cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Военно комюнике – 27 април 2024 г.

Военно комюнике – 27 април 2024 г.

По фронтовете на световната война, която глобалистите ни обявиха официално на 13 март 2020 г., текат непрестанни битки с променлив успех. Сатанистите си прокарват плана, независимо от нашата съпротива и причината е само една, че около нас има много загубеняци, които не разбират какво им се случва. Ето няколко примера, започваме с Русия на “антиглобалиста” Путин.

Малоумна руска 🐏овца (от прословутото с тъпотията си поколение Z) е влязла сама в цифровия концлагер и е много щастлива. Защото са й взели биометричните данни в “Сбербанк” (управлявана от германеца педераст – путинист Герман Греф) и в магазина плаща с електронни пари, след като касовият апарат й сканира самодоволната олигофренска физиономия. По този повод бяхме писали за една подобна българска мисирка, прехласваща се от същата биометрична система в руското метро, че даже ни го даваше и за пример. Думата ни е за Дора Радева – приятелката на Иван Динев – Устата, която без да се усеща колко е тъпа, с плиткоумието си се възхищаваше от това: “Нещо друго много интересно в метрото е, че са въвели технология, която сканирайки лицето на човек може да задължи дебитната му карта с цената на билетчето и вратата се отваря автоматично. Нужен е само поглед в камерата. Естествено всеки, който желае трябва сам да си активира тази услуга, но тук в цивилизования свят все още само предвиждаме въвеждането на тези технологии.”

YouTube player

За нея и за другата мисирка Анастасия Гешева, по този повод писахме разобличителна статия. Вижте я тук.

Ето и приятелят на другаря Путин – Си Дзинпин, какви ги върши в Китай. Дронове-надзиратели летят над градовете им. Китайската полиция сега разполага с десетки хиляди дронове, летящи в небето, за да шпионират хората ден и нощ.

На видеото: “По улиците на големите градове пуснаха полицейски дронове, от високоговорителите на които постоянно се чува: “През цялото време ви следим. Дръжте се добре! Или ще носите юридическа отговорност…””

Китайски полицейски дрон крещи в небето: „Идентифицирахме кой сте чрез използването на системата за разпознаване на лица. Сега трябва да дойдете в нашето полицейско управление, за да приемете наказанието си! Или ще ви арестуваме и публично ще ви засрамим.“ Тези, които се опитат да избягат от полицията, ще бъдат включени в черния списък на системата на социалните кредити.

Китай актуализира своята „Социална Система за кредитен рейтинг” за да включи цифровата валута – юан на централната банка. Сега китайският дигитален портфейл на WeChat (или Alipay) позволява само на хора със социален кредитен рейтинг 550 или повече да презареждат своите електрически автомобили. CBDC (Цифровите Пари на Централната Банка) са най-добрият инструмент за контрол. Резервната банка на Нова Зеландия вече изпълнява пилотна програма за CBDC.

В Русия от лятото на миналата година въведоха електронната рубла.

Ето още от Китай – образцовия модел на електронния концлагер, който ни готвят глобалистите за целия свят, китайците са просто опитните зайчета, а страната им е тестовата пощадка.

На видеото: Китайски войници унищожават реколтата на фермерите, които обработват земята за себе си. Не можете да отглеждате нищо, докато не получите разрешение от правителството.

Освен това, китайското правителство прави невъзможни условията за живот в някои села, за да принуди жителите им да се изселят в големите градове, където ще бъдат по-ефикасно контролирани. Отделно, това ще намали производството на истинска храна и ще може да се премине към “храна” от хлебарки, червеи и щурци, съгласно плановете на глобалистите…

На видеото: Китайското правителство разрушава пътя в това село, за да принуди фермерите да изоставят имотите си и да си купят жилища в многоетажни блокове в призрачните градове, известни още като “15-минутни градове”. В САЩ тече същия процес, преди няколко години в Калифорния, а през 2023 г. и в Хавай бяха организирани умишлени пожари с футуристично лазерно или микровълново оръжие, които изпепелиха десетки градчета и села. Обаче вилите на милионерите в Хавай на съседни улици, странно не бяха засегнати.

В Калифорния на хората им забраниха да се върнат в имотите си за да възстановят домовете си и ги изселиха насилствено. В Хавай го направиха по-фино, просто не им изплатиха застраховките и хората загубиха възможността да построят наново къщите си. Същото оръжие изпепели и селища в Чили по-късно през годината.

Отново в Китай. Реклами подготвят психологически хората, че в бъдеще ще живеят под наем в такива “просторни” апартаментчета от по 2.88 м2. В които ще се устроят прекрасно. Вижте рекламното видео.

Или 2.88 m² колибка с ипотека? Китайците показват как правилно да подредите своето миниатюрно „райско гнездо“. Това ли е животът, за който ни готвят?

Ето как жителите на Китай се проследяват от камерата с изкуствен интелект, така че всеки е под контрол от излизане от дома си до пристигането си на местоназначението. В реално време се виждат името и другите му лични данни.

Същата система е внедрена и в Русия. На снимката – московското метро в което камерите с лицево разпознаване излавят отклонили се от мобилизацията младежи, нежелаещи да стават пушечно месо в безумна братоубийствена война.

photo_2023-06-27_14-07-09

И отново в Русия. Един от многото Телеграм канали на руската антиглобалистка съпротива пусна следното видео:

“Със следния текст: “Сега, когато влизате в Руската федерация, вече е възможно да не общувате с митниците, а просто да сканирате паспорта си, ако е биометричен, плюс да сканирате пръстовия си отпечатък, и пропускът е отворен. В други страни тази система работи от дълго време. Прилича ли ви на романът “1984” от Джордж Оруел?

P. S. Между другото: романът вече е забранен в Русия и всичките книги са изтеглени от книжарниците.

Пак в Китай, ето как (не) се влиза във фитнесзалите. Трябва да имаш съответния брой точки инак, достъпът ти е отказан.

Така изглежда лицевия контрол на входа на фитнес залите в Китай. Ако сте в черния списък на системата за социалния кредитен рейтинг, не можете да влезете.

Ако още не сте разбрали, една от големите цели на световния заговор ПЛАНдемия, беше да се даде тласък на въвеждането на електронния концлагер. Докато основната цел беше да се избият милиони хора с отровните инжекции пълни с графенов оксид и отчасти успяха в това, но не напълно. Във всеки случай, непрекъснато излизат все нови и нови официални данни за разболели се, инвалидизирани и умрели хора от инжекциите. Ето и поредните:

“780 000 новопубликувани документа V-Safe показват хиляди странични ефекти (наранявания) от ваксината COVID, които CDC НЕ иска да види. Сега обаче им е наредено да ги публикуват. Досега са публикувани 3/4 милиона записа, което представлява около 10% от общия брой на докладите. 8% от 10 милиона потребители са се нуждаели от медицинска помощ или хоспитализация след инжектирането на КОВИД инжекционните отрови: Уврежданията от тях включват:
▪️ Възпаление на сърцето
▪️ Припадъци
▪️ Спонтанни аборти
▪️ Парализа на Бел
▪️ Мисли за самоубийство

Връзка към публикуваните документи на V-Safe:

https://filedev0128.s3.amazonaws.com/22-0128-foia/2nd+Interim+Release+Mar+15%2C+2024.xlsx

https://filedev0128.s3.amazonaws.com/22-0128-foia/1st+Interim+Release.xlsx

Проф. д-р Арне Буркхард, немски патолог, представя обезпокоителна презентация, което разкрива, че при ваксинираните мъже шиповият протеин от “ваксината” срещу COVID напълно е заменил тяхната сперма.

Докторът казва: „Ако бях жена в детеродна възраст, щях да преосмисля създаването на семейство с ваксиниран партньор!“

А през месец ноември 2023г., прокуратурата в Италия е започнала разследване срещу бившия здравен министър Роберто Сперанца и директора на лекарствената агенция на Италия AIFA Никола Магрини за това, че и двамата още в началото на “ваксинационната кампания” са били наясно, че “ваксините” имат тежки странични ефекти, причиняват необратими увреждания като миокардит и турбо-рак, както и смърт, но въпреки това и двамата са принуждавали хората да се “ваксинират”. Роберто Сперанца и Никола Магрини са разпоредили по медиите да не се разпространява жизненоважната информация, че от ковид “ваксинацията” може да се получат смъртоносни сърдечно-съдови увреждания. Това става ясно от техните електронни пощи, които са станали повод за разследването срещу тях.

Ето защо не е чудно, че ексминистърът Роберто Сперанца, който наложи принудително ваксинациите чрез „зеления сертификат“, вече не може да се движи без полицейска защита. Хората го причакват навсякъде и викат „Убиец“.

Още един друг боклук ваксинатор си отиде от “ваксината”. Както си отиде и наш подобен боклук.

Том Джонсън, сценарист и двукратен носител на награда “Еми”, почина неочаквано на 55-годишна възраст по-рано тази година.

Профилната снимка на Джонсън гласи: „Аз съм ваксиниран, ти защо не си, глупаво шибано копеле?“

Ето и нашия малоумник, посветихме му цяла статия и наистина се радваме на кучешката му смърт. Обяснили сме подробно защо.

Това чудовищно престъпление – ПЛАНдемичния геноцид обаче се прикрива с драстични мерки за цензура, притискане и тормоз над съпротивяващите се и над разобличителите на убийствата. Навсякъде по света, също и в Русия. Както пише Иван Стаменов:

“Генадий Онищенко, бивш главатар на Роспотребнадзор, призова за създаване на кампания за борба с антиваксърите, които се срещат и сред лекарите. По-рано, на 24 април, „Комерсант“ съобщи, че 30% от руските лекари имат колеги които са „против ваксинациите“. Това показват резултатите от проучване на службата „Лекарски справочник“. Онищенко определи тези резултати като тревожни и призна, че може да има още повече антиваксинатори сред лекарите: „Според мен броят им е много по-неутешителен от онзи, който беше обявен.“
«»«»«»
Това е една чудесна новина. Колкото по „неутешими“ са тия гнусари, толкова по-щастливи сме някои от нас. Ето и новината от вестник “Комерсант”.

И още една добра новина, този път за Европейската комисия: “Урсула фон дер Лайен и Алберт Бурла (Pfizer) ще се изправят пред първоинстанционния съд на град Лиеж на 17 май 2024 г. в дело за унищожаване на административни документи, корупция и незаконно получаване на подкупи за закупуване на ваксини срещу Covid-19 на стойност 35 милиарда евро. – казва Флориан Филипо, френски опозиционер и един от ищците по това дело, в своя акаунт X. Нямам особени илюзии относно евентуалното наказание на Урсула и Бурла. Но самата мисъл, че тези двамата ще трябва да се оправдават пред съда, малко стопля душата.”

В България също трябва да усилим борбата – срещу пландемичното споразумение пробутвано от СЗО за подписване на 27 май. Писахме тук какво трябва да направим.

А иначе по света бавно започва процесът на преследване на виновниците за пландемията. Разплатата за това престъпление рано или късно ще дойде и това е неотвратимо.

Но много внимавайте как и за кого ще гласувате на двойните избори на 9 юни 2024 г. Трябва да изберем правилните хора в нашето Народно събрание и в Европейския парламент. За това ще говорим в следващото ни писание.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading