cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Тайните символи в българските пари

Тайните символи в българските пари

50-%d0%bb%d0%b5%d0%b2

Вероятно нашите читатели са запознати с тълкуванията за скритите сатанински символи в българските банкноти, по темата има достатъчно видеа и статии в мрежата. Днес обаче ще ви дадем обратната гледна точка на един отличен изследовател и кинодокументалист – Иван Христов. А вие можете да прецените сами на какво да вярвате.

Това е човек, не само с големи исторически познания и ярък родолюбец, но и отличен видеооператор, сценарист, режисьор и видеомонтажист. Филмите му са професионално изпипани, за което го поздравяваме.

YouTube player

Авторът за филмите си:

“Филмът от две части “ТАЙНИТЕ СИМВОЛИ В ЛЕВОВЕТЕ” е плод на задълбочено мое проучване за значението на тези символи и картини, като носители на информация за историята на България. Нашите пари са изпъстрени със сцени от живота на исторически личности и техните послания, които повече от двадесет години стоят прикрити под “банкова тайна” за широката публика, въпреки че ги виждаме всеки ден. След месеци на обикаляне по музеи и библиотеки, четене и анализиране на книги и архиви ще повдгнем завесата на удивителните истории криещи се в нашите банкноти!

Ако сте заинтригувани от загадъчния свят на символите, влиянието на парите и скритите значения зад сложния дизайн в левовете, то това видео е задължително за гледане!

В първи епизод ще разгледам скритите символи и послания в банкнотите от един, два и сто лева. Ще започнем със Св. Иван Рилски и неговия скрит завет, ще преминем към историята с Паисий Хилендарски и кражбата на неговата книга от ДС и ще завършим с последните мигове от живота на Алеко Константинов.

Във втората част на филма ще разгледаме символите в банкнотите от 5, 10, 20 и 50 лв. като ще разбием не малко от митовете свързани с тях. Ще ви запозная също така и с проблемите които трябваше да преодолея за да открия истината скрита в нашите банкноти, както и много други интересни неща свързани с България, Стефан Стамболов, Иван Милев, Петър Берон и Пенчо Славейков.”

YouTube player

Ще се надяваме да публикуваме скоро и други негови филми. Видеоканалът му е тук. Авторът за себе си:

“Здравейте! Аз съм Иван Христов. Живея в София и обичам да снимам пътешествия и късометражни филми. Още от най-ранните ми години съм запленен от киното, но никога не съм си представял, че ще мога да създавам и споделям своето съдържание! За щастие направих първата крачка и сега започвам да се чувствам пристрастен… Така че този канал е насочен към предоставяне на видео-клипове, които разказват истории по изцяло нов кинематографичен начин.
Така че, ако желаете, абонирайте се за канала ми, чукнете камбанката и останете на линия, за да получавате напълно нови преживявания!

Hi, my name is Ivan Hristov. I live in Bulgaria, and I love making travel videos and short movies. This channel is geared towards providing you with videos that tell a story in a whole new cinematic way.
So please subscribe to my channel, ring the bell notification, and stay tuned to have a whole new experience!”

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading