cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Време за разплата за отровните инжекции

Време за разплата за отровните инжекции

Автори: Невена Станчева и Дарина Йорданова

Още през месец ноември 2023 разследващите органи в Италия са започнали разследване срещу здравния министър Роберто Сперанца и директора на лекарствената агенция на Италия AIFA Никола Магрини за това, че и двамата още в началото на ваксинационната кампания са били наясно, че “ваксините” имат тежки странични ефекти, причинияват необратими увреждания като миокардит и турбо-рак, както и смърт, но въпреки това и двамата са насърчавали хората да се “ваксинират”. Роберто Сперанца и Никола Магрини са разпоредили по медиите да не се разпространява жизненоважната информация, че от ковид “ваксинацията” може да се получат смъртоносни сърдечно-съдови увреждания. Това става ясно от техните имейли, които са станали повод за разследването срещу тях.


Освен обвинение в убийство и на двамата са повдигнати обвинения и за следните престъпления: търговия или прилагане на фалшиво/вредно лекарство, прилагане на медикамент, опасен за общественото здраве, деклариране на невярна информация в документи, предназначени за съдебните органи.


Миналата седмица тази новина се разпространи в социалните мрежи в България и много хора си задават въпроса ще има ли разследване и обвинение срещу нашите здравни министри и членовете на НОЩ, които активно агитираха за масова ваксинация с нано-частици и иРНК. Някои от читателите на “Истина и свобода” знаят, че още през 2021г., беше подаден сигнал до прокуратурата в България, че във ваксините се съдържат вредни вещества и че ваксините са увреждащи и потенциално смъртоносни. Разбира се, прокуратурата отказа да назначи експертиза дали във ваксините за ковид се съдържат токсични вещества. Ако прокуратурата си беше свършила работата тогава, десетки хиляди животи щяха да бъдат спасени.
На 10 май 2022 прокурор Божидар Елкин от Пловдивска районна прокуратура започна разследване, в което потвърди, че има данни за престъпления, извършени от здравните министри и членовете на НОЩ по време на пЛандемията. Разбира се, и това разследване беше заметено под килима от Софийска градска прокуратура и по-горестоящите от нея.

Междувременно в Швейцария Паскал Наджади подава сигнал до главния прокурор за престъпления, извършени от Ален Берсет, здравен министър на Швейцария по време на пЛандемията, а сега президент на Швейцария. Главният прокурор на Швейцария намира, че има данни за извършени престъпления от страна на здравния министър и в момента се водят наказателни дела по сигнала на Паскал Наджади за това, че здравният министър е бил информиран, че “ваксините” за ковид са увреждащи и смъртоносни.

Седалищата на GAVI, СИФ, СЗО и др. се намират в Женева. Швейцарското правителство им е дало имунитет за престъпленията, които извършват. Паскал Наджади призовава правителството на Швейцария да отнеме имунитета на тези организации.
Всъщност най-голямото престъпление, извършено по време на ковид пЛандемията, е фактът, че самото „заразяване“ на хората беше предизвикано не с вирус, а със специално създадени нано-частици. Самият ковид беше нано-токсикоза, а не вирусно заболяване. На хората умишлено чрез медиите беше внушено, че има опасен вирус и се прилагаха погрешни протоколи за лечение, които доведоха до смъртта на хиляди „заразени“. Лечението на нано-токсикоза (отравяне с нано-частици) е противоположно на лечението на вирусно заболяване: би трябвало да се приложи детоксикация, а не антибиотично лечение, което допълнително натравя организма. При нано-токсикоза е противопоказно обдишването с кислород, защото кислородът допълнително обгаря бронхите.

Скоро целият свят ще разбере, че става въпрос за много сериозно престъпление – геноцид, и ще се разбере колко много хора са участвали в това престъпление, съзнателно или не.


Бележка на редакцията:

След като благодарение на световния заговор ПЛАНдемия, стана ясно, че така наречените “ваксини” не са никакви ваксини, а отровни препарати, убиващи, осакатяващи и разболяващи хората, в момента има и друг скандал, този път финансов. Оказа се, че договорите с Пфайзер са подписани по такъв начин, че държавите са задължени да закупят и платят ненужните им и вредни “ваксини”.

В същото време, по съдебен ред стана ясно, че от фирмата са прикрили, че в инжекциите има графен оксид. Този факт е бил скрит зад термина “търговска тайна” в договорите за продажба, но в последствие съдът в Ню Йорк задължи Пфайзер да публикува всички вещества, които се съдържат във “ваксините”. Така от съдебното дело стана ясно, че във “ваксините” за ковид наистина се съдържа отровният графен оксид.

Нещо, което се знаеше и от стотици изследвания на честни медици. Неслучайно ние първи в България преведохме и публикувахме доклада от изследванията на доктор Роберт Янг.

Затова и продължават да се увеличават случаите на внезапна смърт сред инжектираните, както и случаите на миокардит и турбо рак (турбо рак е онкологично заболяване, което се развива с много бързи темпове; по-бързи от обичайното. Това се получава защото във “ваксините” се намират и частици от чуждо ДНК).

Въпреки всички тези доказани факти, по договор държавите са длъжни да заплатят и получат “ваксините”, независимо, че хората не искат да се “ваксинират”. И така те ще продължат да пристигат в ЕС, тъй като договорът с Пфайзер задължава страните от Европейския съюз да ги закупуват и да ги плащат. Няколко държави, вкл. и България, се опитаха да ги откажат, но бяха задължени да ги заплатят въпреки това! Ако не ги заплатят, дължат обезщетения, които са по-големи от цената на договора. Били са договорени по няколко дози на човек.

И затова в момента ЕС изхвърля 215 милиона дози “ваксини” срещу Ковид, както пише вестник “Политико”. Това струва €4 млрд. Поради тези скандални безобразия румънският евродепутат Кристиян Терес, водещ активна борба срещу пландемичните безумия, поиска оставката на Урсула фон дер Лайен от президентския пост на ЕК, защото е забъркана в корупция с многомилиардните договори за “ваксини”.

YouTube player

В интерес на истината, в България прокурор Елкин от Пловдив, пръв повдигна този въпрос за изхарчените огромни пари на данъкоплатците и образува прокурорска проверка, която прерастна в прословутата преписка 10729/2022г. Но когато тя стигна до София, три по-горни прокуратури я прекратиха, въпреки нашите обжалвания. Припомнете си тази сага тук.

Борбата трябва да продължи, а виновниците да си получат заслуженото. Важното е, че милиони хора по-света се събудиха и включиха в битката.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading