cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Как ни крадат ДНК профилите и защо? – I част

Как ни крадат ДНК профилите и защо? – I част

garyaev

Автори: Невена Станчева, Александър Иванов

Някои казват, “Какво от това, че ще имат ДНК профила ми?” Ако обаче знаеха за откритията на професор Пьотр Гаряев, щяха да изтръпнат от ужас, какво може да се направи, когато имаш ДНК профилите на хората. Същите тези хора не си дават ЕГН-то и другите лични данни, защото знаят, че може да се използват от криминалните престъпници, които да изтеглят кредит на тяхно име, да им продадат имотите, да им прехвърлят фалирали фирми и изобщо редица такива престъпления, но чрез ДНК профилите могат да се извършат далеч, далеч по-големи поразии. Като начало едно добро видео въвеждащо в проблематиката. Защото една от многото цели на световния заговор ПЛАНдемия, беше именно това – да ви вземат ДНК профилите. Затова бяха силово натрапвани всякакви ПСР, антигенни и бързи тестове, които да вземат вашият генетичен материал. Ето и видеото:

YouTube player
Сега като разбрахте, как ви откраднаха ДНК профилите или “ДНК отпечатъка”, да обясним, какво може да ви се случи чрез него.

В началото малко теория. Руският професор Пьотр Гаряев е един от първопроходците в изследванията на човешкото ДНК. Вижте какво пише Дейвид Уилкок за опитите му, в книгата си “Енергийното поле на Вселената и трансформацията”:

“Когато Гаряев слага една мостра ДНК в миниатюрен кварцов контейнер, залепен с лазер, и след това я наблюдава с чувствителна апаратура, която би могла да улови дори единични фотони светлина, той открива, че ДНК действа като гъба за светлината. По някакъв странен начин молекулата на ДНК абсорбира всички светлинни фотони в околността и буквално ги складира във формата на извита спирала. А това е повече от странно. Очевидно е, че ДНК създава нещо подобно на завихряне, което привлича светлината – по начин, доста подобен на действието на черна дупка, но в доста по-малки мащаби.
Едва шепа учени биха били готови да признаят, че светлината би могла да проникне и в епифизната жлеза — обаче Гаряев доказва, че молекулата на ДНК изсмуква фотони от някъде, чрез някакъв непознат на нас процес.”
(с. 169)

Но не е само това. ДНК също така излъчва всмуканата светлина, като създава нещо като светлинен облак. Както пише Уилкок:

%d0%b4%d0%bd%d0%ba

Фантомният ефект на ДНК, открит от д-р Пьотър Гаряев, доказва, че молекулата на ДНК улавя и съхранява светлината. Някаква мистериозна сила задържа светлината на същото място до 30 дена, дори след като самата молекула на ДНК е премахната.

“Истинската магия се случва след края на експеримента на доктор Гаряев. Той грабва кварцовият контейнер с ДНК и просто го маха от мястото му. Оттук нататък уж нищо повече не би трябвало да се случи. Въпреки това, за негово тотално изумление, въпреки че е премахнал всичко – ДНК, контейнера и цялата апаратура – светлината продължавала да си се вие в спирала на същото място, въпреки че ДНК вече я нямало там.
Каквото и да е онова, което е държало светлината на същото място, то определено не се е нуждаело от ДНК молекулата. Защото то било нещо друго. Нещо невидимо. Нещо, което е достатъчно мощно, за да съхрани и контролира видимата светлина, поддържайки я във формата на самата ДНК молекула. Единственото рационално, научно обяснение е, че сигурно съществува някакво енергийно поле, което си върви заедно с ДНК молекулата – нещо като енергиен „дубликат“ на ДНК. И този дубликат има същата форма като физическата молекула, така че, дори и да премахнем молекулата, дубликатът продължава да се мотае на същото място, където е била тя. Той не се нуждае от присъствието на ДНК, за да продължава да си върши работата – да съхранява видимата светлина. Няма съмнение, че съществува някаква сила, доста сходна на гравитацията, която задържа фотоните на същото място.
Последствията от това откритие са умопомрачителни…”
(с. 169)

С многогодишен труд, професор Гаряев създава цяло ново направение в науката – лингвистичната вълнова генетика. Според него, ДНК последователността в човешкия геном е “езикът на Бог”, с който са сътворени човекът и изобщо всички живи същества, и в прекия, и в преносния смисъл. Той се присмива на модерните псевдоучени, които упорито твърдят, че 95% от човешката ДНК била “боклук”, тъй като не участва в създаването на протеини. Именно в тези 95% неразгадани части от ДНК-то се крият най-толемите тайни на Божественото сътворение. Впрочем Гаряев е православен и силно вярващ в Бога учен. Той даже изследва светената вода и открива невероятни неща за нея: “..Ние подробно изучавахме светената вода и непрекъснато и се възхищавахме” – споделя в едно интервю бащата на вълновата генетика – руският учен Пьотр Гаряев. – “При нея се случват неща, непостижими за човешкия ум. Защото простата молекула на водата след освещаването и е в състояние да образува генетични структури – и то от само себе си! От молекули на водата, свързани по определен начин, може да се изгради ДНК, вируси, даже и пълно водно копие на човек! … Оказва се, че водата може да разпространява информация. А щом е така, то човешката реч може да се “отпечата” в структурата на водата. В отговор на молитвите и песнопенията на свещеника, който извършва водосвета, тя образува структури, подобни на ДНК. Щом пием от тази вода ние се самопрограмираме, защото нашият организъм се състои 70 на сто от вода. Когато е бил кръстен Христос, в този миг водата действително се е преобразила”. В заключение създателят на вълновата генетика призовава постоянно да се молим и по-често да ходим на църква, защото според думите му “молитвата е лекуваща програма, която помага за привеждането на човешкия организъм в хармония, т.е. – телесно и душевно здраве”, а “църквата е единствената структура, която формира нашата духовност”.

“П. Гаряев твърди, че световната международна програма “Човешки геном” не оправдава очакванията. Тя показа, че човешкият генетичен апарат съдържа само около 35 000 протеинови гена, което е само 2% от човешката ДНК. Оказа се, че протеиновите гени са почти еднакви за всички организми. Функциите на основната част от генетичния апарат, тоест 98% от ДНК, все още не са разбрани от повечето генетици и все още се възприемат от тях като “боклук”. Всъщност такава ситуация в биологията и в основната й част, генетиката, означава криза. Няма отговор на основния въпрос: как човек всъщност е кодиран в собствените си хромозоми. Поради това недоразумение стратегията на съвременната генетика придоби грозен характер, проявяващ се в „трансгенно инженерство”. Това директно води до израждане на генофонда на планетата, казва Гаряев.”

В последните години на живота си, професор Гаряев разработва методика за лечение на различни болести и дори възстановяване на непоправимо увредени органи в човешкото тяло, като далак или черен дроб, чрез звуколечение. Трептенията с определена честота, отговаряща на излъчваната честота от здрав орган, възстановява увредения такъв. Проблемът е, че не само всеки здрав орган излъчва на собствена честота, но и тя е строго индивидуална при всеки човек. При непоправимо увреден орган, няма как да се измери честотата на трептене на здравия му орган, за да се излекува с нея. Затова Гаряев замерва тези честоти при здрави хора – най-близки родственици на пациентите – близнаци, майки и дъщери, в някои случаи дори внук на баба, която успява да излекува, с честотата измерена при детето. Макар и с приближение и с много проби и грешки, се оказва, че методът му работи.

Ако трябва да се обясни просто, никога ли не сте се замисляли, защо хората боледуват години наред или дори цял живот, ако клетките в тялото постоянно се обновяват, те не трябва да се разболяват?
Там е работата, че клетките и техните хромозоми са миниатюрни квантови биокомпютри, които с течение на времето натрупват грешки в своите програми. Тези програми могат да бъдат коригирани с помощта на квантова информация, взета от млади клетки.

В това е същността на метода, който използвал Пётр Гаряев, ако се обяснява на достъпен език.
С помощта на специален лазарен прибор се прочита информация, която се съдържа в пъпната кръв, плацентата, кръвта на пациента или снимка на собственото ви здраво дете. Информацията се превежда в специални звукови и видео програми, които могат да се използват за собствено лечение, това се разпространява и на близки роднини.

Как се подава информацията? Просто слушате аудио запис, направен индивидуално за вас. Възниква въпрос какво може «лингвистично-вълновата генетика» (ново направление в генетиката, рожба на великия учен Пётр Гаряев) в практически план?
Ще изброя само част от това, което вече е приложено към пациентите и документирано от учения:
регенерация на част от правото черво, регенерация на зъби, коса, възстановяване на изгубено зрение, постепенно излекуване от синдрома Щарко-Мари, излекуване от муковисцидоза (смятано за неизлечимо заболяване), излекуване от рак на костите и гърдата, едновременно нормализиране състоянието на група хора, бързо и пълно възстановяване от мозъчен кръвоизлив и парализа, антидиабетни ефекти, възстановяване на повреден мозък след нараняване, излекуване от синдрома на Даун,
забавяне на стареене...”

И забележете, този гений в науката, хуманист и християнин е подложен на непрекъснати гонения и преследвания. Известно време работи в Канада, където му дават модерна лаборатория, финансиране и екип. В един момент обаче, го изгонват без обяснения от страната, като му конфискуват всички разработки и лабораторни постижения. Връщайки се в Русия, там също е гледан накриво и на няколко пъти му закриват скромните лаборатории и изследователски центрове, които милостиво му отпускат някои университети и научни институти. Гонен и преследван до края на живота си, обявен за шарлатанин и псевдоучен от “казионната наука”, (по-точно можем да я наречем лъженаука), в края на 2020 г. професор Гаряев внезапно умира, при твърде неясни обстоятелства. Твърди се, че е убит от онези тъмни задкулисни сили, които се плашат от откритията му и от това, че той ги споделя със света и ги ползва за добро. Защото техните цели са съвсем други. Професорът до последно си пишеше с многобройни свои почитатели и последователи в България. Един от тях получи писмо от него, малко преди смъртта му, в което има следния многозначителен пасаж: “Те откраднаха моите разработки и сега ще ги използват за зло…”

В момента отделни ентусиасти продължават делото му, като въз основа на неговите открития разработват лечение с холографски информационно-лазерни преобразуватели, въздействащи на биоквантовото поле. Всъщност откритията на професор Гаряев, не са на гола земя. Той просто продължава и доразвива идеите и разработките на плеяда учени от цял свят, работили в тази сфера на вълновата генетика – Гурвич, Любишев, Казначеев, Дзян Канжен за полевото ниво на генната информация. С други думи, възприетият в квантовата електродинамика дуализъм на комбиниращото единство „вълна – частица” или „вещество – поле” се оказа приложим в биологията, което беше предсказано своевременно от А.Г. Гурвич и А.А. Любишчев. Генната субстанция и генното поле не се изключват взаимно, а се допълват. Но безспорно лингвистично – вълновата (или квантова) генетика на Гаряев е върховото постижение на истинската, (а не “официалната” псевдонаука), за момента.

Подобни думи казва няколко пъти и в Русия. Но точно преди смъртта му, се прочува със следното изказване, което цитираме от руски сайт: “Докторът на биологичните науки Петър Гаряев почина на 17 ноември 2020. И на 79 години той никога не е боледувал от нищо. Той беше елиминиран, тъй като той наскоро заяви, че очевидно слугите на антихриста са открили технология, с която могат да заразяват хората с квантови копия на вируси, като този ефект не се проявява върху самите нечовеци или е много слаб.”

Така, а сега след тази кратка обяснителна част, да видим, защо е опасно някой да има вашият ДНК профил или “отпечатък”. Да поясним, че не става дума за геномът, като цялата ваша наследствена информация, по-точно хаплоидният хромозомен набор, в който е представена само по 1 хромозома от хомоложната двойка, съответно по 1 копие от гена, наричан още основно число.

Не, става въпрос за холографският образ и честота на трептене на вашата собствена ДНК, които могат да се копират и запазят в електронен вид и са нещо много по-страшно от вашето ЕГН или дори рождена дата. Параметрите на вашето енерго-информационно биополе, снети от вашата ДНК са ключът към вашето тяло. Онзи който ги има, може да го разболее, осакати или дори убие, при това от разстояние и без да оставя улики.

Молекулата на ДНК излъчва не само фотони (светлина), но и фонони (звук). Очевидно са прави авторите на древните текстове, в които се казва, че “има светлина в човека от светлина” (апокрифно Евангелие на Тома) и “В началото бе словото (звука)” – Евангелие на Йоан. Древните хора са знаели много за самата електромагнитна и звукова същност на живота, познавали са изкуството на извличане на светлината от човешкото тяло. Дори истинското название на “Книга на мъртвите” всъщност е “Книга за извеждане на светлината”. За обикновения човек е невъзможно да наблюдава своята собствена светлина (светлината, която ДНК излъчва), защото обикновено около него има много източници на светлина, а електромагнитният сигнал, който ДНК излъчва, е много слаб. Същото се отнася за звука, който ДНК излъчва.
Но, помислете: какво би станало ако обикновен човек бъде затворен в едно 100% тъмно и 100% тихо помещение? Очите на човека се адаптират и той постепенно започва да вижда малките порции светлина, които той самия излъчва (наричат се фосфени). С течение на времето тези малки порции светлина се завихрят “пред очите на практикуващия” в едно кълбо електромагнитна плазма. Това се нарича “Царското изкуство на извеждане на светлината”. Затова посветените казват “From darkness to Light” – От мрак към светлина. “Царското изкуство” е в основата на постигане на безсмъртие и дълги години е било държано в тайна от непосветените. Сами разбирате, че не е възможно учението за Царското изкуство да стане достояние на всички хора, защото Земята ще се пренасели. Затова се предава само на посветени, чрез особени ритуали в мистични школи и ордени през хилядолетията. В това е същността на всички тайни древни и свещени науки и учения. Много погрешно или нарочно заблуждаващо е твърдението, че алхимиците търсели философският камък, за да преобразуват чрез него олово (или други обикновени метали) в злато. Не че не са го постигали – Никола Фламел или Нагарджуна примерно, но не това е основното, а по-скоро е материално проявено последствие от духовното им преобразуване и израстване, което постигат по пътя на алхимичното Велико изкуство, (наричано и по много други начини), с което получават и много други духовни дарове и умения, като дълголетието или безсмъртието са само едно от тях.

Векове наред, алхимиците са търсели философският камък, даряващ здраве и безсмъртие, като под това понятие трябва да разбираме не само материалния чудотворен предмет, а главно духовното прераждане на алхимика, скрито зад понятието “трансмутация”, което съвременните “учени” – материалисти или не разбират, или яростно отричат, или му се подграват, от “висотата” на собственото си невежество и скудоумие. В историята е документирано, че граф Сен Жермен е живял поне няколко века, като по негови думи, периодично през няколко десетилетия се е подлагал на ритуали и процедури за подмладяване в свещени храмове на изток, вероятно в Индия и Тибет.

2008-11-21_02_d
граф Сен Жермен

Във всеки случай най-ранните сведения за него са от 1742 г., а последните от 1982 г. През вековете, обикаляйки цяла Европа и Азия, той се представя с над 80 имена, като всички, които са го срещали през вековете, го описват като младолик, останал на една и съща възраст между 40 и 50 години и в цъфтящо здраве. Последната му поява е в Париж: “През 1972 г. в Париж мъж на име Ришар Шанфрей публично обявява, че той е прероденият граф Сен Жермен. И наистина прави нещо необикновено. За да докаже твърденията си, застава пред камерите на френската телевизия и с помощта на най-обикновена печка, пред очите на всички, превръща олово в злато. Десетилетие по-късно Шанфрей се самоубива.

Друг известен дълголетник, е будисткият философ и учител Нагарджуна, който документирано живее 600 години и е правел алхимично злато, за да издържа манастирския комплекс и будистки университет Наланда, чийто настоятел е няколко века. “За Наланда пише известният китайски будистки учен и пътешественик от VI век Сюен Дзан. Там преподават хиляда професори, учат се десет хиляди студенти, университетът притежава девететажни постройки, 6 храма и 7 манастира, в библиотеката се съхраняват 9 милиона книги. Според Сюен Дзан, в университета съществува ранно подобие на приемни изпити: на пристигналите за участие в дискусиите са задавани сложни въпроси, така че тези, които не успяват да дадат отговор, се отказват от идеята да влязат.”

Разбира се, съвременните “историци” яростно отричат или пренебрегват тези факти и си пишат фалшивата, диктувана им от задкулисни сили, лъжеистория. За голямо съжаление и археолозите и историците не разбират процеса на извеждане на светлината от ДНК и затова наричат древните съоръжения за ревитализация “гробници”. Когато историците наричат тези съоръжения “гробници”, те сами си пречат да разберат истинската функция на пирамидите, тракийските могили, долмените и нурагите.” Най-голямата заблуда, преподавана и досега в университетите е, че пирамидите в Египет били “гробници” на фараони, след като е всеизвестно, че в нито една от тях, повтаряме, в нито една, не е открито каквото и да е погребение! Нещо повече, те не са строени по времето на фараоните, известни ни от историческите летописи, а са много по-древни. За сфинкса, например е доказано, че е построен минимум преди 40 000 години, а не както твърдят казионните псевдоисторици – преди 4 500 г.! А самият фараон Хуфу, (Хеопс е гръцко название, изопачаващо името му), е казал в един запазен негов надпис, че не е строил, а само е наредил разкопаването и разчистването на пясъка от пирамидите, за да се покажат отново в пълния си блясък, защото дотогава са били затрупани от пустинята. Няма нито един надпис, в който той да е посочен, като техен строител или изобщо да е строил, каквото и да е.

А сега да свържем в едно – древното и съвременността, научните изследвания за ДНК и старите свещенни текстове и учения, митичното древно Царско изкуство, (в Алхимията Великото изкуство,) и тайните опити на ЦРУ и ФБР в САЩ, известни като “умствен контрол” (Mind Control или програмите МК), което неправилно се тълкува само като контрол над умовете на хората, а тези изследвания се стремят и към контрол на действителността чрез ума. За да разберем най-сетне, защо глобалистите измислиха това отвратително престъпление – ПЛАНдемията – за да имат повод да откраднат ДНК отпечатъка от всеки обикновен човек, защото за тях сме “профани”. Профан се нарича човек, който не е посветен в Царското изкуство, а в буквалния смисъл на думата се превежда, като “човек, който е извън храма”.

Но, за това – във втората част, в която ще изясним, за какво им е нашия ДНК профил, какво може да направят с него, защо насила ни инжектираха с отровни препарати съдържащи графен оксид, защо масово внедриха мобилната свързочна система 5G, представляваща военна разработка на микровълново оръжие, какъв електронен концлагер ни готвят, как смятат да ни избият, какъв “живот” готвят за оцелелите от световния геноцид и най-важното, как да провалим плановете им и да ги пратим, там, където им е мястото – в ада, при техния господар – сатаната.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts to your email.

Дайте отговор

нагоре