cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Простотията по хората ходи, не по горите…

Простотията по хората ходи, не по горите…

%d0%bc%d0%b8%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%ba%d0%b8-5796019

“Антиглобалист, който не признава, или не може да види и признае Русия за водещата антиглобална сила, не е никакъв антиглобалист. Или е обикновен глупак, или е невежа, или е програмиран в матрицата на Шваб-Сорос-Гейтс и му се вижда истинското лице зад антиглобалистка маска.”
Анастасия Гешева

Анастасия Гешева е една от водещите путиноидки – пропагандаторки на “руския свят” и я имат за “анализатор”, та често я публикуват в медиите на “съпротивата” – най-често в “Афера” на Веселина Томова. Но Господ си знае работата и истината винаги изплува наяве за нещастие на глупаците, които се осветяват като такива. И то точно с помощта на тези които ги публикуват.

Вчера Веселина Томова, също известна мисирка-путиноидка, взела та публикувала в “Афера”, излиянията на някаква си Дора Радева, която в дълга статия, напоително и с някакъв странен телешки възторг, описва пътешествието си в сегашна Русия. Патетичният й пътепис, напомня най-добрите образци на старото комунистическо възхвално словоблудство на “братския Съветски съюз”, на пропагандаторите на режима на Тодор Живков. Които впрочем, след 1989 г., до един станаха соросоиди, “капиталисти” и “евроатлантици”, както обяснихме тук.

Но думата ни е сега за Дора Радева, която без да иска, с плиткоумието си опровергава думите на Анастасия Гешева. Тя пише нещо много важно за метрото в Русия: “Нещо друго много интересно в метрото е, че са въвели технология, която сканирайки лицето на човек може да задължи дебитната му карта с цената на билетчето и вратата се отваря автоматично. Нужен е само поглед в камерата. Естествено всеки, който желае трябва сам да си активира тази услуга, но тук в цивилизования свят все още само предвиждаме въвеждането на тези технологии. Наказаните вече са ги въвели.”

Да, само че ние следим отдавна темата за Путин като “антиглобалист”, още от 1997 г., когато той заедно с Ангела Меркел завършиха Школата за Млади Световни Лидери към Световния Икономически Форум на Клаус Шваб. Та можем да допълним още някои нещица. Руската антиглобалистка съпротива (и там има такава и то доста силна), направи бунтове и гражданско неподчинение в метростанциите на Москва през лятото на миналата година, когато внедриха окончателно тази система.

YouTube player
Видеото е на патриотичната организация “Движение Царски Кръст”, която още в 2019 г. би тревога за случващото се в метрото.

Защото прозряха поредната стъпка в изграждането на електронния концлагер. Нещо повече, хората дълго време се бориха да им върнат хартиените билетчета продавани на касите на метрото. Защото уж не бяха забранени, уж трябваше да се продават, но касите все бяха затворени. Имаше много видеа, в които пътници насила караха касиерките да отворят гишетата и да продават билетчета. Но руската “антиглобалистка” полиция си свърши работата и прибра доста от съпротивяващите се на нововъведението, кой влезе в ареста за кратко, кой за по-дълго в изправителните колонии и бунтовете приключиха.

На друго място писахме, че камерите за лицево разпознаване в метрото се използват и за да хващат отклонили се от военна служба призовани наборници, на които не им се умира в Украйна.

photo_2023-06-27_14-07-09

На снимката заснета от телевизионния екран на държавната програма “Россия 1”, има текст: “човекът още се вози на ескалатора, а долу вече го чакат полицаите”. А заглавието на статията в руския сайт е красноречиво: В Москва с помощта на системата за разпознаване на лица започнаха да издирват мобилизираните” и текста отдолу: “Системата успешно е преоборудвана поради новите реалности – сега камерите за проследяване изнамират в тълпата отклонилите се от мобилизацията. Съобщава се, че по такъв начин, са задържани вече 5 души.” Превеждаме го за путиноидите, които по принцип не знаят руски, никога не са били в Русия и не четат руските източници. Но развяват руски знамена, гласуват за “Възраждане” и ходят на демонстрации за “мир и неутралитет”. Повече по темата за руския електронен концлагер, изграждан от “антиглобалистът Путин”, по китайски образец тук:

Да не забравим, че в Москва бързат да внедрят и електронните паспорти за московчани, до края на 2024 г., като са започнали пилотния проект още през 2021 г. По-нататък вече и в цялата страна.

YouTube player

А Европейският съюз, чак сега направи плахи опити да ги въвежда и срещна огромна съпротива, както писахме тук:

Ето например – 551 учени и експерти от 42 държави, подписаха отворено писмо, в което предупреждават за опасностите за сигурността и свободата на хората в интернет по повод споразумението между Европейския парламент и Съвета на Европейския съюз относно електронния портфейл за самоличност на ЕС, който включва цифрови версии на всички лични карти, шофьорски книжки, свидетелства за завършена степен на образование и медицински документи. И разбира се, ще има прословутия “зелен сертификат”, без който скоро няма да ви пускат да пътувате.

Така, че прилежният ученик и верен слуга на Клаус Шваб – Владимир Владимирович Путин, отлично се справя с поставените му от ръководството задачи.

На друго място бяхме писали за останалите “антиглобалистки” постижения на другаря “антиглобалист” Путин, като въвеждането на цифровата рубла, съучастието му в глобалисткия световен заговор ПЛАНдемия с насилствената “ваксинация”, зелени сертификати, маски, затваряния, QR кодове и прочие издевателства, закона за задължителна ДНК паспортизация на цялото население, въвеждането със закон на гласуването по интернет на всички избори и референдуми, присъединяването на Русия към инициативата на Клаус Шваб – “Четвърта индустриална революция”, а столицата Москва към инициативата “20 световни Smart Cities”, разработването от Новосибирския Институт, на храни от шурци, скакалци и хлебарки, внедряването в училищата на електронна система, която допуска децата в училищния стол, само ако си подложат дланта на ръката на скенер, който сканира уникалния отпечатък на кръвоносните съдове на дланта, внедряването на банкомати с лицево и гласово разпознаване, или сканиращи QR кодовете за “зелените сертификати” и много други такива.

%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%b8-5433296

Още в 2019 г. “Сбербанк” започна проект в някои училища, наречен “Ладошки” (умалително от длан), по който се внедриха платежни системи в столовете и бюфетите на училищата, сканиращи уникалния рисунък на вените по дланите на децата, като идентификатор, с който плащат от сметка на банката обяда или закуската си. Родителите само зареждат парите в сметката.

Децата отрано са вкарани в електронния концлагер, за да свикват. Избухналите протести на някои родители в градовете на Татарстан, където беше пилотния проект бяха потушени, както винаги. Можете да видите всичко гореописано за Русия на “антиглобалиста” Путин с факти, документи, снимки и видео, в тази статия тук:

Та така скъпи и неуважаеми мисирки, когато пишете глупостите за “антиглобалиста” Путин, извършвате престъпление срещу хората, и в България, и в Русия, защото волно или неволно заблуждавате невежите и работите за сбъдването на глобалистките планове. Вашето путиноидно състояние е нещо средно между стокхолмски синдром, когнитивен дисонанс, шизофрения и откровена олигофрения. Освен, ако не е финансово подплатено продажничество, независимо дали за рубли или долари. Защото тогава за всяка мисирка идва Коледа.

%d0%bc%d0%b8%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%ba%d0%b8-5796019
“Антиглобалист, който не признава, или не може да види и признае Русия за водещата антиглобална сила, не е никакъв антиглобалист. Или е обикновен глупак, или е невежа, или е програмиран в матрицата на Шваб-Сорос-Гейтс и му се вижда истинското лице зад антиглобалистка маска.”
Анастасия Гешева
“Нещо друго много интересно в метрото е, че са въвели технология, която сканирайки лицето на човек може да задължи дебитната му карта с цената на билетчето и вратата се отваря автоматично. Нужен е само поглед в камерата. Естествено всеки, който желае трябва сам да си активира тази услуга, но тук в цивилизования свят все още само предвиждаме въвеждането на тези технологии. Наказаните вече са ги въвели.”
Дора Радева
YouTube player

Мажоретките от “отрядите на Путин” с фанелки на които е изписано “Само Путин”.. Крайната вляво – Анастасия Гешева, крайната вдясно – Дора Радева. Само едно не е ясно, защо танцуват на западна музика, а не на руска частушка?

Послепис:

Ако не сте познали музиката на която танцуват путинските мажоретки – то това е Bad Romance на лейди Гага, новата сатанинска кучка, наследница на Мадона – използвана да продължи делото на старата и вече изхабена пачавра, в развращаването на младите поколения с аморалност, сатанизъм, перверзии, антихристиянство и груб материализъм, за да прокарва глобалистките планове на господарите си.

lady-gaga-bad-romance-spark-cone-bra1

Вижте официалния клип на тази песен – пълен със сатанинска символика. Финалният кадър на видеото на песента е много показателен. А ето и части от текста на песента:

Искам твоята лоша романтика
Want your bad romance

Искам твоята грозота, искам твоята болест
I want your ugly, I want your disease

Искам всичко от теб, стига да е безплатно
I want your everything as long as it’s free

Искам го лошо, твоята лоша романтика
I want it bad, your bad romance

Ти и аз бихме могли да напишем лош романс
You and me could write a bad romance

Защото ти си престъпник, докато си мой
‘Cause you’re a criminal as long as you’re mine

Отличен символ, путиноидките славещи вожда си “антиглобалист”, играят танца на смъртта, под звуците на песента на вещицата Лейди Гага, новата поп икона на глобал-сатанизма.

“Простотията по хората ходи, не по горите…”

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading