cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Проблем – реакция – решение

Проблем – реакция – решение

marionetki-2339

Как лесно се въвежда цифрова идентичност


В няколко държави вече е въведено условието човек да има цифрова самоличност (electronic ID) за да влиза в социалните мрежи и дори изобщо в интернет. В Нигерия дори не може да проведеш телефонен разговор ако нямаш цифрова самоличност. Голяма част от българите са наясно, че цифровата самоличност е елемент от дигиталния концлагер, в който глобалистите искат да затворят целия цивилизован свят. Затова се очаква, че опитите за въвеждане на цифрова самоличност ще бъдат посрещнати с протести.
И поради това в този случай ще се използва старият метод за манипулация на масите „Проблем-реакция-решение“. Създава се проблем, така че масите „сами да желаят“ въвеждането на съответната мярка, която глобалистите са решили да въведат. По този начин населението бива манипулирано само да пожелае собственото си поробване за „доброто на народа“ и „за повишаване на сигурността“. Така бяха въведени тестовете и “ваксините” за ковид под предлог „борба с вируса“; така бяха въведени рентгените по летищата като „борба с тероризма“ след инсценировката 9/11; така бяха въведени пръстовите отпечатъци и снимката на ретината в личните документи „за повишаване на сигурността“. Случаите на отвлечени деца и загубили се възрастни хора с Алцхаймер се използват за да се въведе чипирането им (Виж Швеция). Това са примери за прилагане на метода „Проблем-реакция-решение“.
За да се въведе цифровата самоличност при използване на социалните мрежи, трябва обществото само да пожелае това. За да „осъзнаят нуждата от сигурност в социалните мрежи“ на хората ще им бъдат представени няколко потресаващи случая на кибертормоз.
Мнозина от вас сигурно са гледали подкаста на Любомир Жечев с Ясмин Кирилова – жертва на кибертормоз и заплахи за убийство.

YouTube player

Случаят, разбира се, е истински и кибертормозът, който Ясмин е преживяла, е отвратителен. Но забележете как ще се акцентира, че личността на тролката не е потвърдена и как тролката си е направила множество фалшиви профили, чрез които да тормози много хора. По този начин гражданските права на Ясмин няма как да бъдат защитени.
Скоро очаквайте да се появят още множество подобни случаи. Това ще бъде раздухано от медиите с цел привлече вниманието на обществото и приемането на дигиталната самоличност да изглежда желано и приемливо „за да се повиши сигурността в мрежата“.
Не ме разбирайте погрешно. Любомир Жечев и Ясмин Кирилова са напълно откровени в подкаста. Искам да подчертая, че сега тепърва предстои в медийното пространство да се появат подобни случаи: тролене, кибертормоз, педофилия и т.н. Това е старият и изпитан метод „Проблем-реакция-решение“, който ще бъде използван за да се оправдае нуждата всеки да има цифрова самоличност за да влиза в социалните мрежи за борба с киберпрестъпността.
А след като се въведе дигитална самоличност за да се ползват социалните мрежи, ще се въведе дигитална самоличност и за пазаруване в интернет, за пътуване в градския транспорт, за използване на други обществени услуги. Така бавничко и постепенно се сварява жабата и капанът на дигиталния концлагер щраква за всички нас.

Бележка на редакцията:

Поставеният проблем е много сериозен. Само си спомнете случая с клането на Дебора от Стара Загора от изверга Георги. Нещастието на жертвата веднага беше използвано от соросоидните непеота и глобалистките медии, за да раздухат любимата им тема с “домашното насилие”.

От цялата тази отвратителна история, разобличила за кой ли път “правосъдната” ни система, се възползваха дежурните хрантутници на Сорос, които организираха или просто яхнаха справедливите протести на хората в над 30 града и си поискаха своето – да се приеме Истанбулската конвенция, под прикритието на поправки в Закона за защита от домашно насилие. За щастие, в Народното събрание имаше разумни хора от опозицията – примерно Корнелия Нинова и някои народни представители от “Възраждане” и ИТН, които се противопоставиха. Така че, не се приеха изцяло исканията на соросоидите, а гласуваха едни смешни текстове за “интимната връзка”.

Да, Народното събрание стана за смях, Вежди Рашидов подаде оставка поради натиск от соросоидните организации, защото каза много верни неща, но в крайна сметка опитът за скрито прокарване на перверзиите на Истанбулската конвенция, не мина. Добре, но след поправките в закона домашното насилие изчезна ли?

Да се върнем още малко по-назад във времето. Бойко Борисов беше главен секретар на МВР, когато стана убийството на мутрата Стоил Славов от СИК, с бомба поставена в асансьора на сградата в която беше офисът му. Бомбата беше взривена от разстояние, чрез сигнал подаден от мобилен телефон. Тогава излезе главният секретар на МВР – Бойко Борисов, (също бивша мутра от СИК) по телевизиите и започна да кърши ръце и да се вайка, че докато имало анонимни мобилни телефони с непроследими собственици, нищо не можело да се направи. Защото свободно се продаваха дори по будките, предплатени СИМ карти за джиесеми, купуваш и никой не те пита кой си. Започна медийна кампания за забрана на анонимните сим карти за телефони. Медиите напоително обясняваха, как трябва да се забранят и само удостоверени с лична карта клиенти да имат право да ги купуват, “за да бъде ликвидирана престъпността”, един път завинаги.

Така и стана, забраниха анонимните сим карти. Вече започнаха да ги продават дори и за предплатените разговори, само срещу лична карта. Говорим за 2004 година, някои читатели не са били родени тогава. Е, стана на Бойко Борисовото, но престъпността изчезна ли? Само погледнете телефонните измамници, крадящи пари от пенсионери. Нали вече няма анонимни сим карти? Защо има телефонни престъпления? Истината е в схемата – проблем-реакция-решение. Престъпниците никога не са цел на управляващите – те са едно неразривно цяло, целта сте вие, обикновените и нормални хора, да бъдете проследявани, контролирани и тероризирани. Да ви ограничават и постепенно вкарват в кошарата на електронния концлагер. Стъпка по стъпка, бавничко и методично, да изземват правата и свободите ви, докато ви направят концлагеристи в цифровия затвор.

На Запад вече има съпротива срещу налаганата цифрова идентичност. Вече 504 учени и експерти от 39 държави, подписаха отворено писмо, в което предупреждават за опасностите за сигурността и свободата на хората в интернет по повод споразумението между Европейския парламент и Съвета на Европейския съюз относно електронния портфейл за самоличност на ЕС, който включва цифрови версии на всички лични карти, шофьорски книжки, свидетелства за завършена степен на образование и медицински документи. И разбира се, ще включва прословутия “зелен сертификат”, без който няма да ви пускат да пътувате. Писахме по темата за съпротивата в Западна Европа тук.

Но битка се води и в България, тук десетки неформални организации и хора от някои партии воюват за свободата. Просто ни трябва вашата подкрепа и съдействие.

Затова включете се в съпротивата. В момента водим две важни битки – срещу машините за гласуване и срещу електронните пари и изобщо срещу банките – паразити, които ограбват парите ви.

В тази битка трябва да се включите, в горната статия е указано защо и как. Другата ни битка в момента е срещу машините за гласуване, които фалшифицират изборите. Там поради законови причини не можете да участвате. Битката я водим ние, като сме направили необходимото, всички загубили кметските избори на втори тур, да могат да обжалват фалшифицирания машинен резултат.

Имаме пряко участие в съдебните битки срещу “избраните” кметове в София и Благоевград. Вижте това: “Административен съд – Благоевград изиска от ЦИК информация за машините, които са отпечатвали разписки от гласуване на балотажа на 5 ноември 2023 г. Според съда, от значение за делото са данни за номера на машините и дали те са преминали сертификация, както и кой е извършил инсталирането на специализирания софтуер. Това стана в хода на делото по оспорения избор за кмет на община Благоевград. На балотаж спечели Методи Байкушев с около 800 гласа преднина пред бившия кмет Илко Стоянов, който заведе дело и оспори изборните резултати.”

Надяваме се скоро в Благоевград, г-н Илко Стоянов, по съдебен ред да отмени “победата” на фалшиво избрания пепедебеец Методи Байкушев, при това с гръм и трясък. А Ваня Григорова, да свали Васил Терзиев в София. Ако не стане, имаме план “Б” за догодина, месеците януари – април ще му се видят много тежки на ченгесарския комуноид – соросоид Васил Терзиев, той-ще бъде най-кратко управлявалия кмет на София и ще бъде позорно свален от поста си. Само ни следете. Ако съдът не си свърши работата, ще я свърши народът, с наша помощ.

Отделно работим и по въпроса Народното Събрание да отмени машинното гласуване. Не че ще е лесно.

Битките ни са многобройни, но ние знаем какво правим и защо. И най-важното, знаем как да победим врага, който изглежда непобедим. Защото това с “непобедимоста” му, е само илюзия, която скоро ще разсеем. Навремето и дребничкият Давид, уби гиганта Голиат с една проста прашка.

71-7755492

Прочее, гответе се морално и духовно за предстоящата решителна схватка с враговете на човечеството – глобал-сатанистите, които ни обявиха изтребителна война на 13 март 2020 г. Първо ще поставим техните български слуги на мястото им, а после ще започнем победоносен поход в Европа и света. Не забравяйте, че БългАрия е велика, всеки един от вас, е част от славен, богоизбран народ, предопределен за велики дела.

Живеем в последните времена на Апокалипсиса, но ние ще победим с Божията помощ! Писано е в Писанието, нам се пада задачата да го осъществим!

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading