cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Клаус Шваб ни честити Коледа

Клаус Шваб ни честити Коледа

photo_2022-02-20_01-00-57-9029016
YouTube player

Тези забавни видеоклипчета, всъщност никак не са забавни. Всички знаем, кой е Клаус Шваб – лицето на глобал-сатанисткия заговор, изтикан напред от задкулисните си господари, за да обира негативите. Припомнете си идеите му за цифров концлагер, 15-минутни градове, насилственото инжектиране с отровата графен оксид, “храната” от хлебарки, червеи и скакалци, необолшевишкия му девиз – “Няма да имаш нищо и ще бъдеш щастлив”, идиотизмите за “глобалното затопляне” и всичките му екологични безумия, така добре осмяни в четирите видеа. Но с цялата тази убийствена лудост, трябва да водим безпощадна война.

YouTube player
YouTube player

Открай време говорим и пишем за дегенерацията и дегенератите, които в последните векове успяха да заграбят властта над почти всички страни в света. Да си припомним теорията на покойния Георгий Климов за дегенерацията чрез кратко резюме на книгите му тук.

А иначе Клаус Шваб е типичен пример на завършен дегенерат – педераст, чийто любовник е неговата дясна ръка Ювал Ноа Харари.

С такива глобалистки изроди сме в свещена война за спасението на човечеството, природата и земята, защото те ни я обявиха официално на 13 март 2020 г. с началото на заговора ПЛАНдемия.

Но ние ще провалим глобал-сатанистките им планове, защото “Ако Господ е откъм нас, кой може да ни излезе насреща?” Присъединете се към силите на светлината, за да победим в най-жестоката и последна война срещу човечеството, водена от сатанинските слуги, с цел нашето изтребление. Ние ще я спечелим, като осигурим тяхното изпращане в ада!

adobe_express_20220731_1938580_1-9366070

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts to your email.

Дайте отговор

нагоре