cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Злото, наречено цифровизация

Злото, наречено цифровизация

344

Автори: Невена Станчева, Дарина Йорданова

Вече всички разбраха, че целта на Ковид-измамата е била да се създаде глобална криза, която да бъде използвана, за да може хората да бъдат принудени да се съгласят с премахването на неприкосновеността на личните данни и затварянето им като говеда в дигитални концлагери.
Постепенно се въвежда цифровизация на всичко – дори имаме Министерство на цифровото управление, без да е направено допитване до народа дали иска да бъде „цифрово управляван“. Под диктовката на задкулисните ни господари, са приети планове за дигитализация на България. Въпросът дали „партиите“, които са ги приели и гласували от наше име, са законно и честно избрани, изобщо не стои на дневен ред. За фалшификациите на изборите, вижте тук:


Смело и безотговорно силово се налага цифровизация на всички по-важни области от живота: цифрови рецепти, цифрови лични здравни досиета, цифрова валута и цифрова идентичност. Скоро (по-скоро, отколкото си мислите), няма да може да влизате в автобус и да пътувате, ако не се регистрирате с новата си цифрова самоличност, приета от ЕС. Както сами виждате, мнението на болшинството от хората няма значение и не се взема под внимание. Цифровизацията на живота се въвежда и това е. Вече няма да имаме конституционно гарантираната неприкосновеност на личните данни. Буквално всяка аптекарка може да види, кой какви лекарства взема и всеки хакер ще може да знае къде се намирате и за къде пътувате. А държавата ще ви следи ежеминутно и ежесекундно и ще знае всичко за вас, повече, отколкото вие знаете за себе си.

А какво са така наречените “Умни градове”, които по време на местните избори хвалеха, предлагаха и прокарваха, както кандидатът на “Възраждане” във Варна – Коста Стоянов, така и този на ППДБ – Васил Терзиев в София. Вижте програмата на Васил Терзиев:

photo_2023-11-24_12-50-42-4338462

“Умен 15 минутен град” означава чисто и просто електронен концлагер – разделен на сектори, които няма да можеш да напускаш. Ще живееш, учиш, работиш, купуваш и се забавляваш или спортуваш в собствения си квартал, в който ще има всичко. Няма да имаш право да ходиш в другите квартали. Съответно няма да ти трябва собствена кола. В редките случаи, когато ти позволят да отидеш другаде, ще ползваш обществен транспорт. Ще има пропускателни пунктове и огради, както в град Урумчи (Дихуа) в Синцзян-Уйгурския район в Китай, където подобно нещо беше въведено преди десетина години. А сега могат да го направят и много по-лесно – просто електронните ти пари ще могат да се харчат само в твоя 15 минутен квартал и банковата ти карта ти няма да работи никъде другаде, защото ще се блокира автоматично, ако напуснеш района си. А отделно, ако въведат и европейската цифровата самоличност, няма да можеш да преминеш и през пропускателния пункт към съседните квартали.

%d0%b5%d0%b2%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%b5%d0%b9%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d1%86%d0%b8%d1%84%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82-9345293

При това положение няма да ти трябва автомобил, отделно, той ще бъде и лукс. Отнемането на автомобилите започва стъпка, по-стъпка още отсега. В момента в София забраняват на старите автомобили да влизат в центъра, отделно вдигат таксите за внасяните от чужбина коли на старо. Изискват висок енерго и екологичен клас на новите автомобили, а електрическите са скъпи и ще стават все по-скъпи. После ще вдигнат данъците на автомобилите и накрая ще превърнат градовете в пешеходни и велозони и ще забранят частните автомобили изобщо. За какво ще ти е автомобил, като ще си затворен в квартал, който можеш да обходиш за 15 минути открай, до край? Това ще е първата стъпка към отнемането на собствеността, следващата ще е да ти отнемат жилището и да те направят наемател.

Започнаха с финансовите капанчета при санирането, сега го продължават като вдигат данък сгради и такса смет, които ще станат непосилни, първо за пенсионерите и бедните семейства и те ще се принудят да продадат жилищата си или ще им вземат домовете за дългове…

“Няма да имаш нищо и ще бъдеш щастлив!” е новият девиз на Световния Икономически Форум на Клаус Шваб. Но това е изтупания от праха лозунг на болшевиките в СССР, които го приложиха на практика през миналия век и докараха страната до катастрофа. Сега отново ни пробутват античовешкият комунизъм под маската на неолиберализъм, “зелени сделки”, “борба с изменението на климата” и прочие безумия, прокарвани от Световния Икономически Форум и присъдружните му структури. И всички техни ходове водят към крайната цел – и електронните пари и 15 минутните градове, и “зелените сделки”, и “въглеродните отпечатъци”, и ПЛАНдемията, и зелените сертификати, и социалната кредитна система, прокарана първо в Китай и готвена и за нас, и прочие, и прочие…

Затова се копае и се прокарва оптичен интернет във всички градове под претекст, че се правят градинки и тротоари. Оптичният интернет ще се свързва с „повече устройства“, на първо място антените за излъчване и приемане на 4G и 5G сигналите на мобилните оператори, камерите за наблюдение в градовете и по магистралите, пропускателните съоръжения, бариерите и оградните съоръжения, разделящи градовете на 15 минутни сектори, които няма да можете да напускате.

Отделно, оптичният интернет ще свързва обществените сгради и домовете ви, за да има връзка с джаджите от така наречения “интернет на нещата”, които ще ви следят във всяко ъгълче на дома ви, ако сте толкова глупави да си ги купите и монтирате. Ще ви гледат и през собствените ви камери за видеонаблюдение в дома ви, даже и в спалнята.

zx952y526_4494724-9532222
Умният дом с вещите от така наречения “интернет на нещата” ще ви постави в положението на участник в “Биг Брадър”. Няма да имате кътче в дома, където да се скриете.
iot-image-4475005

Пералнята, печката, хладилника, лампите, телевизора, прахосмукачката и другите уреди свързани в мрежа в дома ви ще направят “умния ви дом” цифров затвор. Те не само ще ви следят и подават данните за вас и поведението ви, но и ще ви убиват бавно с вредното си микровълново излъчване.

А ако не си ги купите, държавата се е погрижила за вас, сега насила ще ви монтират “умни електромери и водомери”, които вие ще си платите, а те ще ви убиват ежедневно с вредното си микровълново излъчване 24 часа в денонощието. И ще отчитат харченето на ток и вода, колкото и каквито си поискат монополистите – доставчици, а вие по никакъв начин няма да можете да проверите вярно ли показват.

Но под повече електронни устройства, не се разбира само електронни устройства като компютри и „телефони“, а и хора. Именно хората ще са елемент от Интернет на телата (проверете, има патент за това). Това „нововъведение“ не е гласувано от никого, не е проведен референдум, дори не е обсъждано…
Под претекст, че има ковид, се “ваксинираха” и се тестваха голама част от българите. С “ваксините” се инжектираха нано-частици графен оксид, а с „тестовете“ се откраднаха ДНК профилите на хората.

Изградиха се 5G мрежи, навсякъде има камери за видонаблюдение, поставиха се нови лампи, и нови „смарт“ електромери, и водомери, и пръскането с кемтрейлс продължава, без да се дава обяснение на хората, които биват пръскани, видеозаснемани и облъчвани без тяхно изрично съгласие.

Малцина разбират, че всичко това се въвежда по незаконен начин и малцина са готови да се борят с този нов феодализъм-робовладение. Да не говорим, че парите за всички тези „нововъведения“ се вземат от нас, обикновените хора, които глобалистите искат да превърнат в цифрови роби.

%d1%86%d0%b8%d1%84%d1%80%d0%be%d0%bc-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%86%d0%bb%d0%b0%d0%b3%d0%b5%d1%80-%d1%80%d0%be%d0%b1%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be-1170x659-6485980


Този нов цифров феодализъм е по-злокобен от фашизма и от комунизма, взети заедно, защото се прилагат технологии за дигитален контрол и генетично редактиране, за които нито фашизма, нито комунизма можеха да мечтаят.
Всчики, които в момента съдействат за въвеждането на цифровизацията: депутати, журналисти, банкови служители, лекари, аптекари, полицаи, прокурори, съдии, учители и т.н., не разбират, че по този начин съдействат за собственото си освобождаване от работа.

Касите на самообслужване в магазините, скоро ще направят касиерките безработни.

asset_8746820-8208146

Елементарно е да се проумее, че с въвеждането на цифровите разплащания ще се намалят, както касиерките в супермаркетите, така и служителите в банките, (процесът вече е започнал), а с въвеждането на свръх-контролираната среда в умните градове” ще се намали необходимостта от толкова много полицаи, съдии и т.н.

2019_01_26_64022_1548443852-_large-768x512-5047647

Даже и сервитьорите в заведенията ще бъдат заменени с роботи, както в това кафене в Будапеща.


В момента цифровизацията се представя като „едно добро нововъведение“, което ще направи живота ни по-лесен и затова малцина се замислят какви негативи ще се наложи да понесем, когато окончателно ни затворят в цифровите концлагери. Поголовната цифровизация на живота не е „добро улеснение“, а колосално зло, последиците от което не всеки е готов да проумее. Действа се едновременно в три много важни направления: здравеопазване, образование и финанси.

  • Хората, които се нуждаят от лекарства, са принудени да приемат цифровите си здравни досиета и електронните рецепти.
  • Родителите, които искат детето им да посещава училище, са принудени да приемат, че на детето им ще се вмени нова цифрова идентичност.
  • В най-скоро време ще се приеме дигиталната валута и хората ще бъдат принудени да се разплащат безкасово, като се контролира всяка транзакция.

Всички, които в момента плащате с електронна карта, без да осъзнавате, съдействате за по-бързото въвеждане на дигиталната валута и цифровата идентичност – основните стълбове на електронния концлагер

h-2040549

Новите банкомати и електронните пари и плащания, правят и банковите служители излишни.

Защо изобщо си правим труда да пишем този текст?

Защото сме убедени, че все още има някакъв шанс да се даде отпор на този глобален „нов световен ред“. Затова разпространете тази информация сред профсъюзи на работници, сдружения на работодатели, браншови обединения и други.

Обикновените хора не схващат, че отделните стъпки – смарт електромери, смартфони, електронно образование, електронни рецепти, електронно разплащане и т.н. са елементи от един общ проект за дигитален концлагер. И така, в момента хората, които осъзнават какво зло е поголовната цифровизация, зависят от примирението на тези, които приемат цифровия концлагер безропотно.

По този начин заради невежите, капанът ще щракне и за осъзнатите!

Трябва да сте наясно, че цифовизацията на обществото ще бъде от полза най-вече на шепата глобалисти, които инсценираха глобалните кризи. Става въпрос за няколко хиляди човека, собственици на корпорациите Вангард и Блек Рок. Да, те разполагат с финансите, оръжията, медиите и политиците, за да наложат поголовната цифровизация и така наречената „Четвърта индустриална революция“, при която биологическият човек ще бъде свързан с компютрите, но не са се допитали до нас.

Ние разполагаме с нещо много важно – нашата свободна воля и именно това е камъчето, което ще преобърне колата на глобалистите. А освен това ние сме повече от тях. Тъй като ковид-измамата не беше достатъчна за да се изпълнят целите на глобалистите, вероятно скоро ще се инсценира нова криза: война или терористичен акт. Тази нова криза ще бъде използвана по познатия начин – за приемане на последните етапи от формирането на няколко регионални цифрови концлагера: на Русия, на Китай, на САЩ, на ЕС и т.н.

Затова водим тези битки в момента:

Втората е срещу машините за гласуване и изобщо срещу всякакви форми на електронно гласуване.

sssss

“Ако Бог е откъм нас, кой ще бъде против нас?”

Римляни 8:31-35

Включете се в битката и вие! Да защитим свободата и живота си! Да спасим човечеството и света от силите на злото! С нами Бог!


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts to your email.

Дайте отговор

нагоре