cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Пореден скандал с инжекциите

Пореден скандал с инжекциите

След като благодарение на световния заговор ПЛАНдемия, стана ясно, че така наречените “ваксини” не са никакви ваксини, а отровни препарати, убиващи, осакатяващи и разболяващи хората, в момента има и друг скандал, този път финансов. Оказа се, че договорите с Пфайзер са подписани по такъв начин, че държавите са задължени да закупят и платят ненужните им и вредни “ваксини”.

В същото време, по съдебен ред стана ясно, че от фирмата са прикрили, че в инжекциите има графен оксид. Този факт е бил скрит зад термина “търговска тайна” в договорите за продажба, но в последствие съдът в Ню Йорк задължи Пфайзер да публикува всички вещества, които се съдържат във “ваксините”. Така от съдебното дело стана ясно, че във “ваксините” за ковид наистина се съдържа отровният графен оксид. Нещо, което се знаеше и от стотици изследвания на честни медици. Неслучайно ние първи в България преведохме и публикувахме доклада от изследванията на доктор Роберт Янг.

Затова и продължават да се увеличават случаите на внезапна смърт сред инжектираните, както и случаите на миокардит и турбо рак (турбо рак е онкологично заболяване, което се развива с много бързи темпове; по-бързи от обичайното. Това се получава защото във “ваксините” се намират и частици от чуждо ДНК).

Въпреки всички тези доказани факти, по договор държавите са длъжни да заплатят и получат “ваксините”, независимо, че хората не искат да се “ваксинират”. И така те ще продължат да пристигат в ЕС, тъй като договорът с Пфайзер задължава страните от Европейския съюз да ги закупуват и да ги плащат. Няколко държави, вкл. и България, се опитаха да ги откажат, но бяха задължени да ги заплатят въпреки това! Ако не ги заплатят, дължат обезщетения, които са по-големи от цената на договора. Били са договорени по няколко дози на човек.

И затова в момента ЕС изхвърля 215 милиона дози “ваксини” срещу Ковид, както пише вестник “Политико”. Това струва €4 млрд. Поради тези скандални безобразия румънският евродепутат Кристиян Терес, водещ активна борба срещу пландемичните безумия, поиска оставката на Урсула фон дер Лайен от президентския пост на ЕК, защото е забъркана в корупция с многомилиардните договори за “ваксини”.

YouTube player

В интерес на истината, в България прокурор Елкин от Пловдив, пръв повдигна този въпрос за изхарчените огромни пари на данъкоплатците и образува прокурорска проверка, която прерастна в прословутата преписка 10729/2022г. Но когато тя стигна до София, три по-горни прокуратури я прекратиха, въпреки нашите обжалвания. Припомнете си тази сага тук.

Борбата трябва да продължи, а виновниците да си получат заслуженото. Важното е, че милиони хора по-света се събудиха и включиха в битката.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading