cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Кой сте Вие, полк. Марков?

Кой сте Вие, полк. Марков?

Голяма част от българите припознават полк. Марков като изразител на техните автентични политически възгледи. Ето защо, преди да призовава българите да „посрещат“ мигрантите и да се бият за правдата и Истината, полк. Марков е длъжен да отговори на следните въпроси:

  1. Какво знае за ДНК оръжието, което се прицелва в носителите на конкретно ДНК?
  2. Какво знае за системата от спътници (сателити), 5G и суперкомпютър, чрез които може да се контролира дигитално населението чрез тяхното ДНК излъчване?
  3. Какво означава терминът биобезопасност в нашето съвремие и модерните начини за водене на война и поразяване на определени индивиди и групи от хора?
  4. Как си обяснява изграждането на 27 областни генетични лаборатории в България и концепцията за осигуряване на биобезопасност?
  5. Как си обяснява Указ 97 от 11 март 2019 на президента Путин за ДНК паспортизация на руските граждани?
  6. Знае ли дали освен биометрични данни (пръстови отпечатъци и снимка на ретината) на мигрантите е свалена ДНК резонантната честота?
  7. Знае ли дали с „тестовете за ковид“ се краде ДНК резонантна честота?
  8. Полк. Марков бил ли е болен от ковид и правен ли му е „тест за ковид“ (ДНК тест)?
  9. Полк. Марков има 4 деца. Някое от неговите 4 деца плюло ли е в пластмасовите контейнерчета, в които министър Денков задължи всичи ученици да плюят (т.е. да дават ДНК проби)?
  10. Какво знае полк. Марков за общата фирма на Николай Денков и Кирил Петков „Център по приложни изследвания и иновации“, ЕИК: 205003454?
  11. Как полк. Марков си обяснява „личната идея на президента Румен Радев“ как всичко ще се наблюдава със сателити и как шарлатаните от Харвард ще направят генетични лаборатории – „проектът за регионална-генетична-диагностична мрежа с координационен център по био-безопасност“?
YouTube player

Докато полк. Николай Марков не отговори изчерпателно на тези въпроси, да не очаква, че някой ще дойде на летището да посреща мигранти със свалени биометрични данни. Българският народ е добре информиран и не е лесно да бъде заблуждаван – точно както казва полк. Марков.

Пришълците са със взети на Запад ДНК профили. С тях могат да бъдат контролирани, но не от българското правителство, а от онези имащи ДНК-то им. Защо това е опасно, а и няколко съвета за предпазване, вижте тук:

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

2 thoughts on “Кой сте Вие, полк. Марков?

    1. 1. Трябва да се премахне 5 G, защото това е част от системата за наблюдение и контрол чрез спътник, 5 G и ДНК резонантна честота.
      2. Можете поне вкъщи да избегнете наблюдението като си направите фарадеев кафез. Как се прави фарадеев кафез е обяснено в интернет.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading