cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Мръсните пачаври накрая ги изхвърлят

Мръсните пачаври накрая ги изхвърлят

Всяка добра домакиня ще ви го каже, пачаврите се използват за бърсане на пода, само докато могат да поемат мръсотията и докато не се оцапат напълно и изхабят окончателно. Тогава стават непотребни и ги хвърлят в кофата за боклук. Ако някоя пачавра си мисли, че ще е вечна, незаменима и безценна, се самозаблуждава. Странно как тази проста и ясна домакинска практика е убягнала от вниманието на Петър Волгин и Юлияна Методиева, явно са лоши домакини:

„Г-н Петър Волгин бе удостоен с най-високото отличие на ОЕБ “Шалом”, наградата “Шофар” през 2009 г. Отличието се отнема по повод на изразените про-руски и антидемократични позиции (включително срещу ЕС и НАТО), разпространението на конспиративни теории и невярна информация“, пишат от организацията.„Г-жа Юлиана Методиева, в качеството си на главен редактор на сайта “Маргиналия” бе удостоена с най-високото отличие на ОЕБ “Шалом”, наградата “Шофар” през 2018 г. Отличието се отнема по повод на систематичното демонизиране на държавата Израел и оправдаване на престъпленията на терористичната организация “Хамас”“, съобщава аргументите си „Шалом“.

Когато получаваше “Шофар”….

Има нещо дълбоко иронично във факта, че путиноид и соросоидка го отнесоха едновременно и то точно от комунистическата “Шалом”. И двамата са продажници и национални предатели, единият продава Родината си на Путин, другата на Сорос. Няма антибългарска мерзост зад която те да не са заставали, пропагандирали, защитавали и натрапвали. Особено в изопачаването и фалшифицирането на българската история по съветски/соросоиден калъп. Ругаейки Род, Народ, Родина, охулвайки патриотизма и националното достойнство, отричайки всички героични страници на българското минало, с цел да превърнат българина в дърво без корен и национална свяст.

Маргиналите от “Маргиналия” скочиха да я защитават. Ето един друг образ ненагледен какъв панегирик написа за нея: “Уважаеми членове на ръководството на Организацията на евреите в България „Шалом“! Възмутен съм от вашето срамно решение да отнемете наградата Шофар на Юлиана Методиева. Съмишленици и съратници сме с Юлиана от много години и познавам много добре нейните възгледи. Тя е предан приятел на евреите и категоричен отрицател на антисемитизма и Холокоста. ….Уважаеми членове на ръководството на Шалом, вие може да обезличите един лист хартия, но делата, за които Юлиана Методиева получи преди времето наградата Шофар, остават. Остават десетките статии в някогашното списание на Хелзинкския комитет „Обектив“ и днес в сайта Маргиналия, посветени на евреите в България и по света и особено в защита на историческата истина за антисемитската политика на българския режим по време на Втората световна война, насилствено депортирал и предал на нацистка Германия евреите от Тракия и Македония. Ще останат нейните разкарвания по съдилищата, по голословните обвинения на покойния господин Дянко Марков. Ще остане нейната финансова помощ за издаването на великолепното историческо изследване на Надя Данова и Румен Аврамов за депортацията. Ще остане нейното предано приятелство към евреите.”

Даам, винаги идва Видовден и за най-ценните парцали, поели тонове мръсотия, служейки вярно на господарите си в долната част на пръта на “балалайката”, казано на войнишки жаргон. Изпълнявали вярно и най-мръсните поръчки да попиват и най-долнопробната помия, е не безплатно разбира се.

Но когато си се съгласил да работиш като проститутка, без значение физическа, морална или интелектуална, поемаш и рисковете на най-древната женска професия. Като това например да те употребят и да не ти платят, а даже да ядеш и бой от недоволен от представянето ти клиент. Че да си вземе обратно и парите, които току-що ти е платил. Питайте златотърсачките и чалгаджийките, те имат горчив опит в това. Ето и излиянието на Юлиана след изключването й:

“Изключиха ме от партията, пардон, от ОЕБ Шалом ми отнеха отличието “Шофар”! Този акт е проява на възмутителен произвол. Да, партийните организации имат устав, който трябва да го спазват, но тези от УС на еврейската организация, милите, не ме уведомиха! Дори БКП изключваше от редиците си свои членове, след като ги изслушваше по обвинението. Дотук със свободата на словото.

Жалко за аплодиращите това безобразие. Много са, а между тях имам/имах верни приятели. Но не чак толкова.

Възмутително е обаче моето име да бъде до това на Петър Волгин! Алек Оскар и подчинените ти, вие сте загубили съвсем мярата в пословичната ви отмъстителност!

Господа от Шалом, когато мисленето ви е тоталитарно и не допускате плуралистични интерпретации на последната война на Израел срещу палестинците, отнемането на наградата ми е съвършено логично действие за хардлайнерската структура, в която сте превърнали ОЕБ “Шалом”!”

Впечатляващо е точно сега г-жа Методиева да е разбрала, че шаломците се държат “възмутително”, проявяват “пословична отмъстителност”, имат “тоталитарно мислене”. А досега не го ли виждаше или си мълчеше заради грантовете и траншовете? Е, точно това прилича на поведението на прецаканата проститутка, на която клиента й е дал по-малко пари от договореното и тя ядосано му вика: “Ти за каква ме мислиш?”, правейки се на девственица. Ами мисли те точно за такава, каквато всъщност си.

kurvi-7538570

А иначе и соросоидите и путиноидите са еднакво вредни и еднакво жалки в отцеругателството и майкопродавството си. Но имат един много голям проблем, че който се е продал да служи на сатаната трябва да знае, че рогатият си има принцип, той обещава на слугите си планини от злато, а накрая им плаща с керамични парченца от разбити глинени гърнета. (виж 18 принцип от формулата на дявола.)

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading