cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » „Демонтажът на паметника“ беше кукичка, на която клъвнаха всички балъци (балък значи риба на турски)

„Демонтажът на паметника“ беше кукичка, на която клъвнаха всички балъци (балък значи риба на турски)

iot-image-4475005

Всички медии, всички журналисти и всички българи накълваха поредната кукичка, хвърлена зад димна завеса. Всеки се опитва да се изкаже вещо „за“ или „против“ бутането на паметника. А това е поредната „димна завеса“ зад която се прави нещо, над което българите не бива да се концентрират, като измененията на Конституцията, например. Никой ли не не си зададе въпросите „Защо точно сега бутат паметника?“, „Защо тази „новина“ се върти нон-стоп по всички слугинажни медии?“ – това означава, че пишман-политиците ИСКАТ да приковат вниманието на българите точно в тази тема, докато нещо друго (много по-важно) се крои на тъмно.
„Демонтажът на паметника“ е същата партенка като побоя на футболните фенове, трети март, пилона на Рожен и много други масовки, които имат за цел да разделят българския народ на два враждуващи лагера и да концентрират общественото внимание върху изкуствено създадения конфликт. Червени и сини, фашисти и комунисти, евро-атлантици и путинисти и т.н. И този път отново българите накълваха кукичката като рибки (балъци)!
Както видяхте дори така наречената „опозиция“ влезе в роля и изиграха кратък фарс в парламента за забавление на масите.
Само Ивелин Николов се сети, че „демонтажа на паметника“ е спец-операция с цел да се отвлече вниманието на българите от измененията в Конституцията. Единствено той отказа да участва в спец-операцията по отвличане на вниманието. Респект!

През лятото бях писала за походите за “мир и неутралитет”, “патриотичните хора” и пилона със знамето, тъкмо по времето, когато се разгаряха спорове по тези излишни теми. Защото умело ви ги подхвърляха, като кокал на гладни кучета и ви гледаха сеира, докато в същото време тайничко прокарваха електронните разплащания, ограничаваха работата с налични пари, вдигаха банковите такси за теглене и внасяне на банкноти и ви подготвяха за електронния концлагер.

Тази статия беше четена над 4 000 пъти, но явно ефект няма. Хората така и не се научиха, че ги водят за носа и докато по телевизора им отвличат вниманието с измислени скандали, зад кулисите се случва нещо наистина страшно.

В Конституцията в момента премахват забраната за двойно гражданство за министрите, депутатите и президента. Утре може да получите президент и с турско гражданство или министър-председател със сръбско, а депутатите ни да са и афганистанци или иракчани. Тогава канадския премиер ще ни се види като приказка.

А току виж отпадне и конституционното определение за брака като съюз на мъж и жена и вкарат текст, че браковете са между родител 1 и родител 2. Да не забравяме, че в преден парламент имаше депутат, който искаше премахне от Конституцията точно текстовете за брака и това, че православието е традиционната българска религия. И не, не беше Соломон Паси, а адвокат Николай Хаджигенов. Сега не е народен представител, но в Народното събрание има достатъчно такива като него.

И докато в момента мрежата ври и кипи от безполезни глупости, Делян Пеевски бърза да прокара второто и третото четене на поправките в Конституцията в два последователни дни, преди Коледа.

Само Ивелин Николов се усети за какво става въпрос и направи това видео, което можете да гледате тук.

YouTube player

И ние разбира се, защото пратихме в Народното събрание искане за гарантиране в Конституцията на паричното обращение с налични пари.

И понеже сме наясно, че народните представители, няма дори да го прочетат, камо ли обсъдят и приемат, предварително поискахме от президента да спре промените в Конституцията с дело в Конституционния съд.

Призоваваме и всички вас да се включите в истинските битки за свободата и бъдещето на страната ни, а не в подхвърлените от управляващите примамки.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading