cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Чистката на кметове-бизнесмени стигна до Варна

Чистката на кметове-бизнесмени стигна до Варна

Докато чакаме Общинската Избирателна Комисия – Столична, да се събере на 3 януари 2024 г., за да реши какво прави по въпроса с фирмата “Мадж.ио”, в която с дялово участие се оказа и “кмета” Терзиев и да прецени как да постъпи с английските му фирми, както и с участието му в още две фирми – едната в САЩ, а другата в София, България, решихме да навестим и морската ни столица – Варна, която също от десетилетия си избира неподходящи кметове, както и София.

Вижте нашето ново искане изпратено днес – 28.12.2023 г., до ОИК-Община Варна: Получихме входящ N: 465/03.01.2024 г.


До
Общинска Избирателна Комисия
Община Варна

С И Г Н А Л
от
Радио и Телевизия „Истина и Свобода“


Относно: Относно възможна несъвместимост на кмета на Община Варна по чл. 41 ал. 1 от ЗМСМА.

Уважаеми Дами и Господа,

В изтекли данни от търговския регистър на Малта, фигурира Благомир Рубенов Коцев, като директор, прокурист, юридически представител, съдружник и в други различни качества, в следните фирми:
Vengen Shipping Limited
• Ocean Lines Company Limited
• Ahilleos Maritime Limited
• Linden Shipping Limited
• Boden Shipping Limited
• Norden Shipping Limited
• Harley Shipping Limited
• Alaya Shipping Limited
• Santa Rosa Shipping Limited

В някои от тях е отбелязано напускането му на директорските постове. Но това не гарантира, че е прехвърлил или продал дяловете си в дружествата, където е имал такива. Отделно, той може да има участие и в други регистрирани в Малта фирми, чийто данни не са изтекли в общественото пространство.
Затова настоявам да проверите в подадените от него уведомления по ЗМСМА до председателя на Общинския съвет и ОИК – Варна, дали е отразил тези обстоятелства и дали е напуснал всички свои търговски дружества в Малта и кога точно.

От ваша страна, очаквам да направите официално запитване до Търговския регистър на Малта, дали г-н Благомир Рубенов Коцев е напуснал тези дружества и дали в момента изобщо има някакво участие в каквато и да е форма и качество в други регистрирани там фирми.
Прилагам екранните снимки на извлеченията от търговския регистър на Малта.

Дата 28.12.2023 г.
Град София

РТВ „Истина и Свобода“


Продължаваме подмяната на кметовете на “Продължаваме Промяната”.😂

Следете сагите – Васил Терзиев и Благомир Коцев – “кметове” с фирми, на нашия сайт. Ние няма да престанем да вадим закононарушенията им, докато не бъдат свалени от постовете.

Отделно от това, както писахме и в предишен материал, избраните на балотажи кметове са избрани абсолютно незаконно, поради проблема с машините за гласуване. Вижте тук:

Сега чакаме съответните Общински Избирателни Комисии да си свършат работата до януари 2024г. Ако не се получи, ще предприемем още действия по възстановяването на реда и законността.

А след свалянето на кметовете – политически недоразумения, ще се заемем и с ония, които ги натрапиха за кандидат-кметове и причиниха политико-управленски катастрофи в редица български градове.

На всички останали, желаем Весели Рождественски и Новогодишни Празници!

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading