързаност лудостта на един бързо става лудост на много. Някой написал, че от ваксините децата развиват аутизъм, друг го прочел, трети го цитирал като лично преживяно и за няколко дни интернет почва да ври и кипи. Хората в огромното  си мнозинство не са запознати с темата, защото няма как да разбират от всичко (естествено), но по чисто човешки причини надават ухо за лошите новини и дори и да не ги приемат, ги запомнят. И червейчето на съмнението се загнездва. Ами ако е вярно? Я по-добре, за всеки случай, да не си ваксинирам детето. То нали другите са ваксинирани, какво толкова? И умствената епидемия започва…

По същия начин е и с всичко друго подобно. Вчера ми се обажда една жена, разтревожена, че в Добруджа щели да добиват шистов газ. Обяснявам и, че няма такова нещо, жената обаче не вярва. Майка ѝ била казал, пък тя чула от комшийката, която го прочела къде – в интернет. Е, кажете ми, как да не повярва човек след такава сериозна обосновка? Отделих 10 минути да и обясня, че няма такова нещо, а че ще се правят проучвания за обикновен природен газ. Жената обаче беше непреклонна – на ща и не ща, сондажа ще отрови всичко. Ами добре, казвам аз, като не искате, значи няма да има, нали затова се правят обществени обсъждания, ако хората кажат не – няма да има нищо подобно. Тук жената обаче ме уби със следния довод – не е вярно, те могат да ми вземат земята и ще ни отровят водата без да ни питат. Познайте кой ѝ казал това? Майка ѝ, а тя пък от съседката и т. н. Върха на всичко обаче беше, когато същата тази особа започна да ми разказва как се добивал газ, че нямало да бъде вертикален, а наклонен сондаж, който после преминавал в хоризонтален, след който щяло да се взривява под земята, да се палят въглищни слоеве и от тях да се добива въглищен газ. Тук вече занемях! Само се осмелих да попитам какво работи жената – оказа се, че е касиерка в някаква частна фирма. Предполагам, че е фирма за добив на нефт и газ, така разпалено и аргументирано говореше госпожата. Но не питах повече, защото ме достраша да не стигнем и до ядрени опити в газовите сондажи.

Много хора с няколко прочетени статии в интернет стават специалисти по теми, които изискват години обучение и изследвания. Цялото ми поколение (родените преди и след 1989 г.) сме били ваксинирани в училище и да чукна на дърво, не се сещам за някакъв случай, при който ваксината да е съсипала някого. Това разбира се не пречи на сектантите обаче с лека ръка да отрекат всяко постижение на медицината и ако може да се върнем към годините, когато 40 години са били напреднала възраст, а детската смъртност е била приблизително колкото раждаемостта.

Вчера си направих един експеримент. Оказа се, че в обществото започва да се заражда сериозен страх от ваксинациите. Просто защото всеки е чул някъде по нещо гадно за ваксините. Оказва се обаче също така, че никой от моите познати, а аз познавам изключително много хора, макар и да е чувал за всякакви гадости, не ги е виждал. Дори не познават пострадали хора. Класическия пример на масовата психоза – не съм го видял, но съм чул и го вярвам.

Същото беше и навремето, когато се изселваха тюркоезичните ни съграждани по времето на т. нар. Голям екскурзия. Тогава се носеха всякакви слухове – в един блок във Владиславово (моя квартал във Варна) турците изклали цяло семейство. В някакво село в Добруджа отровили водата и хората измрели. В Родопите отрязали главата на млад войник и я набучили на кол. А аз бях на 10 години тогава, представяте ли си какви още по-гадни слухове не са достигнали до мен? Представям си ако по онова време имаше интернет каква вакханалия щеше да настане… Всъщност няма нужда да си го представям, аз го виждам и сега, и то достатъчно ясно.

Най-лошото е, когато всичко това се представя като право на мнение. А имат ли право на мнение отричащите кръвопреливането? А содомитите? А педофилите? А биещите и малтретиращите своите деца? А крадците, убийците и изнасилвачите? Нямат разбира се, и ролята на обществото е да се противопоставя твърдо на всякакви подобни социални малформации и прояви.

Само че тук стигаме вече до сърцевината на проблема. Маргинализацията на общественото съзнание превръща хората в полуграмотна паплач, плашеща се от всичко и невярваща на нищо, която поради тази причина на „изборите“ гласува отново за управляващите – които на свой ред след това продължават опростачването и оскотяването на хората. Няма по-опасен от полуграмотния човек. Той може да чете, горе-долу и да пише, но не може да разбира и да анализира прочетеното. Приема всичко за чиста монета. Колкото повече стават полуграмотните хора в обществото, толкова повече то деградира и се връща назад към Средновековието. Във времето, когато хората са вярвали на всичко и са се плашели от всичко, когато не е имало ваксини, лекарствата са били колкото пръстите на едната ръка, токът не е съществувал, хората са живеели до 40 години, а храните са се броели на пръстите на другата ръка.

Този порочен цикъл на задълбочаващ се цивилизационен упадък се пречупва или с революция, или с нашествие отвън, което унищожава напълно и държавата, и обществото. Това важи не само за нас, но и за европейската, или за западната, ако щете, цивилизация като цяло. А така като гледам, и у нас, и на запад от нас, няма много революционери, но за сметка на това все повече стават младите, здрави и прави неваксинирани араби и африканци…”

————————————————————————————————————–

Няма да коментираме писанието на ранния Костадин Костадинов, но даваме няколко видеа по темата. И не са на кой да е, а на лекари изказващи се пред национални парламенти. Например на доктор Джовани Фрачезе пред италианския сенат.  Или на доктор Питър Маккълоу  пред сената на щата Тексас. А ето и филм по темата за кемтрейлс, отричани от Костадинов, сглобен от официални източници.

Няма да говорим и за политическото номадство на Костадин Костадинов, то е присъщо за всеки политик в България.

images-6582115
Това можеше и да му се прости, ако твърдолинейно и праволинейно защитаваше убежденията си през годините, каквито и да са били те. А не да ги сменя според обстоятелствата и желанието да извлече изгода от това. 

Как Костадин Костадинов лъже

Това видео на Пламен Пасков пълно с горчивина и разочарование, е много показателно, не само за кадровата политика на партия “Възраждане”. То разкрива и що за човек е Костадин Костадинов и има ли у него личностни и морални качества като дълг, чест, достойнство, признателност, справедливост, приятелство?
Явно не, щом лъже, че независимите активисти и кандидат-депутати, като Пламен Пасков и Елена Гунчева, го “предавали” и затова партията “решила”, да издига само партийни членове. 
А да си припомним, тук Костадинов лъже нагло. Елена Гунчева беше член на “Възраждане”. Предадоха го и неговите собствени партийни регионални лидери в Бургас. Там го напусна областният председател и общински съветник Владимир Павлов заедно със 70 партийни членове и активисти, между които и кмета на Дебелт. Нито безпартийният Пасков, нито безпартийната Румяна Ченалова са го предавали. Той просто ги изхвърли като употребени парцали, когато вече не му трябваха. Тоест, по такава логика на възможни предателства, той по-скоро трябваше да заложи на верните му безпартийни активисти от гражданската квота, а не на своите собствени партийни членове, щом те го предават. Но той направи обратното.

А иначе  “Възраждане” излъгаха и за много други неща:

1. Излъгаха, че ще се откажат от държавната субсидия, а си я прибираха, макар, че Сметна палата и МФ им казаха, че имат право да я откажат. 

2. Костадин Костадинов си купи огромна скъпа къща с неясно какви пари. Ако кажете, че банките, охотно отпускат такъв огромен кредит, на директор на общински музей с ниска заплата, просто ще е смешно. 

3. Костадин стана директор на музея в Добрич, защото ГЕРБ го сложиха там, макар, че не отговаряше на условията със стажа

4. До момента “Възраждане” не са обяснили топлата си връзка с Милен Врабевски, подставленик на фондация “Клинтън”, (на снимката долу), който беше

download-2260767

водил Бойко Борисов в Чикаго да му прави популярност, (вижте снимката долу) всред българските преселници там.

294975202_5474401445957998_6246085868628580572_n-2848325

Този същият Врабевски, имащ подозрителен медицински бизнес, използващ българите като опитни свинчета на нови уж лекарства, че и ваксини

„Един ден, ако България оцелее, за този човек ще пише с големи букви в учебниците.“Костадин Костадинов (03.02.2016) За да не си изтрие писаното във фейсбук или пък да се отрече от кукловода си, ето екранна снимка.

opera20snapshot_2022-08-31_105625_www-facebook-com_-9038190

5. Само идиот може да не вижда, че “Възраждане” в парламента играеше съгласувано с ГЕРБ и ДПС. 

6. Костадинов повтори точно поведението на президента Радев, който отричаше отравянето с кемтрейлс, макар че, в първата си предизборна кампания обеща, ако бъде избран да назначи проверка. 

Избраха го два пъти, проверка няма и няма и да има. Костадинов, даже и проверка не обеща, направо каза, че няма кемтрейлс. 

7. “Възраждане” НЕ си мръднаха пръста да подкрепят подписката на БАДЖ за напускане на СЗО. Даже Костадинов каза, че СЗО “няма особено влияние у нас”. Опровергаха го даже от сайта “Български времена”. И то не един път, а два пъти.

8. За безумния путинизъм на “Възраждане”, историкът Костадинов носи пряка вина. Той ли не знае, че в историята Русия подло и вероломно обяви три войни на България в 968, 1916 и 1944 г. С първата и третата война, руснаците унищожиха първото и третото български царства и избиха хиляди българи. Унищожиха елита на държавата. В 1916 г. пак ни нападнаха в Северна Добруджа за да попречат на националното ни обединение, но генералите Колев и Тошев размазаха войските на нашествениците и изхвърлиха пияните казаци зад Дунава. Но пък руският флот бомбардира Варна през 1915 г., с дългобойните си оръдия. Варненецът – историк Костадинов, защо ли пропуска тези факти? За съветската 45 годишна окупация след 1944, даже няма и смисъл да говорим, но пък историкът Костадинов оглушително мълчи и по тази тема. 

9. За газовото изнудване на България от страна на “Газпром”, цели 30 години и безумно високите цени, на доставяния ни руски газ и петрол, за това, че руския “Лукойл” никога не плаща данъци, винаги повишава монополно цените, съсипва конкуренцията, защото държи 80% от акцизните складове за петрол в България,  Костадинов мълчи. Даже и ВМРО поиска държавата да поеме контрола върху “Лукойл”, за да прекрати руската спекула и монопол. Винаги България е плащала по-скъп газ от Германия и изобщо от всички европейски страни. Винаги руснаците са ни извивали ръцете при преговорите. През 2009 г. ни спряха газа. Сега отново го спряха нарушавайки договора. България с право отказа да плаща в рубли, защото руснаците не дадоха гаранции, че дори и при постъпило плащане те ще доставят газ. Тъй като ние плащаме в долари, те постъпват в руската сметка и следва да си ги превалутират в рубли. По какъв курс и в какъв срок руската страна ще го направи и дали изобщо ще го направи, никой не гарантира. А същевременно казват, че считат плащането за постъпило, чак като получат рублите. Което не зависи от България, а от тях. Можеха да си правят каквото искат, например да си получават валутата и да не доставят газ. И Костадинов води изключително гадна кампания с лъжата, че България, а не Русия е виновна  за спрените руски доставки.

10. Костадинов никога не е казал и дума в защита на българското малцинство в Сърбия  – в Западните покрайнини. Защото Сърбия е верен съюзник на Русия и той не бива да говори срещу него. Така му е наредено от Москва явно.

11. Най-безумната идея на “Възраждане” граничеща с национално предателство е искането им да напуснем НАТО и ЕС и да ликвидираме американските военни бази на наша територия. При разбитата ни армия, слаба икономика и оредяващо население, страната лишена от тези два защитни стожера, ще стане лесна плячка на 84 милионната неоосманистка Турция на Ердоган. Да си припомним окупацията на Северен Кипър през 1974г., от турската армия и турското съдействие на Азербайджан във войната през 2021 г., срещу Армения, която загуби своя Нагорни Карабах. Да си припомним турската окупация на Северна Сирия и турската намеса в Либия. Неслучайно Гърция, която също е член на НАТО се въоръжава толкова силно в последните години. “Още през 2021 година Гърция увеличи петкратно разходите си за отбрана – от 500 милиона евро на 2,5 милиарда евро, дадени за ново въоръжение. С това тя се изкачи до първото място сред страните от НАТО по разходи за отбрана спрямо БВП – с 3,82%, изпреварвайки дори САЩ, които дават за отбрана 3,52% от БВП…. На въпроса защо страната му харчи толкова много за отбрана, гръцкият премиер Мицотакис казва: 

“Защото имаме за съседка Турция, а не Дания.” 

“В същото време Атина се представя като лоялен съюзник: миналата година Мицотакис сключи историческо споразумение с френския президент Макрон, което предвижда двете страни да си оказват взаимна помощ, ако някоя от тях бъде нападната от трета страна, включително от членка на НАТО. А през май 2022 гръцкият парламент ратифицира новото споразумение за военно сътрудничество със САЩ, позволяващо на американците да разширят сериозно военното си присъствие в Гърция.”….”Гърция има третата най-голяма (като численост) армия в ЕС – със 143 300 активни военнослужещи, по данни на Международния институт за стратегически изследвания.” Неслучайно Гърция даде военна база на американците и в момента даже я разширява в беломорския град Дедеагач/Александруполис, точно до турската граница.

Тъкмо в това идиотско искане на “Възраждане” за напускане на НАТО и премахване на американските военни бази от страната е разковничето. “Възраждане” ще се окажат не толкова слуги на Путин и руски агенти, колкото турски агенти и слуги на Ердоган, работещи против страната си.

neoosmandoc-3477893

Ако сте били решили да гласувате за “Възраждане” и сега сте отчаяни и разколебани, подходете логично и мислете. Както правим ние. Преди всички избори изпращаме запитване на всички регистрирани за участие в изборите партии. Сега сме ги питали това:  “Проверка на партиите участващи в изборите”. 
photo_2022-09-01_00-31-04-3358080
В зависимост от отговорите им или липсата на такива, попълваме този списък:  “За кого да гласуваме?” .Така всеки може да се ориентира.
Накрая завършваме с това от което Костадин Костадинов бяга, като дявол от тамян. А неформалните организации го правят смело, добросъвестно и без да искат да влизат в Народното СъбраниеПо темата за прокурорските преписки срещу ПЛАНдемията, които Костадин Костадинов и партия “Възраждане” НИКОГА НЕ ПОДАДОХА, досега сме публикували оригиналните документи,  подадени от неформалните организации, с които започнахме горе в следните статии:
НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.


photo_2022-07-30_13-32-59-1853534

Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре