cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Австрия ни прати първите нашественици с два самолета

Австрия ни прати първите нашественици с два самолета

Автори: Нели Панева и Румяна Михайлова

Днес, при пълно медийно затъмнение, на летище София, кацнаха първите два самолета с които ни върнаха сирийци и афганистанци от Австрия. Самата Агенция за бежанците не беше предупредена. Самолетите не бяха обявени на таблата за пристигащи. Нашествениците бяха скрити зад паравани и поети само от гранична полиция, без да имат досег с други служители на летището.

Автобусът и охраната на пришълците снимани от таксиметров шофьор

По неофициални данни са извозени към лагера във Военна рампа в София. С първия самолет са докарани 18 души, с втория, неясно колко.

download-4-6680296

Снимката е илюстративна

Това ни чака, ако не се вземем в ръце и не покажем, че сме народ.

Въпреки мълчанието на официалните институции и медии, поради получена случайно в последния момент информация, на летището се събраха тридесетина активисти от граждански организации от съпротивата, между които от “Обединение 29”, НСС “Свети Георги Победоносец” и други. Впоследствие се оказа, че и самите таксиметрови шофьори на аерогарата не са разбрали за пристигането им и съжалиха, че не са знаели предварително, иначе са щели да блокират изходите на летището с над 70 автомобила. Вижте и видеото от мястото на събитието.

Е, този път управляващите здраво ни преметнаха и излъгаха. Но сега трябва България да се вдигне в защита на народа си, децата си и своето бъдеще.

Знаейки какво ни готвят, още през януари бяхме изпратили Отворено писмо до опозиционните партии в Народното Събрание, а именно до “Възраждане”, БСП, ИТН и до народния представител Радостин Василев, със следните искания:

А. Мотивирано изложение пред Съвета на ЕС, Европейската комисия и Европейския парламент по отношение правната несъстоятелност на въпросното съглашение, тъй като то е направено против установения конституционен ред в парламентарна република, каквато е Република България.

Б. Задействане на всички правови механизми за:

1. Установяване имената на министрите, погазили конституционния ред в държавата и присвоили си народния суверенитет, пренебрегвайки Решение на 44-то НС, обнародвано от Юли 2018 г., в противоречие с Чл. 105. (1), Чл. 62. (1) , Чл. 4. (1) от Конституция на Република България и погазвайки Чл. 1. от Конституцията;

2. Понасяне на персонална отговорност на основание Чл. 7 от КРБ и чл.1(1) от ЗОДОВ

В. Прогласяване действията на правителството на акад. Денков като:

1. Заплаха за гражданския мир в страната и за националната сигурност.

2. Заплаха за живота, здравето и благосъстоянието на българските граждани.

Задействане процедура по вот на недоверие на правителството.

Пълният текст на исканията, можете да видите в статията отдолу.

За съжаление “опозицията” не си мръдна пръста по този въпрос. Иначе смело дрънкат в YouTube и драскат във Facebook. Но това не е политика, а хвърляне на прах в очите на хората. Спомнете си при новите избори – кой, какво е правил.

Напомняме, че подписаното споразумение с Австрия е противоконституционно. Ето отговорът на Народното Събрание по наше запитване:


В отговор на постъпило в Народното събрание заявление за достъп до обществена информация с рег. № ЗДОИ-49-41-10/25.01.2024 г., подадено чрез Системата за сигурно електронно връчване, Ви уведомявам за следното:
В Народното събрание не е постъпвало решение или друг вид акт на Министерския съвет, с който да е информиран парламентът и в частност Комисията по въпросите на Европейския съюз, Шенгенското пространство и Еврозоната за необходимост от съглашение/споразумение между България и Австрия, във връзка с приемане на България в шенгенското пространство по въздух и вода.

С оглед на гореизложеното на основание чл.З2, ал. 1 от ЗДОИ, подаденото от Вас заявление за достъп до обществена информация с рег. № ЗДОИ-49-41-10/25.01.2024 г. е препратено с писмо № ЗДОИ-49-41-10 от 06.02.2024г. по компетентност до Министерския съвет на Република България, с адрес : гр. София, бул. „ Дондуков” №2.”                                                                                                        


Вижте текста удебелен в черно. Правителството не е благоволило да уведоми върховния управленски орган на страната – Народното събрание, за това, какви ги върши зад гърба им и на тъмно, в грубо противоречие с Конституцията:

Чл. 105. (3) Министерският съвет информира Народното събрание по въпроси, отнасящи се до задълженията, произтичащи за Република България от нейното членство в Европейския съюз.
(4) Когато участва в разработването и приемането на актове на Европейския съюз, Министерският съвет информира предварително Народното събрание и дава отчет за своите действия.

Затова изпратихме Отвореното писмо освен до опозиционните партии в Народното Събрание, също и до Президента, областните управители и кметовете на общини с предупреждение, че правителството действа противоконституционно и предупредихме кметовете какво ги очаква. Те ще трябва да настанят пришълците в жилища, да им осигурят пари за издръжка, детски ясли, градини и училища за децата им, да им търсят работа, ако благоволят да работят. Все неща, които не достигат дори и за българите. А нашествениците, както в цяла Европа си правят гета, впускат се в престъпления, насилия и издевателства над приютилите ги домакини. Скоро и това ще ни се стовари на главите с пълна сила.

Затова, сега трябва да ускорим нещата и да засилим съпротивата. Подготвяме и искане в съда за отмяна на споразумението като противоконституционно, но докато спечелим делото ще мине много време, в което ще ни залеят с азиатски и африкански пришълци и ще ни поставят пред свършен факт.

Затова скоро ще ви призовем на решителни действия. В момента съгласуваме с всички групи от съпротивата какви действия и кога да предприемем. Очаквайте нашето Обръщение.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts to your email.

Дайте отговор

нагоре