cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Как ни крадат ДНК профилите и защо – III част

Как ни крадат ДНК профилите и защо – III част

Ако сте чели първата и втората част на статията, вече имате основните познания по въпроса, “как?”. С тази трета, последна част, отговаряме на въпроса “Защо?”.

Ако не сте чели предните, теоретични части, можете да го направите тук.

В горното видео се обяснява как действа технологията за дигитален контрол над хората само по тяхната ДНК честота. Как може да се противодейства на това супермодерно ДНК оръжие, което поразява конкретни цели по тяхната ДНК честота? Какво можете да направите, за да избегнете дигиталния контрол по ДНК честотата ви?

  1. На първо място – да не си давате ДНК-то никъде и по никакъв повод. Не си правете „тестове за ковид“, отказвайте криминалистична регистрация (има законов начин), не участвайте в проекти като „Генома на България“, не давайте ДНК на фирми като „23&me“ и т.н. В България голям процент от хората нито са се тествали, нито са се ваксинирали;
  2. Ако вече ви е взета ДНК проба с тест за ковид или по друг начин, трябва да се борите срещу въвеждането на системата Умни градове и “Интернет на нещата”, което е фактически “Интернет на телата” – става дума за вашите собствени тела, които те искат да контролират! Не позволявайте в дома ви да има „Умни устройства“ за ток и вода, „умни“ климатици, перални, телевизори с интерактивна програма, гласови асистенти и т.н. Опитайте се да живеете в град, в който няма 5G. Махнете си „умните телефони“ и ползвайте телефон с копчета без интернет.
  3. Изградете Фарадеев кафез в жилището си. Потърсете информация как се прави това.
  4. Трябва да се разобличи цялата ковид-измама, а не само „ваксините“, с които се инжектира графен оксид за повишаване на електропроводимостта на тялото. Българите трябва да научат, че именно тестовете бяха целта на ковид-измамата. Затова разпространявайте тази информация.
  5. По възможност използвайте налични пари (кеш), а не електронни. Не плащайте с телефоните си или по електронен път, колкото и да е „удобно“.
  6. Бъдете активни. Включете се в битката против дигиталния контрол по ДНК резонантна честота. Споделете това видео и тази информация на възможно повече хора. Задайте въпроси на специалистите по национална сигурност, защо вземането на ДНК е важно за националната сигурност на страната.

Накратко: в България е напълно възможно да се противопоставим на въвеждането на системата за дигитален контрол над гражданите по тяхната ДНК резонантна честота:
– защото много хора не са си дали ДНК-то и не са си правили „тест за ковид“;
– защото мрежата за дигитален контрол едва сега се изгражда в градовете;
– защото в България има големи групи от хора, които активно се противопоставят на ковид-измамата, въвеждането на “Умните градове” и електронните пари.

Най-важното, никога и при никакви обстоятелства, не си давайте ДНК-то! Пазете си генетичната информация, това е най-ценното нещо, което притежавате!

Ние, групите от съпротивата, работим по всички тези въпроси от три години насам. Но ни трябва голяма група от хора, които да повярват в собствените си сили и да направим необходимата критична маса за да вземем нещата в свои ръце и да преобърнем войната, която глобалистите водят против нас към наша победа над тях.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите и да търсим общи решения .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

нагоре