cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Резултати от анкетата срещу банките

Резултати от анкетата срещу банките

download-1-1

Приключи електронната ни анкета за готовността на читателите ни, да се включат в битката срещу банките грабителки. На 25 юли 2023 г. в 14:40 часа, изпратихме официални искания до Народното Събрание, Министерския съвет, Българската Народна Банка, Националното Сдружение на Общините, Министерство на Правосъдието, Висшия Съдебен Съвет и Президента, да бъдат премахнати банките като посредници в плащанията между гражданите и фирмите, общините и държавните институции. Защото те, чрез непрекъснато растящите си такси и комисионни, ограбват и хората и фирмите, за да увеличат и без това огромните си печалби. При това, банките са насилствено и незаконно вкарани като нежелани посредници във финансовите взаимоотношения, което е престъпление по редица членове на Наказателния Кодекс. Вижте всички документи тук.

Успоредно с това пуснахме и нашата анкета дали хората са готови да се включат в битката с банките. Ето крайните резултати в графиката отдолу.

results-1203032

От 587 души отговорили на анкетата, 354 са казали “Да”, 49 – “Не”, 67 – “Не знам за какво става въпрос” и 117 казват “Аз съм и против електронните пари”. Резултатите са обнадеждаващи, хората са будни, заинтересовани и явно следят събитията.

Така че, който не се е включил още, може да го направи сега. Битката продължава.

Изтеглете образеца отдолу, попълнете го с вашите данни и го пратете по електронен път, или пък го отпечатайте на хартия, и изпратете по пощата на Народното Събрание, Министерския съвет и Президента, колкото повече хора и организации, го направят, толкова по-бързо ще спечелим битката срещу банките грабителки! А това е само първата ни стъпка в битката срещу електронните пари и цифровото робство! Изтеглете файла в word формат отдолу.

Помнете, това са вашите пари, които банките ви ограбват незаконно, а държавата им е съучастник! Това се нарича рекет!

Но проблемът не е само финансов. Това, че ни грабят е най-малкото зло. Голямата заплаха е в това, че принуждавайки ни да ползваме банкови карти и електронни плащания, те ни отнемат постепенно свободата, като изземат нашите налични пари и ги превръщат в управлявани от тях електронни нули и единици, без всякаква стойност, но с които ще ни държат в подчинение.

Затова на 11.12.2023 г., разширихме атаката, като изпратихме искане до Народното Събрание при промените в Конституцията да включат и защита на наличните пари. Можете да видите предложението тук:

Включете се и в тази битка, за да спрем глобалистките планове за въвеждане на електронен концлагер, чрез контрол над нашите пари. Времето тече и изтича! Ако пропуснем сегашният благоприятен политически момент, после може да стане късно!

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Telegram

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Станете членове и на нашия форум, където можете да правите свободни обсъждания по всички интересуващи ви теми. Щракнете бутона горе за записване/влизане или излизане.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts to your email.

Дайте отговор

нагоре