cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Премиерът Денков и съпартийците му са антисемити

Премиерът Денков и съпартийците му са антисемити

“Премиерът Николай Денков очаква бързи и категорични действия за подвеждане под отговорност на гражданите, атакували народния представител Даниел Лорер на 14 март заради етническата му принадлежност. По данни на СДВР в рамките на днешния ден е установена самоличността на някои от участниците в агресията.

Всякакви форми на насилие, дискриминация и омраза на расова и етническа основа нарушават основни човешки и конституционни права и са недопустими в свободното и демократично българско общество. Само с бърз и категоричен отговор от правораздавателните органи може да се изкорени чувството за безнаказаност и да се предотврати ескалацията на подобни прояви с наближаването на евроизборите“, коментира акад. Денков.

А какво ли толкова е станало? Да обясним какво точно се случи, а после вижте и видеото, за да си направите сами преценка. Група протестиращи с искане за оставка на правителството, правят на два пъти митинг пред сградата на Народното събрание, (бившия Партиен дом). Първо на 8 март и после на 14 март. На първия протест го отнесе министърът на правосъдието доц. д-р Атанас Славов, който чу същите обвинения в кражби, далавери, измама, антинародна политика и политическа мафия. Но той не се оплака и никой не обвини протестиращите в антибългаризъм.

На втория протест, същите хора попаднаха в кафенето до сградата на Парламента на любимеца на цяла България – Даниел Лорер, който пиеше там мазно турско кафе и както те самите казаха, отидоха също да пият мазно турско кафе и да му “засвидетелстват народната любов”.

YouTube player

Както сами виждате и чувате, ядосаните хора наричат Даниел Лорер – “сатана”, “продажен политик”, “убиец на България”, “крадец,”, “измамник”, “мошеник”, защото той няколко пъти ги нарича “платени протестанти”. В случая има две възможни обяснения. Или Лорер има липса на основни езикови познания по български език, или пък недостиг на обща култура, при все образованието му по компютърни науки и бизнес управление от университета в Тел Авив. Защото правилното би било “платени протестиращи“, а не “протестанти“, което означава хора от западноевропейското християнско разклонение във вярата, наречено общо “Протестантство”. Но факта е, че първо той ги обиди. Защото аз познавам повечето от тях от такива протести, които сме правили заедно и против правителството на Бойко Борисов и срещу ПЛАНдемията, а някои от тези хора са ми и приятели. И мога да гарантирам, че НЕ СА ПЛАТЕНИ. Мразят управляващите безплатно, както се казва. А Бойко Борисов сме наричали с къде-къде по цветисти определения, като започнем от мафиот и мутра и стигнем до крадец и убиец, неграмотник, безкнижник, педераст и прочие.

Обаче да видим какво се е случило вътре в самото кафене, където г-н Лорер уж бил обиждан на “расова и верска основа.”

Като виждате, няма никакви обиди, просто му задават въпроси със спокоен тон, а той отказва да отговори и се опитва да избяга.

Един от протестиращите отвън го нарече “еврейски националист”. Честно казано не виждам нищо обидно в това, ако мен някой ме нарече “български националист” ще го приема за похвала, защото съм точно такъв. Всеки човек би трябвало да е националист, тоест патриот и родолюбец, да тачи своя род, народ и Родина.

Други го наричаха ционист. В това също няма нищо обидно, защото ционизмът е идеологическо и политическо движение създадено от Теодор Херцел, което в крайна сметка създаде държавата Израел. Всеки евреин живеещ в сегашен Израел е ционист, иначе нямаше да се върне там в Обетованата земя.

Една жена му предложи да се върне в Израел, където е завършил висшето си образование. В това също няма нищо лошо и обидно. Ако аз съм депутат в израелския Кнесет и тамошните евреи на протест ми викат да се върна в Родината си България, не бих видял нищо странно и смущаващо, даже бих ги послушал.

Другото, което се чува във видеото е искането Израел да спре войната и геноцида в Палестина. Всъщност вече цял свят го иска, даже Южноафриканската република заведе дело за геноцид срещу Израел в Международния Наказателен Съд.

Единствената забележка, която имам към моите приятели и съратници е, че му бъркаха името, той е Лорер, а те го наричаха Лорел, но може и да е било на шега.

И сега забележете, според академика Денков, когато наречеш един политик “сатана”, “продажен политик”, “убиец на България”, “крадец,”, “измамник”, “мошеник” – това е антисемитизъм! Значи той тайничко приема, че евреите са точно такива и в момента в който кажеш тези думички, ти се разкриваш като антисемит!

Отлична работа академик Денков! Видяхме вече какъв си, освен че си антисемит си и пълен глупак, че така идиотски се издаде! Също като твоя приятел простото Киро, който говорейки за разликите между азиатските и африкански бежанци с украинските, каза за украинците: „Това не са бежанци, те са европейци. Тези хора са интелигентни, те са образовани хора.“.

Точно така, знаехме си, че цялото ПП “ПП” са расисти и ксенофоби, а сега се разкриха и като антисемити. Good Job stupid! Трябва да си сменят лозунга на партията с по-правилното и изразително “WHITЕ POWER”.

Даниел Лорер само си поговори с протестиращите и си влезе в сградата на Народното събрание да си депутатства. Виж, навремето неговия – сега премиер – академик, а тогава професор – министър на образованието – Николай Денков, яде и бой в подлеза между президентството и Министерския съвет.

YouTube player

Защото тогавашното служебно правителство въведе дискриминационните, сегрегационни и противоконституционни зелени сертификати, а министърът на образованието Денков убиваше българските деца в училищата с маски, отравяне с уж почистващи препарати и вредни тестове, които издевателства осакатиха психиката и разбиха здравето на поколения български деца. За което тепърва ще отговаря.

И накрая да припомним, че в Конституцията е гарантирана свободата на словото, мирните протести и участието в политиката на всеки български гражданин. Предупреждавам прокуратурата да внимава какво прави със започналото разследване на протестиращите срещу Даниел Лорер, които от два дни са привиквани в полицейските управления да дават обяснения, защото са им спретнали досъдебно производство. Вместо да губят време в глупости, да вземат най-после да разследват случаите “Красьо Черния”, “Осемте джуджета” и Мартин Нотариуса. А ако толкова много искат да намерят антисемитизъм, да вземат да привикат академик Денков за обяснения.

Разследващите полицаи казали на арестуваните, че досъдебното производство е по жалба на Даниел Лорер в прокуратурата. Но те самите се извинили на разследваните за това, че са връчвали по нощите в петък и събота призовки на част от протестиращите, дори и на тези живеещи в провинцията. Например – председателят на “Обединение 29” Любомир Петков е посетен от полицаи късно вечерта след 22:00 часа в дома си в Търговище и му е връчена призовка да се яви на разпит в София в Пето Районно. Тъй като той разбира се отказва, защото може да го разпитат в родния му град по делегация и не е длъжен да харчи свои пари за пътуване до София е арестуван, закаран с полицейска кола до София и разпитван в Пето РУ на МВР. По същия начин е докаран и протестирал човек от град Мизия, привикани са и софиянци, например Росен Миленов. Една от протестиращите пък е разпитвана на работното й място. Нещо повече, в хода на разпитите, самите полицаи разбрали, че жалбата е пълна с лъжи, които са опровергани от разпитваните и от заснетите видеоматериали. Затова накрая се извинили за арестите и изобщо се държали много внимателно и възпитано.

Поради всички тези безобразия, пред полицейското управление се събраха тяхни съратници за да изразят подкрепата си за несправедливо арестуваните и тормозени хора от цяла България. Ето какво обясни една от тях за случката на 14 март пред Народното Събрание.

Последен от арестуваните излезе Сашо Санов, докаран чак от град Мизия, около 20:00 часа. Ето какво разказа и той.

Както виждате подалия жалбата е безсрамен лъжец, извършил престъплението по член 286 от Наказателния кодекс, известно като набедяване, което е престъпление срещу правосъдието:

Чл. 286. (1) Който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание.
(2) Ако набеденият бъде привлечен към наказателна отговорност, наказанието е лишаване от свобода от една до десет години.

Припомняме му го, за да знае какво го чака отсега нататък – от една до шест години затвор и обществено порицание. Отделно по общия ред ще бъде съден по няколко дела за клевета от арестуваните и разпитвани заради неговите лъжи български граждани.

Но най-големият удар да очаква от нас. Отборът на РТВ “Истина и Свобода” в момента подготви сигнал срещу него по други негови простъпки, за които имаме доказателства. Горепосочените проблеми, които ще има от набедените от него протестиращи, ще му се струват като прохладен летен бриз. Зимната виелица, която ще го затрупа ще дойде от нас! Обещаваме! Вижте сигнала ни срещу Даниел Лорер тук.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре