cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » “Възраждане” срещу “Величие”, войната започна

“Възраждане” срещу “Величие”, войната започна

Чудех се кой ще стреля пръв, Костадин или Ивелин? Оказа се, че първо нервите на Костадин Костадинов не издържаха и той пусна злостен материал против довчерашния си “приятел”, с когото имаха общи идеи, спонсори и ръководители и защитаваха заедно техните интереси.

А навремето бяха приятели…

После го изтри от фейсбука си, но Ивелин вече го беше видял и първо отговори, а после замаза положението, като каза, че публикацията не била в официалната страница на Костадинов, а във фалшива страница, имитираща тази на “Възраждане”. Явно не искаше война. Макар че, неговият политически партньор полковник Николай Марков пръв беше ударил по “Възраждане”.

Но после Костя отново атакува, чрез общинския съветник от партия “Възраждане” Дилян Григоров, който постави пред кмета на Варна въпроса, какво се случва с терена на бившия военен “Радиозавод”, където “някой” изгражда жилищен комплекс.

Ето и проекта на жилищния комплекс, който трябва да изникне на мястото на бившия военен завод – няколко кули с по 25 етажа. По данни на Симон Милков, 30% от апартаментите са продадени вече на зелено. По странното е, че в началото кметът на Варна заяви, че там работата се извършва без каквито и да е било строителни книжа и дори изпрати проверка, която не беше допусната от строителите, а след седмица каза, че всичко било изрядно и имало вече издадени документи. Как става това за една седмица, кметът Благомир Коцев трябва да отговори.

А там има интереси и участие с фирмите си Ивелин Михайлов и това е обществена тайна: “Но още преди няколко месеца в профила на Радослав Иванов, представен там като “изпълнителен директор за международни продажби” на атракциона, се появиха компютърни визуализации на планираните четири двадесет и пет етажни сгради на мястото на бившия завод. “Ние също започваме нещо мащабно във Варна”, гласеше придружаващият текст (на английски) към публикацията.Връзка на “Исторически парк” със ставащото в терена на някогашния радиозавод във Варна е показана и през публикации на самия Ивелин Михайлов в канала му в приложението “Телеграм”. Там той публикува клипове от продължаващото разчистване на терена, а текстът към последната от тях гласи: “Работим в Мегапроекта. Всички разрешителни са налице” (запазен е оригиналният правопис) – пишат в “Дневник”.

Така че, Ивелин се притесни, че ровят в новото му начинание и той отвърна на удара.

Може би се питате, защо намесва Симон Милков в писанието си във фейсбук и упреква “Възраждане”, че го подкрепяли? Ето заради тази негова пресконференция, в която Симон извади унищожителни документи и факти за схемата на сектата около “Исторически парк” АД.

YouTube player

Както се очакваше, битката за путинофилския електорат за който се борят 5 партии ще бъде жестока и мръсна, а най-кървава ще бъде между бившите приятели Ивелин и Костадин.

Запасете се с бира и чипс, настанете се удобно на дивана и се наслаждавайте, циркът ще бъде пълен. А когато кръстосат сабите и кръвните врагове Корнелия Нинова и Ваня Григорова, играеща в комбина с Мая Манолова, зрелището ще се проточи като турски сериал. За по-добро развитие на нещата не можехме и да мечтаем…

Тези двете щели да ни извадят от НАТО и ЕС…

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading