cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Путиноидите се изпокараха

Путиноидите се изпокараха

photo_2022-04-09_16-25-54-3458815

“Патриот е преди всичко онзи, който обича Съветския съюз.”

Георги Димитров

Допълнена на 24.8.2023 г.

Удивителна статия пусна днес путинофилската “Афера” на Веселина Томова. Ето само един кратък, но показателен откъс:

Повод за подсиленото наблюдение над афиширащия се като заклет патриот и родолюбец финансов аферист са изяви на Михайлов в различни социални мрежи и информационни канали и по-точно негови екстремистки послания в тях. Там той зове към сепаратизъм, въоръжаване и прочие действия.

До АФЕРА достигнаха няколко доста смущаващи чата, от които лъха на краен войнствен психо патриотизъм, който според нас е достатъчно основание да раздвижи освен Държавната агенция по национална сигурност, но и ДА „Разузнаване“ и Служба „Военна информация“, например:”

Става дума за директора на Исторически парк – “бизнесмена”, “патриота” и “историка” – Ивелин Михайлов.

Да извадим писаното в текст, за да могат да го намират търсачките, като запазваме “правописа”, за да се види, що за неграмотници и малоумници са путиноидите, които и да са те, освен че са отцеругатели и майкопродавци:

“Ми аз откога ви викам да въоръжавате тогедърците и да отцепите североизточна България от джендърска софия пък вие нещете.. трябва да се обяви ВНР варненска народна република и да проведем референдум за присъединяване към руската федерация и в замяна да получим ракети искандер с 300 килотона ядрени бойни глави като Беларус и никой няма да смее да ни пипне дори и сащ а пък, ако софийските педали не слушкат ще им направим една ядрена гъбка и ще довършим започнатото на 9 септември към ВНР ще се присъедини и БНР Бургаска народна република и ще отрежем морския излаз на джендърите и това в комбинация със загубата на Добруджа ще ги остави да умрат от глад пък те без био чиа, тофу и лимец няма да изкарат и З дена” – пише авторът.

Генерал Иван Колев – защитника и освободителя на Добруджа, сигурно се обръща в гроба си, виждайки това писание от небесните си селения. Генерал Стефан Тошев също. Сигурно се чудят горе, как изобщо се раждат такива национални предатели и защо още мърсят свещената българска земя, за която земя, хиляди българи под тяхното смело командване проливаха кръвта си, за да я защитят от руските нашественици през 1915 и 1916 г. А накрая армиите им, разгромиха окупаторите и ги изхвърлиха зад Дунава.

А през вековете назад и в още три войни загиваха българи, в защита на Родината си от руските нашественици.

Обаче, както се оказа след няколко дена, “Афера” и лично Веселина Томова, май е излъгала и наклеветила Ивелин Михайлов, като му е приписала думи написани от друг човек. Ето обяснението на самия Ивелин в неговия блог “Съпротивата”:

“Какъв е истинския случай. Ние от “Съпротивата” проведохме разследване и установихме какво се е случило. Проверката е елементарна и отнема няколко минути. Става въпрос за предприемаческия канал на Ивелин Михайлов. В него той споделя дейностите, които прави ежедневно, за да постига някакви резултати в предприемачеството. Понеже повечето хора искат да забогатеят, но не знаят точно какво се изисква от едни предприемач, този канал е като вид реалити на предприемачеството. В него той споделя по-важни дейности, които прави в реално време и така помага на хората, които искат да се занимават с нещо подобно да научат процеса. Канала е безплатен, в него не се зове за подпомагане с финанси по “Револют”, “Пей пал” и други подобни, което означава, че е безплатна инициатива, а не бизнес дейност. Тези хора, които ползват “Телеграф” знаят, че за да има коментари под публикациите има и втори канал към първия, който е завършва с абревиатура CHAT и който дава възможност на хората, които следят канала да коментират публикациите в него. Показания текст от “Афера.БГ” е именно коментар на човек, който следи канала и това не е чат между Ивелин Михайлов и него, а негово мнение под публикация на Ивелин. Хората от “Афера.БГ”, които са взели тези снимки от този канал са знаели, че това не е писано от Ивелин Михайлов и не е пряка комуникация на тази тема между него и друг човек. Те са излъгали на 100% в своята статия, но по-лошото е, че хората, които са споделили, наклеветили, коментирали този лъжа са я направили достъпна до десетки хиляди, а може и стотици хиляди хора, които ще си оставят грешно впечатление за този човек. От това директно страда той, семейството му и възможния им принос към обществото. Тези хора са можели да проверете информацията и да се убедят, че “Афера.БГ” е поръчкова медия, която клевети хора за пари. Правилното нещо за разпространение е да се изобличават такива медии и хората да ги избягват като чума, а не да им се помага в клеветническата кампания.

За съжаление от качените на блога му снимки, не става ясно кой е авторът на тези антибългарски безроднически думи. Възможно е да е този Георги от екранната снимка в дясно. Затова публикуваме всички екранни снимки от “Съпротивата” за да може, който желае да направи собствено разследване.

  • photo_2023-08-24_20-06-46-4846591
  • dfe2c9f4-217c-4d86-b3de-a8cdb42e3fb9-3460786
  • af4db3c5-440c-4899-af6f-73786985e76b-3674812
  • af4db3c5-440c-4899-af6f-73786985e76b-1-5150039
  • 7182ecc8-a6ed-47fc-894f-aa8f9e129842-2172713
  • 06dc5ca2-f93b-4e30-b43b-6922423b26db-3322230
  • 02fa633e-184e-4c77-8a7e-0b7f53447082-6076417
  • af4db3c5-440c-4899-af6f-73786985e76b-6926232

Иначе Ивелин Михайлов си е ясен още от 2022 г., когато организира в София “похода за мир и неутралитет”. Този политически гей-парад, стана известен тогава, с докараните от Ивелин негови цигани – работници от Историческия парк, които вееха български знамена, защото “българите” на този поход вееха руски, както винаги.

Тогава дълго и напоително отразихме тяхната проява в София. По-интересното е какво е написал самият Костадин Костадинов за Ивелин:

Костадин Костадинов

Председател на партия Възраждане

Съдбата ме срещна съвсем случайно с Ивелин. Миналата година мой познат от Пловдив реши, че трябва да ме запознае с негов приятел, който, както ми сподели, щял да ми допадне с начина си на мислене и действията си досега в полза на българската национална кауза. …..

За мен това, което обаче е най-важното негово качество, е силното му родолюбие и произтичащото от там доброволно отдаване на сили и средства в полза на Отечеството. Ивелин е българин, който заслужава уважение, и за мен е чест, че го познавам и мога да го нарека свой приятел и съмишленик.”гордо го е поставил в блога си Ивелин, в раздел  “Препоръки”.

Такива изказвания заслужава да се поставят в рамка за образец, като отличен пример на национално предателство и държавна измяна. Народът ни има мъдри поговорки – “претъркули се гърнето – намери си похлупака”, както и “кажи ми кои са ти приятелите, да ти кажа какъв си.”

По-интересното в случая обаче е, че Веселина Томова, която в статията си призовава ДАНС да разследва Ивелин за държавна измяна, е същата откачена путиноидка. Да си припомним само едно нейно писание срещу Мария Цънцарова, която точно беше задала на Корнелия Нинова този въпрос – какво ще се случи ако Путин изпрати руски войски да нападнат Варна. И тогава Томова пусна в “Афера” това:

Бележка на АФЕРА:  „А ако Путин нападне Варна и я окупира?“, кокори се в ефира на бтв дребното нещо, наречено Цънцарова, срещу Корнелия Нинова.

Цънцарова, сега да ти обадим от Варна. Ако Путин нападне Варна и я окупира, впрочем, по-правилно би трябвало да се каже: ако Путин дойде да освободи Варна, тебе ще те вземем да обслужваш руските и чеченските воини, понеже си известна само с баджаците си.

Хайде, бакалъм!”

Авторът, с неговата “ядрена гъбка” над София, пък не е особено оригинален, защото преди него, другата безхаберница и отцеругателка – Елена Гунчева пишеше, че Русия трябва да удари с “високоточкови оръжия” нашия Министерски съвет. Искала е да каже високоточни оръжия, но нейсе, толкова й разбира главата и от оръжия и от патриотизъм.

%d0%b3%d1%83%d0%bd%d1%87%d0%b5%d0%b2%d0%b0

“Не се отчайвайте, има някаква надежда – Русия има високоточкови оръжия, така че точно може да улучи Министерски съвет, ако Просто Киро изпрати нашите ракети на шута Зеленски. Може да им пратим и линк с координатите на Мустафата.

Елена Гунчева”

През пролетта на миналата година обаче, Ивелин Михайлов беше поел “охраната” на МОЧА и патетично призоваваше във фейсбук: “Сега е момента за борба в София! Всички пред паметника на Съветската армия! Днес ще се види кой действително иска и се бори за свободата!”

Ивелин Михайлов

20230818_092801

Сега него го няма пред МОЧА, там го заместиха Корнелия Нинова, Румен Петков и Мая Манолова, а Костадин Костадинов се самонахендри в скандал с футболните запалянковци на “Левски”, които от своя страна свършиха отлична работа!

Тъй като темата стана интересна, ще я разровим докрай, за да извадим наяве, къде е коренът на този скандал и защо една явна путинофилка, която не се и крие, атакува един по-прикрит такъв. Вероятно имат така наречените противоположни “бизнес интереси”. Една насока дава статията в “Съпротивата”:

“Става въпрос за онлайн изданието “Афера.бг”. Най-вероятно изданието принадлежи на фирма, зад която ще стои някой беден ром, за да не може да се съди собственика, защото няма да има какво да му се вземе. Това издание се използва за бухалка от определени хора срещу политически или идеологически врагове. То съществува за разпространение на клевети, като е нормално да има и истински статии по теми, които никой не иска да разглежда. Така събира гледаемост и вяра от определена група хора, а други го използват само за конкретни случаи.” …. “И всичко това е причинено от група мразещите и безчестни хора, които се определят, като либерали, а вършат противното на прокламираната от тях идеология. Хората от “Афера.Бг” са такива, които вземат пари от публикациите си и те са организирана престъпност, но хората, които разпространиха тази новина и подадоха сигнал към службите за човек, който си няма никаква представа от това, за което го обвиняват е голямото престъпление, защото то е извършено безплатно и е подбудено само от страх и омраза.

Всъщност тук грешат, фирмата “Афера” ЕООД си е на Веселина Томова Захариева със съдружник и съуправител Щилиян Стоянов Григоров.

%d1%84%d0%b8%d1%80%d0%bc%d0%b0-%d0%b0%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%b5%d0%be%d0%be%d0%b4-afera-%d0%b5%d0%b8%d0%ba-200739000-2045984

А защо “Афера” пусна такава плоска клевета, която може да бъде разобличена за 15 минути може само да се гадае.

Но хубавото е, че видяхме за пореден път, за каква точно “свобода” се борят путиноидите. Които и да са те, скрити, прикрити, открити. Защото, всички тези “полезни идиоти” или платени рубладжии, намиращи се и сега пред МОЧА (Монумент на Окупационната Червена Армия), се гаврят с паметта на стотиците хиляди избити от престъпния съветско-комунистически режим българи, с мъките на страдалците пратени в затвори и концлагери или въдворени в дълбоката провинция, подиграват се с нещастията на целия български народ, затворен за цели 45 години в съветски концлагер. Тези родоотстъпници тъпчат безкръстните гробове на предците си и предават/продават бъдещето на страната ни.

Затова на всички путинофили, русофили, “неутралитетници”, путиноиди и други такива отрепки, трябва ясно да им заявим, че са просто родоотстъпници, майкопродавци, отцеругатели, безродници, национални предатели и държавни изменници, дори и ако путинофилията им се дължи на обикновено малоумие. Олигофренията, глупостта, малоумието и невежеството не са извинение за антибългарска дейност. Всички те ще отговарят за престъпленията си пред съда на историята, а скоро и пред обикновения съд.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading