cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Биометричните данни и новия вид война

Биометричните данни и новия вид война

%d0%b4%d0%bd%d0%ba-%d1%85%d0%b0%d0%ba

Както посочи полк. Николай Марков, ние се намираме в пета технологическа революция. Съвременните военни действия не се водят с конвенционални оржия, въпреки, че само такива кадри се тиражират по мас-медиите. Най-модерните оръжия са с насочено действие, т.е. могат да поразяват биологични цели, определени по техните биологични характеристики. Ето защо който притежава по-голям набор от биометрични данни, има по-голяма власт върху населението.

Разбира се, в самото начало оправданието ще бъде, че това се прави за „повишаване на вашата сигурност“.

Вземането на биометрични данни, уж само за паспорт, не е безобидно. Отначало ще се прави само лицево разпознаване, пръстови отпечатъци и снимка на ретината. Но всъщност крайната цел е преминаване към ДНК паспортизация и пълен контрол над населението чрез новите видове оръжие от петата технологична революция.

Както спомена Николай Марков, само 5-6 човека в България са наясно за каква нова военна технология става въпрос.

Съвсем отделен въпрос е, че въвеждането на паспорти с биометрични данни не беше подложено на обществен дебат в България. Освен това е противоконституционно, тъй като Конституцията гарантира неприкосновеността на личния живот, а биометричните данни безспорно са част от личния живот (поне за самоуважаващите се свободни хора; само за робите това няма значение).

Самоназначилото се правителство се готви да усвои милиони евра за въвеждане на биометрични паспорти. А в съшото време нито самото крадливо правителство, нито народът разбира какво всъщност означава да предадеш биометрията си в чужди ръце; никой не разбира и какво точно означава пета технологична революция.

Вижте видеото отдолу:

YouTube player

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts to your email.

Дайте отговор

нагоре