cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Васил Терзиев е на път да хвърли оставка

Васил Терзиев е на път да хвърли оставка

“Уикенд” пише на 6 януари, че Васил Терзиев бил на ръба да подаде оставка, заради многобройните атаки, които получил по всички направления. А и най-вече заради неразрешимите противоречия с Борис Бонев, който не отстъпва по нито един пункт от исканията си, освен, че вече се отказва да се натрапва за председател на Столичния Общински Съвет. Но пък и не иска сглобка с ГЕРБ в СОС. Това блокира работата на общинския съвет, кмета и общината като цяло.

Това горе всичко е вярно, но причината е съвсем друга и се крие в бъдещите решения на ОИК за съвместимостта на кмета по ЗМСМА, тоест дали е излязъл навреме и от всичките си, многобройни фирми в България и чужбина. Защото нашите сигнали до ОИК – Столична, вече са три. Единият за българската му фирма, вторият е за старите му фирми в Англия, а последният, за американската му и другата, неясно каква фирма.

Според нас, това е причината да обмисля оставка, преди да са го свалили позорно от кметския стол. Очаквайте развръзка скоро.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts to your email.

Дайте отговор

нагоре