cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Варна и Пловдив в битката срещу СЗО

Варна и Пловдив в битката срещу СЗО

Хората вече с право наричат Световната Здравна Организация или съкратено – СЗО, с истинското й значение – Сатанинска Зловредна Организация. И англоговорящите го правят, разшифроват World Health Organization, като Worst Hell Organization, в превод – Най-лошата Адска Организация. Защо стана така, обяснихме тук:

Затова започнахме национална, общоевропейска и световна кампания за предотвратяване на подписването на ПЛАНдемичното споразумение на 27 май 2024 г. Включете се в тях и вие, и то сега!

В България, кампанията вече набира инерция. Първо се включиха варненци, ето какво ни пишат те:

Както читателите на “Истина и свобода” знаят, няколко граждански сдружения и десетки граждани от Варна, София, Пловдив и др. изпратихме писмо до Народното Събрание с настояване България да напусне НЕЗАБАВНО частната организация СЗО и категорично забраняваме България да подписва каквито и да е “пЛандемични споразумения” със СЗО. Освен това в писмото запознаваме депутатите от НС с факти, които са известни на всички информирани хора: никъде по света няма изолиран “вирус на ковид”; с “тестовете” не може да се докаже наличието на вирус, а незаконно се вземат ДНК проби от хората; никъде не е доказано дали ковид е “вирусно” заболяване или нано-токсикоза (натравяне с нано-частици); че “ваксините” са причинили тежки увреждания; че шефът на СЗО е доказан терорист и мн. др. Първо ни отговориха от Народното Събрание.

Очакваме отговорите на МЗ и комисията по здравеопазване.
Ще информираме читателите на Истина и свобода за отговорите.

След Варна се включи и Пловдив:

“Уважаеми народни представител(к)и, господин председател на НС,

присъединяваме се към становището-искане на Национален Сбор за Съпротива “Свети Георги Победоносец”, Национално Сдружение “Крумови Закони”, “Godlessera” медия, Радио и Телевизия “Истина и Свобода” и други

относно:

необходимостта България да не се присъединява към международното споразумение, предложено от частно-публичната организация СЗО!

Основанията ще намерите в текста на приложеното Изискване!

Очакваме незабавно входящ номер и писмени отговори в разумен срок!

За гражданска група за натиск “Суверенът повелява”

Райчин Рачев

координатор”

Присъединете се и вие, опасната дата 27 май 2024 г. наближава!

Участвайте в националната, общоевропейската и световната кампании за предотвратяване на подписването на ПЛАНдемичното споразумение на 27 май 2024 г. Включете се в тях и вие, и то сега!

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading