cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Заблудата „лични карти с биометрични данни“

Заблудата „лични карти с биометрични данни“

Както знаете правителството подготвя въвеждането на лични документи с биометрични данни. Повечето хора се заблуждават, че тези биометрични данни ще бъдат въведени само в чипа в личните документи. Малцина си дават реална сметка, че биометричните данни – ДНК излъчване, пръстови отпечатъци и структура на ретината се намират в човека. Тези биометрични характеристики са винаги в човека и той няма как да излезе от къщи без тях.
Тоест проблемът не е, че тези биометрични данни ще бъдат въведени в личните документи, а че тези биометрични данни са винаги в тялото на човека и дават възможност за дигитален контрол над него.
Биометричният контрол ще се осъществява чрез система от спътници, 5G мрежа, суперкомпютър и ДНК честотите на хората. Това са елементите от така наречения „Интернет на живите тела“. За изграждането на тази система за контрол се инвестират милиарди.
В доклада от 2021, който публикува американското контраразузнаване, се посочва, че чрез ДНК човек може да бъде изнудван, манипулиран, може да му се влияе както ментално, така и емоционално.
На хиляди българи вече са им свалени пръстовите отпечатъци и им е сканирана ретината. А вече е ясно, че с ковид-тестовете се крадат ДНК данни.
Проблемът не е в идентификацията на личността чрез биометрия. Истинският проблем е, че когато някой разполага с биометричните данни на човек, може да влияе на въпросния човек.

Още по темата в предходните ни публикации.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts to your email.

Дайте отговор

нагоре