cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Как планираха сегашната “епидемия” от коклюш през 2018 г. в София

Как планираха сегашната “епидемия” от коклюш през 2018 г. в София

Ако следите медиите напоследък, сте забелязали поредните информационни вълни на заплахи от “ужасната епидемия от коклюш”, която ни връхлетя тази година. Даже митичният д-р Кунчев излезе да ни успокои, че сега няма да има нужда от затваряния, маски и други перверзии, така добре познати ни от ковид ПЛАНдемията от 2020-2022 г. Наблегна на думата “сега”.

“Ангел Кунчев подчерта, че тежките мерки от Ковид епидемията като задължителното носене на маски и затваряне на заведенията няма да се повторят. Според него много хора карат леко коклюш или нямат никакви симптоми и това помага за разпространението на заболяването. Има достатъчно ваксини за имунизационния календар, увери здравният инспектор. По думите му, не е необходимо възрастните да се ваксинират. Проблемът е при малките деца, тъй като рискът от усложнения е голям”, добави той.”

О да, разбира се и “ваксини” имало и естествено трябвало малките деца да се “ваксинират.” Бременните също, макар че, д-р Кунчев се страхува да го препоръча:

“Има противоречия в препоръките на специалистите – едни смятат, че бременните трябва да се ваксинират, Вие сте по-умерен и твърдите, че не е нужно. Защо го казвате – защото един нещастен случай може да компрометира доверието във ваксината или защото наистина не се налага?

Според мен наистина не се налага при разпространението, което имаме в момента. В някои големи градове дори няма регистрирани случаи. Едва ли не всички бременни под строй да отидат да се имунизират за мен е прекалена мярка. Не че е вредно, не че ще стане нещо лошо, нека ме разберат правилно. Ако е ясно, че бременната живее в среда, в която има много активна циркулация на вируса – работи в училище, среща се с голям брой деца, има потвърдени случаи в обкръжението, тогава е оправдано. Но да кажем на всички бременни в България “отивайте и се имунизирайте” за мен не е точна оценка.”

Не са забравени и тестовете разбира се: “Частният сектор вече предлага изследване за коклюш по 60 лв. За кого ще бъде безплатно, за децата?

Да, преимуществено за деца до 5 години; за първи случаи в населено място или колектив, за да сме сигурни, че става дума за коклюш; за по-тежки неясни случаи.

Да, старата песен на нов глас се повтаря от същите актьори, които познаваме от ПЛАНдемията – “епидемия”, “опасност най-вече за децата”, “задължителни изследвания” и разбира се “ваксини”.

Но сега да ви разкрием една тайна. Както и предишната ковид ПЛАНдемия, така и тази сегашна “епидемия” от коклюш също е била грижливо планирана, при това още в 2018 г. и то не къде да е, а в София.

На 22-23 март 2018 г. в Central Park Hotel в София се е провела годишната среща на CEEPAG – Central Eastern Europe Pertussis Awareness Group – Група за Осведоменост за Коклюш в Централна и Източна Европа или ГОКЦИЕ. С любезното съдействие (финансово) и под патронажа на “Санофи – Пастьор” – подразделението за ваксини на френския фармацевтичен конгломерат “Санофи”.

Странно защо спонсорите от “Санофи” са много скромни, вижте надписът в указанията им за организацията на срещата, който разпорежда името на “Санофи-Пастьор”, да не се появява на никакви печатни материали, само логото на CEEPAG е позволено. “The name of Sanofi-Pasteur must not appear on any printing material (menu, signages…).

Заседанията са се водили от двама съпредседатели – швейцарецът Улрих Хайнингер (Ulrich HEININGER) и ….. доцент Атанас Мангъров.

Участвали са представители от всички източноевропейски държави: Roman CHLIBEK – Czech Republic, Mihai CRAIU – Romania, Piia JOGI – Estonia, Zuzana KRISTUFKOVA – Slovakia, Zsofia MESZNER – Hungary, Aneta NITSCH-OSUCH – Poland, Vladimir PETROVIC – Serbia, Aspazija SOFIJANOVA – Macedonia, Vytautas USONIS – Lithuania, Dace ZAVADSKA Latvia, както и представителите на филиалите на “САНОФИ – Пастьор” от същите тези страни, като българският такъв е Андрей Бозаров. Може да е съвпадение, но през 2014 г., Факултетният съвет на Медицинския факултет на МУ – София, взема решение за ОТЧИСЛЯВАНЕ БЕЗ ПРАВО НА ЗАЩИТA на д-р Андрей Валентинов Бозаров – задочен докторант към Катедра по неврология, поради неизпълнение на индивидуалния учебен план.

Всички тия хубави хора са разисквали, познайте какво? Колко е опасен коклюшът, как да накарат хората да се ваксинират, особено малките деца, че и бременните жени. Госпожа Даце Завадска от Латвия даже се е похвалила, че Държавният съвет по имунизация на Латвия, ръководен от член на групата CEEPAG, успял да прокара да се въведе 6-та доза ваксина на 14-годишни и препоръка за ваксинация срещу коклюш за бременни жени в държавните разпоредби за “ваксиниране”. Полякинята Анита Нич набляга в изказването си за предприетите в страната й мерки за разгласа, пропаганда и натиск над младите семейства да “ваксинират” малките си деца. Тя се хвали, как преди “ваксинацията” на 14 годишните юноши е била само препоръчителна, а сега вече е задължителна и накрая препоръчва “образователна кампания, насочена към млади родители и здравни работници с оценка на различни образователни методи с помощта на Модела на Доверие в Здравеопазването.” Тоест да се използва сляпата вяра в “медицинската наука”.

И унгарката Жофия Меснер има какво да отчете, след 2016 година в Унгария вече се прилагат ваксините на “Санофи” върху 11 годишните, а преди това са използвали такива от други производители. Спонсорите сигурно са били много доволни да чуят това. Освен това и в Унгария започнали да препоръчват ваксинирането на бременните в 16-32 седмица жени. Накрая Жофия дава и препоръка – коклюшът при възрастни е възможна заплаха за все още неимунизираните бебета, поради което трябва да се обмисли допълнителен бустер за възрастни. Да ви звучи познато?

Нашият доцент Мангъров като участник и съпредседател също се е отчел добре. Той прокламира създаването на Експертна мрежа по коклюш в Югоизточна и Централна Европа (SPEN – South Eastern and Central Europe Pertussis Expert Network) и излива следната информация: “Коклюшът продължава да носи значително заболяване; Текущите данни показват, че коклюшът нараства в Източна Европа; В световен мащаб СЗО изчислява около 200 000 смъртни случая годишно, свързани с коклюш.” И накрая казва следното: “Основните причини за продължаващото бреме на заболяването са: отслабване на имунитета (4-5 години защитен имунитет) „остаряване на болестта“ с рецидив при юноши. СЗО препоръчва имунизационно покритие > 90% за първична ваксинация и > 80% покритие за бустер ваксинация, като настоящите препоръки на СЗО за ваксинация срещу коклюш са пример за ваксинация през целия живот. Смъртните случаи, свързани предимно с коклюш, се наблюдават при кърмачета и малки деца.” Вижте и какви препоръки дава доцент Мангъров: “Необходимо е да се увеличат нивата на покритие с бустер ваксинация срещу коклюш и необходимост от увеличаване на броя на бустерите срещу коклюш, особено при юноши. Експерти, политици и производители на ваксини трябва да бъдат включени в процеса.”

Обърнете внимание на последното изречение – да се включат политици и производители на ваксини, в процеса на налагането на ваксините на същите тези производители!!? Найс, а? Машалла доцент Мангъров, афидерсън, ашколсун, казано на чист български език. И накрая – гвоздеят на програмата: “Мисията на SPEN е: Да се ​​промени парадигмата на ваксинацията срещу коклюш от ваксинация на деца към ваксинация през целия живот.”

Набелязани са и дългосрочни и средносрочни задачи: “Средносрочен план: Прилагане на бустери срещу коклюш за юноши в Югоизточна и Централна Европа; Дългосрочно: насърчаване на прилагането на стратегиите за ваксиниране срещу коклюш в региона; Доживотните стратегии за имунизация срещу коклюш да бъдат активно обсъждани и анализирани; Настоявайте за прилагането им;”

Много е интересно изложението и на швейцареца – съпредседател Улрих Хайнингер, който набляга на задачата да обучат медицинските специалисти относно ваксинацията срещу коклюш на бременни жени. Това – чрез електронно обучение в три модула проведени през 2018 – 2019г, с наличен бюджет от 50 000 евро. И разбира се предлага в изложението и презентацията си включването на “Санофи” като партньор или даже ръководител на проекта.

Още една интересна карта на Европа от презентацията направена на втория ден на семинара – десетте европейски страни, които “препоръчват” ваксинациите на бременни жени срещу коклюш, дифтерит и тетанус – оцветените в зелено.

Целта на тези “благородни хора” е била и сините страни да се оцветят в зелено. Ако това ви прилича на конфликт на интереси, не сте далеч от истината. А може да го наречем и корупция. Петата по големина в света фармацевтична компания “Санофи”, финансира и организира неправителствени организации, чийто членове са лекари и заемат и важни постове в държавните администрации, университетите или медицинските заведения, които лекари се хвалят, че са прокарали насилствени, задължителни “ваксинации” с “ваксините”, познайте на коя фирма? Правилно, на тази, която ги спонсорира за “благородната им дейност”. Как мислите, дали тези “лекари” безкористно и водени от човеколюбиви чувства искат да набодат с “ваксините” на спонсорите си всички, включително малките деца и неродените още, които са в утробите на майките си?

И както видяхте по-горе, всичко което са планирали в далечната 2018 г. е било прокарвано методично и системно през тези години, а сега се опитват да берат плодовете от “труда си”. Ето, обявяват че идва поредната ПЛАНдемия – този път от коклюш и ще се пробват да набодат децата, пеленачетата и бременните жени, с кой знае какво съдържащи отровни инжекции, произведени от спонсорите им. За графеновия оксид в ковид-инжекциите вече знаем. Но тъй като глобалистките им господари не успяха напълно да постигнат целите си чрез ковид-терора, сега продължават с поредната измислена “епидемия”, с поредните тестове с които да ви крадат ДНК-то, с поредните насилствени инжекции, с поредните затваряния, с поредните изолации и карантини и други подобни перверзии.

Това което виждаме сега, е нов опит за повторение на терора и насилието прокарани по време на ковид ПЛАНдемията в по-малък мащаб, но със същите античовешки цели. Въпросът е, дали този път ще дадем отпор на психопатите прокарващи от задкулисието сатанинските си цели, чрез продажните си слуги, нагло наричащи себе си “лекари”? Или ще ги поставим на мястото им – в ада?

Иначе ще получим още от същото това горе.

Все пак има и добра новина. През 2021 г. “Санофи” се изтегли от българския пазар. Бил малък, не печелели достатъчно, а и държавата регулирала цените. Язък, че хвърлиха толкова пари за пропаганда на инжекциите си…


⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading