cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Българите подкрепиха Ник Щайн в битката му за свобода на словото

Българите подкрепиха Ник Щайн в битката му за свобода на словото

На 21 март се проведе протест пред сградата на телевизия “България 24” на “Пиротска” № 5, (централата на ВМРО), в подкрепа на несправедливо уволненият от телевизията разследващ журналист Ник Щайн. Писахме за този най-скандален в историята на българската журналистика случай тук.

Събралите се хора поискаха оставките на управителката на телевизията Светослава Рудолф и на собственика – председателя на фондация “ВМРО” Красимир Каракачанов. В България винаги е имало цензура и притискане на журналисти, за да не говорят истината, но Ник Щайн беше уволнен в ефир от управителката, която се включи по телефона на живо по време на прякото излъчване на предаването му. Такава наглост и безпардонност България не помни.

На снимките горе – Ник Щайн, раздава автографи на своите поддръжници и симпатизанти, дошли да го подкрепят от цяла България. Вижте и видеото от протеста, заснето от телевизия “Канал 3”.

Журналистът благодари на всички негови симпатизанти дошли да го подкрепят и да защитят свободата на словото. Специални благодарности той изказа на трите застанали на негова страна медии – вестник “Свободно слово”, телевизия “Канал 3” и РТВ “Истина и Свобода”. Присъстваха и активисти от партия БНРП.

Ник Щайн продължава битката в съда. Ще следим събитията и ще му помагаме в справедливата борба и ще продължаваме да защитаваме свещената свобода на словото.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading