cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » И на източния фронт, нещо ново

И на източния фронт, нещо ново

all-quiet_2022_tanksarecomming-1536x1024

По повод световния заговор ПЛАНдемия, в предходен материал писахме за съпротивата на Запад срещу мракобесните планове на задкулисно управляващите глобал-сатанисти.

В България също има светлинка в тунела. Имаме вече видни обществени фигури, отстояващи свободата и смело противопоставящи се на глобалистките тиранични планове за световен електронен концлагер. Става дума за Кузман Илиев и групата интелектуалци около сайта “Консерваторъ”, които изповядват автентична родолюбива, дясна, традиционалистка идеология. Веднъж вече писахме за него тук.

Сега той е създал нов подкаст, “КоментарНО с Кузман Илиев” който описва като “въздействаща платформа за свободно слово на “България Може Сама” (БМС), една мрежа от стратегически мислещи родолюбци от различни сфери на живота.” Представяме едно от новите му предавания.

YouTube player

Те отправят призив за подкрепа и присъединяване към идеите и платформата им, като пишат: “Подкрепете ни и станете част от тази общност, като споделите видеото и ни пишете за влизане в контакт: bmsbg.org@gmail.com”

Тъй като ние споделяме голяма част от техните виждания и много от идеите ни съвпадат, ще окажем подкрепа на групата им, като разпространяваме техните послания. Призоваваме всички родолюбиви българи да се присъединят към тази общност и заедно да предотвратим зловредните човеконенавистнически планове на глобалистите.

А и ние продължаваме битката срещу електронните пари и банките. Не забравяйте да се включите и вие в нея.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts to your email.

Дайте отговор

нагоре