cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Варненският кмет изгърмя

Варненският кмет изгърмя

Помните ли този наш сигнал, срещу “кмета” на Варна Благомир Коцев?

Е, той вече изгърмя, вижте какво реши ОИК – Варна.


ОИК0306 Варна

Общинска избирателна комисия Варна

РЕШЕНИЕ
№ 291
Варна, 18.01.2024

ОТНОСНО: сигнал с вх. № 465/03.01.2024 г.

      С вх.№ 465/03.01.2024 г. в ОИК – Варна е постъпил сигнал от радио и телевизия „Истина и свобода“, чрез Александър Иванов с искане за проверка на възможна несъвместимост на Благомир Рубинов Коцев, като кмет на община Варна, поради участие в следните търговски дружества регистрирани в Малта: Vengen Shipping Limited, Ocean Lines Company Limited, Ahilleos Maritime Limited, Linden Shipping Limited, Boden Shipping Limited, Norden Shipping Limited, Harley Shipping Limited, Alaya Shipping Limited, Santa Rosa Shipping Limited, както и извършването на цялостна проверка за наличие на участието му в други търговски дружества регистрирани в Малта.

    С протоколно решение от 03.01.2024 г. ОИК Варна е взела решение да се изпрати искане за информация от Търговския регистър на Малта, относно участието на Благомир Рубинов Коцев в търговски дружества регистрирани в Малта.

    С вх.№ 467/18.01.2024 г. в ОИК Варна е постъпил отговор от правния отдел на Търговския регистър на Малта с който се уведомява ОИК Варна, че исканата информация може да бъде предоставена само след изрично съгласие на Благомир Рубинов Коцев.

     Предвид горното и на основание чл.87 ал.1 т.1 ИК, ОИК – Варна:

РЕШИ:

     Дава възможност на Благомир Рубинов Коцев в срок до 01.02.2024 г. да депозира в ОИК Варна писмено съгласие относно предоставянето на официално извлечение от Търговския регистър на Малта (MBR) във връзка с участието му в търговски дружества регистрирани в Малта или назначаването му на длъжност в такива.

    Дава възможност на Благомир Рубинов Коцев в срок до 07.02.2024 г. да депозира в ОИК Варна документи удостоверяващи, че в законоустановения срок са предприети необходимите действия за прекратяване на участието му или освобождаването му от заемана длъжност в търговски дружества регистрирани в Малта или за липсата на твърдяните в горния сигнал обстоятелства.

      Решението може да се обжалва пред Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му на основание чл. 88, ал. 1 от ИК.

Председател: Велин Марков Жеков

Секретар: Олга Николаева Томова-Куцарова

* Публикувано на 18.01.2024 в 21:05 часа


Сега чакаме да изгърми и Васил Терзиев и още един от ПП-ДБ. Третия го пазим в тайна…

Пратихме любезно напомнително писъмце на ОИК – Столична.


Уважаеми дами и господа.

След сигналите за кмета Терзиев, пратихме подобен и за кмета Коцев във ОИК-Варна. Макар че го получиха след вас, те решиха случая преди вас.

Само напомняме. 😂

Поздрави!

Радио и Телевизия “Истина и Свобода”


⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts to your email.

Дайте отговор

нагоре